• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه مشگل عجيب به هنگام پست !!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم اين مشگلات عجيب قريب چيه هي براي من پيش مياد

آقا ما وقتي پستمونو مينويسيم و رو دكمه ارسال كليك ميكنيم بعد از يه مكث نسبتا طولاني The page cannot be found ميده خوب حتما فكر ميكنين پستو ارسال نكرده ولي برعكس كرده اونم نه يكي چهارتا :blink:
بعد از هر پست به ناچار بايد برم سه تا پست اضافيو پاك كنم بعدم دوباره بيشتر از 400 تا پستو دباره سازي كنم
اين شده كاره هر روزه ما اونم نه يه بار چند بار :wacko:

ام تي من 3.15

مشگل از چيه ؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نظرم که حال سرور اون لحظه بد بوده. یا اصلا اگه همیشه اینجوریه تنظیمات پرل مشکل داره. توی Actvity Log چیزی نشون نمیده؟ احیانا از این پلاگین های ping to rebuild نداری؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
به نظرم که حال سرور اون لحظه بد بوده. یا اصلا اگه همیشه اینجوریه تنظیمات پرل مشکل داره. توی Actvity Log چیزی نشون نمیده؟ احیانا از این پلاگین های ping to rebuild نداری؟

نه بعيد ميدونم مشگل سرور باشه چون هميشه اينجوريه يعني از وقتي ويندوزمو عوض كردم با جي ميل هم كلي مشگل دارم

در مورد Actvity Log اگه منظورتون همون گزارش فعاليت سيستم بايد بگم كه نميدونم چو اصلا نميتونم واردش بشم
The page cannot be displayed ميده .

هيچ پلاگينيم نصب نكردم

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كيست مرا ياري كند ؟ :(

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( بابا جون هر کس که دوست دارين يکي به من کمک کنه مديران اين بخش PLZZZZZ
من بي خيال اين مشگل شده بودم گفتم باهاش كنار ميام ولي باور كنيد نميشه خيلي عذاب آوره آدم روزي چند بار همه چيزو دو باري سازي كنه .
ببنيد من مشگلمو بالا گفتم ولي بازم ميگم اين دفه با عكس كه خوب متوجه بشين :

مشگل اينجاست كه من و ديگر نويسنده ها وقتي يه پستيو آماده ميكنيم و دكمه ذخيره ميزنيم مثل تصوير 1

1.gif

بعد از حدودا 15 ثانيه مكث اين صفحه مياره تصوير 2

2.gif

و وقتي كه به بخش نوشته ها ميريم ميبينيم كه اين پستو 2 بار ارسال كرده (گاهي اوقاتم 4 بار) مثل تصوير 3

3.gif

و بعد بايد بريم پست اضافيو پاك كنيم و تمام سايتو با كلي پست دوباره سازي كنيم كه خيلي زمان ميگيره و تكرار اين قضيه اونم هر روز و روزي چند بار خيلي جالب نيست خواهشن كمك كنيدددددددددددد :wacko: :wacko: :wacko:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب اگه کامپیوتر تو عوض کردی و این مشکل پیش اومده ، از یک کامیپوتر دیگه امتحان کن. یا Browser تو عوض کن. خیلی مشکلت عجیب غریبه! ببین هاستت تغییر Configration نداده! چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه! راستی برو تو تنظیمات ام تی و فعلا بگو بیخیال ping کردن سایت های weblog.com و این جور چیزا شه!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ببنيد مشگل براي ويندوز يا بروزر نيست چون ويندوز عوض كردم و با هر بروزري هم كه ميشناختم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت در ثاني اين مشگلو بغييه نويشنده هام ام دارن من به اين نتيجه رسيدم كه مشگل از پرل ولي خوب وقتي به mt-check رفتم ديدم همه چيز درسته به سرور ايميل زدم گفتن ما همه چيزو چك كرديم مشگلي نبود و
احتمالا مشگل از خوده ام تي و گفتن دوباره نصب كنين .
تو قسمت پبنگ هم هيچ گزينه اي فعال نبود

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من فقط يک توضيح يک خطي بدم: اگر اين اتفاق افتاد (به هر دليلي) شما نيازي نيست پس از اصلاح تمام پست ها رو دوباره سازي کني! موقع rebuild انتخاب کن که فقط ايندکس ها رو بازسازي کنه و مشکلي نخواهد بود، اما چرا اين مشکل بروز ميکنه رو نمي دونم..

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
من فقط يک توضيح يک خطي بدم: اگر اين اتفاق افتاد (به هر دليلي) شما نيازي نيست پس از اصلاح تمام پست ها رو دوباره سازي کني! موقع rebuild انتخاب کن که فقط ايندکس ها رو بازسازي کنه و مشکلي نخواهد بود،

بازم جايه شكرش باقيه مرسي :)

ولي اگه بشه به كل اين مشگلو حل كرد خوبه :(

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب صورت مسئله رو پاك كن ! يه بك آپ بگير و امتي رو دوباره نصب كن ! يا يه امتي ديگه كنارش نصب كن !

بالا