• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه نتورک جديد ... هزينه کم و سود بالا !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

powerup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ؛

با کسب اجازه و پوزش مجدد از مديران گرامي !

ازتون خواهش ميکنم اين بار اين تاپيکو نبنديد... يه خورده صبر ميکرديد شايد بحث به نتيجه مي رسيد...

نميدونم اينجا چرا بعضيها وقتي ميبينن که بازارشون داره کساد ميشه ... :hmm:

خوب ... بحثمون در مورد PowerUp بود !

هزينه ثبت نام = 24.95$
پورسانت به ازاي عضو مستقيم = 20$
پورسانت به ازاي عضو غير مستقيم(مرحله دوم) = 7$
پورسانت به ازاي عضو غير مستقيم (مرحله سوم تا نهم) = 1$

هيچ محدوديتي در معرفي تعداد اعضاي جديد مستقيکم و غير مستقيم نداره !
از سيستم ماتريس فشرده سه در نه استفاده ميکنه تا سرعت پيشرفتش بيشتر بشه !

تنها درآمد اين سيستم از حق عضويتهاي ماهانه که از کاربران ميگيره تامين ميشه ، که مبلغش 20$ هست و ميشه گفت در مقابل سودي که شرکت در مراحل بعدي ميده ، اين 20$ مبلغ بسيار ناچيزيه !

يه سايت هم به نام PowerUp پشتيباني کاملا فارسيشو در ايران به عهده داره !

اگه سوال جديد داشتين بپرسين من جواب ميدم !

در ضمن هي نگيد که اين تاپيکو ببند .... بذارين اين بحث به نتيجه برسه .... شايد يه راه بهتري پيش روتون قرار گرفت !

tajer-net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از powerup :
هزينه ثبت نام = 24.95$

هيچ محدوديتي در معرفي تعداد اعضاي جديد مستقيکم و غير مستقيم نداره !
از سيستم ماتريس فشرده سه در نه استفاده ميکنه تا سرعت پيشرفتش بيشتر بشه !
در ضمن هي نگيد که اين تاپيکو ببند .... بذارين اين بحث به نتيجه برسه .... شايد يه راه بهتري پيش روتون قرار گرفت !

موافقم ، البته با عرض سلام .... :blush:

منم اين نتورکو قبول دارم و خودم هم عضوش هستم ... البته من قبل از اينکه سايت PowerUp راه بيافته عضوش شده بودم ، ولي همين ديشب رفتم عضو PowerUp هم شدم ، به اين دلايل :

1- چون پشتيباني فارسي داره !
2- سابقه و اطلاعاتشون در اين زمينه بيشتره .
3- کاتالوگ رايگان فارسي ميده ، براي اينکه بيشتر در اين زمينه اطلاعات کسب کنيم !
4- اصلا اين چيزايي که قبلا در اين تالارها در موردش بحث شده کمي ناقصه ، اما اين اطلاعاتي که کاربر عزيز (PowerUp) دادن و اطلاعاتي که در سايت PowerUp موجوده خيلي کامله ...

5- از همه مهمتر سايت PowerUp ثبت نام فارسي در اين سيستم رو راه اندازي کرده ،
چون ثبت نام و مديريت اين سيستم کمي سخته !

اينم آدرس وبلاگ من http://get-more-money.blogfa.com

تو وبلاگ خودمم در موردش توضيح دادم ! خوشحال ميشم سر بزنين !

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
از مديريت انجمن بابت رعايت قوانين ممنونم

وبراي كساني كه ياد گرفته اند به هنجارهاي جايي كه در آن هستند بي احترامي كنند متاسفم.

توقع داشتم كه اين هنجار شكني با اقدام قبلي مديريت انجمن پايان پذيرد.ايشان علاوه بر اينكه اين عمل را انجام دادند به بنده توهين هم كردند از مديريت انجمن خواستارم دسترسي ايشان را به اين قسمت از انجمن مدت محدودي به حالت تعليق درآورند تا ديگران به خود اجازه هنجار شكني ندهند.

