• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال فوري و اور‍انسي دارم

shittel66

Registered User
لایک‌ها
36
يه سوال برام پيش اومده كه ميخوام اساتيد جواب بدن
با يه مرورگر مثلا موزيلا چندين بار يه موضوعي رو در رابطه با سايتم در گوگل سرچ ميكنم و اون صفحه مربوط به سايتم رو از نتايج گوگل باز ميكنم، بعد از چندين دفعه اين مسير رو ميرم و ميبينم كه اون لينكي كه ماله سايته منه داخل نتايج گوگل اومده بالا( مثلا صفحه اول)، ولي وقتي همون لحظه با همون كامپيوتر از يه مرورگر ديگه مثلا IE ، همون مطلب قبلي رو سرچ ميكنم ديگه لينك سايتم اون صفحه اولي كه با موزيلا سرچ شده قرار نداره و برگشته جاي سابق اولش!!!
ميشه دوستان و اساتيد بگن دليلش چيه؟
و دقيقا به اين سوال جواب بدن كه آيا مرورگرم در نتايج سرچ گوگل و نشان دادن لينك سايتي كه چندين بار از يه كامپيوتر وارد سايت شدم تاثير داره يا اصلا بي تاثيره؟؟؟؟؟؟
(منظورم history مرورگر يا يه چيزي مربوط به مرورگره)

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
به مرورگر ربطی نداره ربطش اینه که شما توی حساب کاربریت لاگینی ! و سایت های خودتون رو بالاتر از حد واقعی شون می بینی

اگه موضوع سرچ سانگ اوت کنی جستجو حقیقی میشه ! استفاده از مرورگر دیگر هم همین کار رو انجام میده

خوش باشی

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
يه سوال برام پيش اومده كه ميخوام اساتيد جواب بدن
با يه مرورگر مثلا موزيلا چندين بار يه موضوعي رو در رابطه با سايتم در گوگل سرچ ميكنم و اون صفحه مربوط به سايتم رو از نتايج گوگل باز ميكنم، بعد از چندين دفعه اين مسير رو ميرم و ميبينم كه اون لينكي كه ماله سايته منه داخل نتايج گوگل اومده بالا( مثلا صفحه اول)، ولي وقتي همون لحظه با همون كامپيوتر از يه مرورگر ديگه مثلا IE ، همون مطلب قبلي رو سرچ ميكنم ديگه لينك سايتم اون صفحه اولي كه با موزيلا سرچ شده قرار نداره و برگشته جاي سابق اولش!!!
ميشه دوستان و اساتيد بگن دليلش چيه؟
و دقيقا به اين سوال جواب بدن كه آيا مرورگرم در نتايج سرچ گوگل و نشان دادن لينك سايتي كه چندين بار از يه كامپيوتر وارد سايت شدم تاثير داره يا اصلا بي تاثيره؟؟؟؟؟؟
(منظورم history مرورگر يا يه چيزي مربوط به مرورگره)

سلام
این نتایج ، نتایج شخصی است . برای دیدن نتایج غیرشخصی ، سمت راست صفحه نتایج جست و جو ، یه عکس کره زمین و یه ادم هس به صورت ایکون . شما بر روی کره زمین کلیک کنین تا نتایج واقعی رو ببینین

بالا