• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك نگاهي بندازيد به پست چيه محله !؟

ReMeshX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايتم حدود 4 ماه ميشه كه راه اوفتاده و بازديد كننده هاي زيادي هم داره نظر شما در مورد اون چيه ؟؟ :rolleyes:
هر چي باشه هر كي مياد تو اين فروم تقريبان واسه خودش حرفه ايه. نظراتون خيلي به من كمك ميكنه... :)

<a href='http://www.postchee.com' target='_blank'>http://www.postchee.com</a> [/url]

shaar

Registered User
لایک‌ها
57

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي جالب بود سعي كن كاملترش كني

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سايت جالبيه . طراحي خوب و سبكي هم داره .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من الان تونستم سايت رو ببينم. طراحي خوبي داره. دمت گرم و موفق باشي. سايت كارت پستال ايراني به اين تميزي كم داريم.

ReMeshX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از حدود يك سال كه هر روز با مشكلات اين سايت سر و كله ميزنم و تا بحال مبلغ زيادي صرف اون كردم هنوز از آينده اون بيخبرم و هر لحظه كه به سايت ميرم انتظار پيام خطا دارم همونطور كه شما هم نتونستيد سايت رو ببينيد.

تازه پهناي باندم هم فقط يك گيگ هست كه در حال حاضر با حدود 100 نفر كاربر در روز اين مقدار كامل ميشه . براي همين نميتونم براي سايت تبليغ كنم كه كاربراش زياد بشن وگرنه فكر ميكنم سايت پر طرفداري بشه ؟ :(

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
تو بايد سعي كني به فكر يه در آمدي از سايت يا به واسطه سايت باشي. مگرنه از روي دل و جيب كار كردن مال همون يكي دو سال اوله. بعدش آدم ديگه انگيزه رو از دست ميده!

ReMeshX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته هدف من از ايجاد اين سايت فقط همين بوده و قصد پيشرفت آن را دارم ولي هنوز در پيدا كردن درآمد از اينترنت بسيار بي تجربه هستم؟؟ :(

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
سايت خوبي دارين - در كل عاليه
به نظر من اگر اون ديجيمون رو از منوي سمت راست برداري.......معقولتر ميشه........ و ديگه تو نگاه اول به نظر نميرسه اين سايت مخصوص بچه هاست
كلا اون ديجيمون صورتيه كلاس كار رو پائين آورده....البته اين فقط يه نظره

ReMeshX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اگر يك بار ديگه به سايت سر بزني ميبيني كه در هر بار سر زدن به سايت يك عكس كارتوني بطور تصادفي از بين حدود 50 عكس لود ميشه.

البته من اين عكس ها رو براي بيرون آوردن فضاي سايت از محيط تكراري سايتهاي ايراني ميزارم كه از نظر روانشناسي به بازديد كننده ها احساس بهتري در بدو ورود ميده از طرف ديگه سايت رو از حالت مرده خارج ميكنه(بخاطر تغيير)

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا سايتت خيلي باحاله

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با چه برنامه اي سايتت را ساختي؟

ReMeshX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با يك نگاه كلي ميتوني بفهمي كه سايت از PHP ساخته شده ولي اگه راستش رو بخواهي تو ساختن اين سايت من از 10 ها نرم افزار مختلف مثل فلش فرانت پيج- وين سينتكس mysql فتوشاپ پينت و.. استفاده كردم. اميدوارم اين اطلاعات بدردت بخوره

بالا