در ضمن (جناب آقاي) شما هنوز هم اگر ادعا مي كنيد كه 1 سال پيش در اين سيستم ثبت نام كرده ايد لينك رفرال خود را در اين مكان قرار دهيد تا ما هم ببينيم چون كسي كه نسبت به چيزي ادعا مي كند با مدرك اين كار را انجام مي دهد نه فقط با ادعا ...

tajer-net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :

وبراي كساني كه ياد گرفته اند به هنجارهاي جايي كه در آن هستند بي احترامي كنند متاسفم.

ايشان علاوه بر اينكه اين عمل را انجام دادند به بنده توهين هم كردند از مديريت انجمن خواستارم دسترسي ايشان را به اين قسمت از انجمن مدت محدودي به حالت تعليق درآورند تا ديگران به خود اجازه هنجار شكني ندهند.

در ضمن (جناب آقاي) شما هنوز هم اگر ادعا مي كنيد كه 1 سال پيش در اين سيستم ثبت نام كرده ايد لينك رفرال خود را در اين مكان قرار دهيد تا ما هم ببينيم چون كسي كه نسبت به چيزي ادعا مي كند با مدرك اين كار را انجام مي دهد نه فقط با ادعا ...

با عرض سلام و پوزش خدمت مديريت محترم انجمن !

دوست عزيز ؛ آقاي egold4ucom

اگه به نوشته هاي (آقاي PowerUp ) دقت کنيد ، مي بينيد که به شما هيچ توهيني نشده ، ايشون فقط نسبت به برخورد بعضيها ابراز تاسف کردن و تازه ... حتي حرفشونو کامل هم نکردن ، شما چطور متوجه شدين که دارن توهين ميکنن؟ :lol:

و نيز از شما دوست محترم و عزيز خواستارم که با اينگونه پستهاي نامربوط ، بحث در مورد اين شرکت را منحرف ننماييد!
در ضمن يکي از قوانين سايت PowerUp اينه که شما تا وقتي که طرف مقابلتون پرزنت کامل نشده ، تا حد امکان بايد لينکي رو از سايت اصلي معرفي نکنيد! :cool:

از مديريت محترم انجمن نيز تقاضا دارم که اين موضوع رو متوقف نکنند. :)

iran-man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از powerup :
هزينه ثبت نام = 24.95$
تنها درآمد اين سيستم از حق عضويتهاي ماهانه که از کاربران ميگيره تامين ميشه ، که مبلغش 20$ هست و ميشه گفت در مقابل سودي که شرکت در مراحل بعدي ميده ، اين 20$ مبلغ بسيار ناچيزيه !

يه سايت هم به نام PowerUp پشتيباني کاملا فارسيشو در ايران به عهده داره !

اگه سوال جديد داشتين بپرسين من جواب ميدم !

سلام ؛
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ، چون من يه چيزايي در اين مورد شنيده بودم ، اگه بخوام توسايت فارسي ثبت نام کنم چيکار بايد بکنم؟
:happy:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من اين تاپيكو نميبندم تا شما بتونيد از خودتون دفاع كنيد.

اگر دفاعي نداشتيد من تاپيكو خواهم بست.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davidmors :
من اين تاپيكو نميبندم تا شما بتونيد از خودتون دفاع كنيد.

اگر دفاعي نداشتيد من تاپيكو خواهم بست.

ديويد جان من كل سايت پاور آپ را مطالعه کردم هیچ چیز جدیدی نسبت به سایر سایتهایی که سایتهای زیر مجموعه رو تبلیغ می کنند ندارد
و در وافع این سایتی را که اقایان معرفی میکنند هیچ برتری و مزیت خاصی نسبت به سایتهای دیگر ندارد.
همان **** و همان شکل پرداخت

این سایت پاورآپ هم چیزی خاصی نیست یک سایت که توضیحاتی در مورد یک سایت زیرمجموعه داده همان کاری که من و سایرین در سایتهایمان انجام دادیم
در ضمن فکر می کنم دو اکانتی که از این مجموعه دفاع می کنند یک نفر هستند

بهر حال اگر تبلیغ سایتهای زیرمجموعه در این فروم ازاده بگید ما هم کار کنیم
نه اینکه مال ما قفل بشه این تاپیک که هیچ چیزی اضافه تر بر بقیه نداره کار کنه

البته شاید کسی پیدا بشه بگه چرا تو فروم خودت داری
باید عرض کنم سیاست اون فروم با اینجا متفاوت است

