• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال مهم در مورد اكشنها

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برم سر اصل مطلب

من يه انيميشن دارم با 2 scene

ميخوام تو scene 2 يه movie clip متحرك باشه كه توش يه button باشه وقتي كليك كرد بياد به فرم مثلا سوم scene 2

من همه كار رو كردم اما وقتي رو button كليك ميكنم مياد به فرم سوم همون movie clip متحرك حالا نميدون منظور رو درست رسوندم يا نه

لطقا يه كمكي يكنيد

babek

Guest
لایک‌ها
0
دوست عزیز این فایلو یه نگاهی بکنید و اگه مشکلتون حل نشد بی زحمت یه کم بیشتر توضیح بدین.:)

فایل fla

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دمت گرم اما نتونستم باز كنم ارور ورژن ميده flash man MX هست لطفا يكاري بكن بد جوري گيرم

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت دردد نكنه اين نيست اما بزار من كامل بگم

ببينم من يه button دارم كه توش يه انيميشن با 40 فرم هست من ميخوام وقتي كسي كرد بره به فرم بيرون از دكمه و مثلا فرم 20 رو نشون بده

اگه من بهش اكسن بدم ميره بجاي اينكه فرم بيرون دكمه رو نشون بده بجاش همون انيمسشن داخل رو نشون ميده فرم 20 اونو در صورتيكه بايد طبق فرمان بياد بيرون از دكمه رو نشون بده اما نمي فهمه

مرسي از لطفت منتظر جواب هستم

babek

Guest
لایک‌ها
0
میشه ساده شده همون scene رو بذاری؟

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينه اگه باز مفهموم نيست بگو

من تواين 2 تا scene دارم كه تو دومي

1 متن دارم 12345678 تو فرم 15

يه movie كليپ دارم كه توش يه باتن متحرك گذاشتم اكشن به هش دارم بياد بره تو فرم 15 همون 12345678 رو نشون بده ام ميره فرم 15 انميشن باتن رو نشون ميده

فایل های ضمیمه

• test.zip
    2.3 KB · نمایش ها: 7

babek

Guest
لایک‌ها
0
اینو ببینین ( اکشن های فریم اول و آخر tween)

test_1

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دستت درد نكنه اما بازم اوني نيست كه من ميخواستم

يه كاري ببين اون فايلي كه گذاشتم دقيقا رو رون كار كن همچي همون باشه فقط مشكل باتن كه بايد بره فرم 15 اسصلي رو ببيني مي شه كاريش كرد

babek

Guest
لایک‌ها
0
iranjava ی عزیز این یکی رو هم ببین...:happy:
ولی روش خوبی نیست ها ممکنه بعدا به مشکل بر بخوری!

test_3

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
IranJava عزیز، شما باید در دستور حرکت به فریم های دیگر از آدرس دهی استفاده کنی... ببین اگه در timeline اصلی میخوای حرکت کنی از _root و در صورتیکه در clipهای داخلی هستی از _parent یا اسم کلیپ استفاده کن...

به طور مثال:
به جای استفاده از (gotoAndPlay(15 از کد زیر استفاده کن :

(root.gotoAndPlay(15_

اگه درست متوجه نشدی، فایلت رو بفرست برام تا ادیت کنم و برات همینجا upload کنم ...

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دمتون گرم هم براي babek و هم براي ReD3ath++ درست بود و همون چيزي كه من مي خواستم بود

فقط يه زحمت ديگه اين يارو گير داره براي سايتش آرمش در لودينگ سايت ميگه كشيده بشه

آرمش تقريبا شبيه به حرف L هست ميخواد لود به اين صورت باشه كه حرف له كشيده بشه و بعد از پايان انيمشن نشون داده بشه لطفا تو اين مورد هم منو كمك كنيد

شرمنده جبران ميكنم

babek

Guest
لایک‌ها
0
ببين iranjava ی عزیز من تعطیلی امروز رو میتونم وقت بزارم . اگه خواستی یه کم بیشتر توضیح بده:happy:

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز ممنون از كمكت ببين آرم اينها شبيه به حرف L

من ميخام در لودينگ حرف L از بالا شروع به شه به كشيدن و وقتي تا پاين اومد عمل لودينگ تمام شه

خيلي ممنون

babek

Guest
لایک‌ها
0
اینو یه نگاهی بکن ... :happy: اگه همونی بود که میخواستی بگو تا فایلشو بذارم. البته لوگوشونو خودت باید با این یکی عوض کنی.

Loading

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
میتونی از یک ماسک استفاده کنی روش تا همزمان با تایمر loader به ماسک کردن حرف L اقدام کنه ...

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام babek جان اين خوبه اما منظور من اين نيست من خودم اينو ساختم اما اينجوري ميخوام كه حرف اينجوري انگار يه لوان پر آب ميشه اما من ميخوام كه حرف L نوشته شه يعني از بالا بياد بد برسه به زاويه 90 درجه حرف L بعد بره سمت راست و تموم شه همين

بازم تشكر

و منتظر جواب مي مونم

بالا