• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه اسكريپت لينك دايركتوري فارسي كردم!

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
نه اوستا! فقط نشد اینجا بیام.
چیز جالبی بود. دستت درد نکنه.
میزارم توی صف کاری و یه لینک که همیشه پایدار باشه بده تا توی بخش اسکریپت های سایت معرفی بشه.
موفق باشید.

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

agric

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من این اسکریپت رو نصب کردم. مشکلی که داره اینه که تو صفحه اول جلوی تمام شاخه ها صفر میزنه حتی اگه توش چند تا لینک هم ثبت شده باشه.

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من این اسکریپت رو نصب کردم. مشکلی که داره اینه که تو صفحه اول جلوی تمام شاخه ها صفر میزنه حتی اگه توش چند تا لینک هم ثبت شده باشه.

والا خود من و دوستاني كه از اسكريپت استفاده كردن اين مشكل رو نداشتن!:(

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان بالاخره آ«اده شد اگه ميخواين از لينكش دانلود كنين.من سعي كردم زياد مشكلي نداشته باشه البته تا جايي كه ميتونستم چون من پي اچ پي رو بلد نيستم ولي خوب يكاراييش كرديم.براي تنظيم نمايش موضوعات و لينك ها و تعداد نمايش و تنظيمات ديتابيش و كپي رايت و ... همه چيز كلا بريد به config.php كه خيلي كارا ميشه توش كرد و مديريت رو براي شما آسون ميكنه.مثلا تعداد نمايش موضوعات تو هر ستون و يا تعداد نمايش زير موضوعات براي هر موضوع و چيزاي ديگه ... هر كي ديد مشكلاتش رو همينجا بگه كه دوستان و اساتيد يا خودم برطرفش كنيم.ضمنا پنل مديريتش هم پسوردش admin هستش.هر كسي هم استفاده كرد تو يكي از دايركتوريهاش به وبلاگ www.gratis.blogfa.com لينك بده.:blush:

http://gratis.persiangig.com/scripts/directory [www.gratis.blogfa.com].rar
من دانلود کردم اما اگر بهت گیر دادم و هی گفتم اینو چی کار کنم اونو چی کار کنم تقصیر خودت هست!!!

agric

Registered User
لایک‌ها
1
1- آقا من نسخه اصلیش رو هم از سایت انگلیسیش گرفتم و نصب کردم مشکل بزرگش اینه که تو صفحه اول جلوی تمام دایرکتوریها صفر میزنه حتی اگه توش لینک هم ثبت شده باشه. دوست عزیز شما هم که می گین شما و بقیه دوستان مشکلی نداشتن لطف کنین یه لینک بدین ما هم ببینیم .

2- یه لینک دایرکتوری خوب که فارسی هم شده باشه خریدارم. اگه کسی داره پیغام خصوصی بده به همراه قیمت و آدرس دمو.

agric

Registered User
لایک‌ها
1
گراتیس جان کجایی؟؟؟؟ من هنوز منتظرم.

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا ما كه مشكلي تو اسكريپت نديديم اساتيد هم كه تاييد كردن!:(

بالا