در ضمن با توجه به تعداد اعضای این فروم تبلیغات در اینجا خوب ..... :rolleyes: :rolleyes:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از princekin :
...
این سایت پاورآپ هم چیزی خاصی نیست یک سایت که توضیحاتی در مورد یک سایت زیرمجموعه داده همان کاری که من و سایرین در سایتهایمان انجام دادیم
در ضمن فکر می کنم دو اکانتی که از این مجموعه دفاع می کنند یک نفر هستند

بهر حال اگر تبلیغ سایتهای زیرمجموعه در این فروم ازاده بگید ما هم کار کنیم
نه اینکه مال ما قفل بشه این تاپیک که هیچ چیزی اضافه تر بر بقیه نداره کار کنه
...
در ضمن با توجه به تعداد اعضای این فروم تبلیغات در اینجا خوب ..... :rolleyes: :rolleyes:
منم همین حدسو میزنم! ;)

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت بگم یکی از معایب این سیستم حذف اعضا در صورت نپرداختن حق عضویت ماهانه می باشد

که این یک نقص بسیار بزرگ در این سیستم می باشد

شما چند ماه حق عضویت پرداخت کنید موفق به جذب زیرمجموعه نیز نشوید و بعد با عدم پرداخت حق عضویت از سیستم پاک شوید
یعنی حق عضویت را که در عرض این چند ماه پرداخته اید بر باد...... :eek:

به دوستان توصیه می کنم اگر خواستید وارد سایتهای زیرمجموعه شوند وارد سایتهایی شوند که نیاز به شارژ حق عضویت ماهانه نباشد
در این حالت اگر شما بر فرض چندین ماه یا حتی چند سال هم زیرمجموعه نداشته باشید از سیستم حذف نخواهید شد :D :p

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
البته خودش گفته تا سه ماه ميتوني حق عضويت پرداخت نكني و بعدش حذف ميشي، ولي تا 5 ماه هم اگه پرداخت نكني حذفت نميكنه.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
البته خودش گفته تا سه ماه ميتوني حق عضويت پرداخت نكني و بعدش حذف ميشي، ولي تا 5 ماه هم اگه پرداخت نكني حذفت نميكنه.

خوب اگر از 5 ماه گذشت چی
چرا 5 ماه اگر کسی به هر دلیلی تا یکسال نتونست

یا اصلا چرا اینطوری بگیم

اینجور بگیم که طرف 6 ماه تمام حق عضویت ها داد و هیچ زیرمجموعه ای نتونست کسب کنه
گفت فعلا بیخیال مثلا یکسال

6 تا حق عضویت :rolleyes:
کلاغ پر :rolleyes:

در سایر سیستمها بعنوان مثال ......... (نگفتم نگن تبلیغ کرد) من بعد از عضویت یک وبلاگ ساختم و کد وگذاشتم و تا حدود 8 ماه مراجعه نکردم بعد از هشت مراجعه به اون سایت دیدم که 256 نفر زیرمجموعه فعال دارم

حال اگر اون سایت هم مانند این سایت بود پول من - پر :(
زیرمجموعه ها - پر :eek:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

جناب tajer-net

اگر دقت مي كرديد اين آقاي محترم در متنشون نوشته اند:

نميدونم اينجا چرا بعضيها وقتي ميبينن که بازارشون داره کساد ميشه ...

كه اين توهين محسوب ميشه و نميدانم چرا مسئولين توجهي به حرفهاي بي ادبانه ايشان ندارند

كه البته من حاضرم در حضور هر كدام از دوستان با اين آقا تعداد زير مجموعه هامون و همچنين تاريخ ورود به اين كمپاني را چك كنيم در صورتي كه ايشان در هر كدام از اين مسايل بالاتر از من بودند من در حضور جمع در يك تاپيك خاص معذرت خواهي ميكنم ولي ايشون هم اگر اينطور بود ...

همچنين بايد بگم كه اين آقا با دو تا آي دي در پرشين تولز ثبت نام كرده و با آي دي دوم از آي دي اول دفاع مي كنند كه در نوع خودش حمايت بينظيريه!

جزوه و كاتالوگ آموزشي اين سيستم هم براي اولين بار توسط ما طراحي شده كه حالا خيلي ها از آن كپي ميگيرند و....

