• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك نكته مهم در مورد S65 Siemns!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

من وقتی داشتم برای اولین بار تو سایت gsmarena.com گشت میزدم(علی رغم تمام علاقه ای که به PDA ها دارم)
نمیدونم چطور شد که بین اون همه گوشی با برند های مختلف تا چشمم به S65 افتاد یک دل نه صد دل عاشقش شدم. مثل این که حرف زیمنس که گفته for Bussinessman کاملا درست از آب در اومده و واقعا در نگاه اول بی نظیره.

اما با تحقیقات بیشتر معلوم شد که علی رغم دوربین 1.3 مگا پیکسلی در داخل اتاق کیفیت عکس ها واقعا مزخرف میشن.

تازه MP3 Player هم که نداره( ناگفته نماند که اگه MP3 Player نداشتم شاید عشق خودم ر و همون اول در نطفه خفه میکردم. )

واما چیزی که من هیچ جا ندیدم و نشنیدم این که کیفیت Display اش هم پایینه ولی هنوز باور نکردم

تا امروز هم که فکر میکردم قیمتش 220000 تومان باشه (من بی تقصیرم در سایت Mobilestan.com این طوری نوشته بود) ولی امروز در همین forum خوندم که 270،000 تومانه نظرم یه کم عوض شد (البته تا از چند جای دیگه نپرسم این رو هم باور نمیکنم.) نظر شما چیه؟

*** و اما ***
القصه که هنوز هم عاشقشم ولی برای اطلاع دوستانی که شنیدم دارن خودشون رو به هر دری میزنن تا بتونن یه نرمافزار براش پیدا کنن تا MP3 پخش کنه باید بگم که خودشون رو خشته نکنن که این یه ضعف سخت افزاری هست ، آره درسته! این هم یه سیاستیه از شرکت زیمنس دیگه!

دوستان
من همین جا به شما قول میدم اگه یه روز یه کمپانی زدم و گوشی مبایل به بازار ارایه دادم، یه ورژن All in One ارائه میدم. تا بفهمن که ایرانی ها یا کاری نمیکنن(مثل این صا ایران و ...) یا اگه بکنن کارستون میکنن! (مثل همین کمپانی که میخواهیم با کمک هم تاسیس کنیم.)

با تشکر از شما

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
مثل اين كه دوستان نظر مساعدي راجع به Siemens مخصوصا این S65 ندارن.

خوب انتقاد رو هم میپذیریم. سرا پا گوشیم!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
متاسفانه من که متوجه نشدم در این تاپیک درباره چه موضوعی قراره صحبت بشه. شاید بقیه هم همین مشکل رو دارن.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام دوباره
راستش ايده اصلي من اين بود كه درباره موبايلهاي مختلف و سياست هاي شركت هاي سازنده صحبت كنيم
مثلا اين كه چرا فلان مبايل با اون همه امكانات فلان كار رو انجام نميده ... يه صحبت هاي مثل gossip !
شايد مدير اين قسمت تشخيص بدن كه بايد عنوان اين topic عوض بشه. در اين صورت يه نام مناسب از طرف ما انتخاب كنند :happy:
بعدش هم درباره گوشي هايي كه دوست داريم ساخته بشن... از طرح ظاهري گرفته تا نرم افزارهاي موجود و سخت افزار هاشون و اين حرف ها... خدا رو چه ديديد اومديم و يه شركتي از حرف هاي ما خوشش اومد و يه گوشي مورد علاقه ما ساخت! چرا هميشه اونها بسازن ما خوشمون بياد !؟!!!! اين دفعه ما خوشمون مياد بعد اونها ميسازن :cool: :D

آره شايد هم از قسمت هنر يكي پيدا شد برامون يه طرح خيلي توپ هم كشيد... !!!
تا ببينيم چي ميشه.
ولي من استقبال كم در اوايل رو پيش ميني ميكنم. چون هنوز عادت نكرديم كه يه چيزي رو بخوايم بعد برامون بسازن ...!

rhcp_fan98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
alan dige gheymate s65 245 tomane ke vaghean nesbat ba karayeesh kheili alie
LCD kheili bozorgiam dare va memori ham az hame mohemtar mikhore va dar noe khod ba gheymati ke dare vaghean alie !man age jaye to boodam hatman migereftamesh :)

بالا