• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه دوربين فيلم برداري سوني كه عكس هاي درست و حسابي بنداره ؟

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
منظورم اينه كه علاوه بر اينكه فيلم ميگيره عكس هايي در حد و اندازه يه سوني p72 يا p100 بگيره :rolleyes:
منتظرم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم ما که یه چنین چیزی ندیدیم فعلا البته هست اما خیلی گرونه تو مایه های 1200 تا 1600 که نمی ارزه ولی این مدلهای تو بازارش هیچکدوم یه چنین کاری رو انجام نمیدن .فکر کردی شرکت سونی خره؟؟؟؟ :D

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
:lol: پس ندارم ؟ :D
بهتر
حالا يه همين سوال بصورت برعكس :wacko:
اين دوربين p100 كه فيلم برداري ميكنه مثلا ميتونه يك ساعت فيلم بگيره و كيفيتش در حد و اندازه يه فيلم هندي كم هست ؟ :rolleyes:

s022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام
در مورد سوال اولت كه بايد بگم عمرا :D
اما در مورد دوربین های عکاسی که فیلم هم بگیرن باید بگم که هست
مثلا من یه کنن دارم و در بهترین حالت فیلم برداریش حتی از دوربین فیلم برداری هم بهتره ولی مشکلشون اینه که چون برای این کار ساخته نشده اند حجم فیلم ها شون خیلی زیاده و مثلا با یه حافظه ا گیگا بایت فقط می تونی یه ربع تا نیم ساعت فیلم بگیری اما اگر کارت حافظه ات زیاد باشه یه دوربین متوسط می تونه تا 1 گیگا بایت رو یک سره فیلم بگیره ولی بعدش باید دوربین رو خاموش کنی و بعد از چند دقیقه دوباره فیلم بگیری تا ccd دوربین خنک بشه

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون كه توضيحات كاملي دادي
حالا از دوستاني كه سوني p100 دارن ... از كيفيت فيلم راضي هستن ؟ بخصوص زماني كه فيلم رو در تلوزيون ميبينن ؟ :rolleyes:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز يك نكته مهم در دوربين هاي فيلم برداري ، قابليت زوم بالاي اونهاست ، كه شما در بسياري از دوربين هاي عكاسي ،‌موقع فيلم برداري امكان زوم نداري و اگر هم داشته باشي حداكثر 12 است كه بدرد نمي خوره .

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون
پس كيفيتش خوبه فقط در زوم مشكل داره ؟ :)

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز.چرا دوربين فيلم برداري كه عكسهاي خوب بگيره هم هست.اما سوني نيست!
شما ميتوني يه Duo Cam SAMSUNG VP-D6050i يا VP-D6040i بگيري.كه 2تا لنز جدا يكي واسه عكاسي و يكي واسه فيلم برداري داره.
مشخصات:LCD 2.5 - چشمي رنگي-16 MB كارت حافظه رو پك جعبه.ريموت كنترل.
عكاسي:فرمت Jpeg-Tiff-زوم اپتيك ×3 -ديجيتال ×12 -زوم در حالت پخش.فلاش.سازگار با PictBridge- محل درگاه 4نوع كارت حافظه.
فيلم برداري:فرمت Mini DV -اپتيكال زوم ×10 -ديجيتال زوم ×900-easy handy cam-night shot-لرزه گير دست ديجيتال-عكاسي روي فيلم+پورت IEEE1394+USB
قيمت حدود 850 هزار تومان
موفق باشي.

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان خان ... بابا اين دوربينی که گفتی حرف نداره! ولی خیلی گرونه خدا وکیلی ! قیمت های دیگه ... با امکانات دیگه چی؟ :(

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
والا تو ايران به سختي گير بياد اما پنتكس يه مدل زده كه بازار اون طرف و به كلي خورده!
Pentax Optio MX با قيمت حدود 210 دلار.يه شاهكار!!!
حالا اگه دوستان اطلاعات بيشتري خواستن از اين مورد در خدمتم.
موفق باشيد.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
قيمت اين سامسونگ زياده ... البته ميدونم كدوم رو ميگي ...
فكر كنم تبليغش رو يه جا ديده باشم :cool:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد Pentax Optio MX يكم بيشتر توضيح بده ؟
معتبر هست يا از اين دوربين هاي يك بار مصرف - 10 بار مصرف هست ؟

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز.اول بگم كه قيمتي كه گفتم مثل اينكه يه ذره تفاوت داره.من از يه مقاله نوشتاري واست گفته بودم اما رو وب يه ذره ممكنه با قيمتهاي مختف روبرو شي.
و اما راجع به pentax :نمي دونم بيشتر تخصصت رو چي هست؟اما شرايط كاريم طوري هست كه مرتب با محصولات اين شركت در رويارويي ام.نمي دونم به دوربين هاي نقشه برداري كه بعضا تو كوچه خيابون دارن نقشه برداري ميكننن توجه كردي يا نه؟به اصطلاح ما اونارو توتال استيشن ميگيم.به جرات ميتونم بگم كه يكي از دقيق ترين ابزارهاي ساخته شده ميتونه اينها باشه.چرا؟چون حتي با خطاي چندصد هزارم ممكنه كه آخر يه اتوبان به جايي كه به سمت شمال بره به شرق منحرف بشه(البته يه ذره اغراقه)
حالا pentax يكي از پيشگامان اين صنعت بسيار دقيق و ظريف هست!به جرات ميتونم بگم كه لنزهايي كه پنتكس ميسازه جز دقيق ترين و حرفه اي ترين هاست!در عين حال ارزون تر نسبت يه ساير رقبا!
اين يه توضيح در مورد مارك پنتكس كه چون تو ايران اصلا كار نشده كسي متاسفانه نميشناسش خوب.

در مورد خود Optio MX :::
فكر ميكنم قبل از هر چيز بهتره يه نگاهي به اين لينكها بندازي! اگه سوالي بو من در خدمتم .چون اينجا
خيلي خوب بررسي كرده!

http://www.imaging-resource.com/PRODS/OPTMX/OMXA.HTM

و لينك خود سايت رسمي پنتكس:
http://www.pentaximaging.com/products/product_details?reqID=1000&subsection=optio

و يه مدل هم كه تو همين سري اما جديد تره: Optio MX4
http://www.pentaximaging.com/products/product_details?reqID=1018&subsection=optio

موفق باشي دوست عزيز.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
دوربين جالبي هست ... قيمتش هم خوبه !
شما نمونه عكس نداري ازش ؟ :rolleyes:

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
210 دلار براي يه دوربين دوكاره خوبه ولي اگه مي خواي دوكاره سامسونگ بخري 600-700 تومن يا بيشتر ، از من مي شنوي دو تا دوربين جدا بخر...

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
من يه سوني P8 دارم كه خيليم ازش راضيم(همه جمهوريو گشتم تا با گارانتيه آوانگارشو گير بيارم)
خوده دوربين + كارته حافظه 16mb + كارت حافظه 256mb +كيفه اصلش(ضد آب و ضد ضربه) + سيم و cd و گارانتي 18 ماهه
406,000 تومن
ولي دوتا ايراد داره :
1-12 دقيقه فيلمش مي شه 256mb
2-زوم در حالته فيلم برداري نداره
....
خوب
دوربينه فيلم برداري كه مدت زمانه بيشتري فيلم بگيره كسي سراغ نداره؟

بالا