اين هم كه تا فرد پرزنت نشه آي دي اين آقا رو ندونه حرف كاملا غير منطقيه چون اگر قرار است پرزنت نتورك باشد كه هيچ اطلاعاتي نبايد درج شودو... ولي خوب ايشون فقط اونجا رو كه به ضررشه حذف كرده!يعني كد رفرال حذف شده ولي آدرس سايتempowerism هست

--------------------------------------------------------------

در مورد حق شارژي هم كه كماني دريافت ميكنه بايد گفت كه از مزيتهاي اين سيستم محسوب ميشه چون 75% از اين حق شارژ بهافراد تا 9 لول بالاتر تعلق ميگيره كه باعث ميشه هر فرد در اين كمپاني سود مادام العمر داشته باشه.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد حق شارژي هم كه كمپاني دريافت ميكنه بايد گفت كه از مزيتهاي اين سيستم محسوب ميشه چون 75% از اين حق شارژ به افراد تا 9 لول بالاتر تعلق ميگيره كه باعث ميشه هر فرد در اين كمپاني سود مادام العمر داشته باشه.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
در مورد حق شارژي هم كه كمپاني دريافت ميكنه بايد گفت كه از مزيتهاي اين سيستم محسوب ميشه چون 75% از اين حق شارژ به افراد تا 9 لول بالاتر تعلق ميگيره كه باعث ميشه هر فرد در اين كمپاني سود مادام العمر داشته باشه.

لطفا خودتان را گول نزنید (البته امیدوارم هیچکس اینو را توهین به خودش حساب نکنه اگر حساب کردین همینجا از شما عذرخواهی می کنم)

به نظر شما این سایت چند مدت عمر می کند علت هم این است که از ماه بعد در واقع افراد چیزی به این سیستم واریز نمی کنند بلکه از پورسانتی که از پایین دست نصیب انها می شود مجددا به سایت پرداخت می کنند
بهتر است بگوییم اگر سایت جمع هم نکند سر شما کلاه می گذارد و هر ماه بخشی از پورسانتی را که نصیب شما میشود را مجددا خودش برمی دارد و این تا بالاترین مرحله ادامه دارد
و وقتی که بازار اشباع شد چون نفرات پایین دستی دیگر زیرمجموعه برای کسب ندارند بعد از مدتی حق عضویتی نیز پرداخت نمیکنند و افراد بالادستی یا حالا باید خودشان این حق عضویت را پرداخت کنند که مسلما نمی کنند
و این تا بالاترین رسته خواهد رسید

و بازار اینگونه نتورکها خیلی زود اشباع می شود چون افراد کمی هستند که حاضر باشند چندین ماه بدون موفقیت در کسب زیرمجموعه فقط به سایت حق عضویت بدهند

بنابراین برقراری شما هم منوط میشود به اینکه اینگونه زیرمجموعه باشند و اگر نباشند....

powerup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ... بالاخره همتون به حرف اومدين !

آقايون ، اين سيستم درسته که مثل بقيه سيستمهاست ؛ اما هيچکدومتون از تفاوتهاي اين با بقيه نگفتين ؛

يکي از محاسنش که خيلي هم در سوددهي بيشتر و پيشرفت سيستم تاثير داره همون عدم نياز به قرينه سازي سيستمه !

شما مجبور نيستين که حتما دو طرفتون رو کنترل کنيد و دو به دو يا سه به سه بياين پايين ، و يا محدود نيستين که فقط 2 يا 3 تا زير مجموعه رديف اول داشته باشين ؛ شما به ازاي هر عضو مستقيمي که پيدا کنيد 20$ ، يعني بيش از 80% هزينه ثبت نامتون رو دريافت ميکنيد !

در ضمن 20$ حق شارژ ماهانه فکر ميکنمدر برابر سودي که از اين سيستم ميگيرين بسيار ناچيز باشه !

همچنين ، حذف شدن عضوي که حق شارژ خودش رو پرداخت نميکنه ، يکي از محاسن اين سيستم هست ... به نظر شما کسي که در طول 5 ماه هيچگونه فعاليتي نداشته ، واقعا ميتونه عضو خوبي باشه؟ بودن اون در گروه چقدر مهمه؟ اصلا تاثيري بر اين گروه داره يا نه؟ حذف شدن اون باعث ميشه که طبق ماتريس فشرده سه در نه ، همه گروه يک پله بالاتر بيان و اين باعث ميشه که پيشرفت شبکه متوقف نشه ... و همين يه حسنه ! اينکه همه اين کارا به صورت خودکار انجام ميشه ، شما ميدونستين که طراح اين سيستم برنده جايزه نوبل شده؟

powerup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
اگر دقت مي كرديد اين آقاي محترم در متنشون نوشته اند:

نميدونم اينجا چرا بعضيها وقتي ميبينن که بازارشون داره کساد ميشه ...

كه اين توهين محسوب ميشه و نميدانم چرا مسئولين توجهي به حرفهاي بي ادبانه ايشان ندارند

جزوه و كاتالوگ آموزشي اين سيستم هم براي اولين بار توسط ما طراحي شده كه حالا خيلي ها از آن كپي ميگيرند و....

در مورد حق شارژي هم كه كماني دريافت ميكنه بايد گفت كه از مزيتهاي اين سيستم محسوب ميشه چون 75% از اين حق شارژ بهافراد تا 9 لول بالاتر تعلق ميگيره كه باعث ميشه هر فرد در اين كمپاني سود مادام العمر داشته باشه

سلام ؛

دوست عزيز ، اگه دقت کرده باشيد من اسم شما رو نياوردم ، گفتم بعضيها !
در هر حال قصد توهين به شخص شما رو نداشتم ، همچنين ... اينجا جاي اين نيست که دو نفر سابقه شونو به رخ هم بکشن ،

باز هم ميگم ، اين کاتالوگ آموزشي شما من هنوز نديدم ، ما فقط حاصل يک سال تحقيقمونو در مورد اين سيستم به روي کاغذ آورديم ...

فکر نميکنم که شما بعد از يک سال تحقيق عضو اين سيستم شده باشيد... که البته براي شناخت بيشتر سيستم و به دست آوردن توانايي عبور از اين مراحل ، اطلاعات زيادي لازمه ...

مثلا همين چيزي که شما گفتين !
شرکت در ماه 50 نفر رو که مايل به شرکت در شبکه هاي اقتصادي هستند رو به شما معرفي ميکنه تا شما بتوني اونا رو زير مجموعه خودت قرار بدي ، اما نگفتي که شرکت براي اينکار 50$ از ما پول ميگيره و در ضمن ، از اين 50 نفر ، در صد ايراني هاشون 1 به 50 هست...

و همچنين ، يکي از محاسنش هم اينه که لينک رفرال شما رو به صورت راندوم براي بازديدکنندگان باز ميکنه ، تا شانستون براي جمع آوري رفرال بيشتر بشه ...

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از princekin :
خوب اگر از 5 ماه گذشت چی
چرا 5 ماه اگر کسی به هر دلیلی تا یکسال نتونست

یا اصلا چرا اینطوری بگیم

اینجور بگیم که طرف 6 ماه تمام حق عضویت ها داد و هیچ زیرمجموعه ای نتونست کسب کنه
گفت فعلا بیخیال مثلا یکسال

6 تا حق عضویت :rolleyes:
کلاغ پر :rolleyes:

در سایر سیستمها بعنوان مثال ......... (نگفتم نگن تبلیغ کرد) من بعد از عضویت یک وبلاگ ساختم و کد وگذاشتم و تا حدود 8 ماه مراجعه نکردم بعد از هشت مراجعه به اون سایت دیدم که 256 نفر زیرمجموعه فعال دارم

حال اگر اون سایت هم مانند این سایت بود پول من - پر :(
زیرمجموعه ها - پر :eek:
آره خوب اين مشكلو داره ولي اگه از اعضا حق شارژ نگيره كسي اين وسط پولي درنمياره چون پورسانتهاي ماهيانه از همين شارژها پرداخت ميشه ولي با همين سيستم حدود 7 ساله داره كار ميكنه تا حالا هم اصلا مشكلي نداشته.
البته من نميخوام ازش دفاع چون كلا با هر چي نتوركه مخالفم فقط دوست دارم اين برنامه ها خوب نقد بشن.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من به اين نتيجه رسيدم كه حق با بقيه دوستان هست.

اين تاپيك قفل ميشه و تمام تاپيك هاي بعدي در اين مورد پاك خواهند شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا