• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه چيزي مثل easyphp براي asp

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
سلام
كسي از دوستان يه چيزي مثل easyphp براي asp نميشناسه گه ديگه نياز به نصب pws نباشه

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
برای چی نرم افزار دیگه
وقتی عمو بیل لطف کرده یه سرور مجانی برات همراه ویندوز فرستاده چرا باید از یکی دیگه استفاده کنی

بعد هم بهتره از IIS که با نسخه های 2000 و XP ویندوز عرضه می شه استفاده کنی

com+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pws كه خيلي ناقصه!!اگر اشتباه نكنم كدهاي asp.net هم روش اجرا نميشن!

يه سوال: چرا pws ؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
به نقل از Arash_j13 :
برای چی نرم افزار دیگه
وقتی عمو بیل لطف کرده یه سرور مجانی برات همراه ویندوز فرستاده چرا باید از یکی دیگه استفاده کنی

بعد هم بهتره از IIS که با نسخه های 2000 و XP ویندوز عرضه می شه استفاده کنی
من ويندوز me دارم حالا چي كار كنم؟ :( :(

به نقل از com+ :
pws كه خيلي ناقصه!!اگر اشتباه نكنم كدهاي asp.net هم روش اجرا نميشن!

يه سوال: چرا pws ؟
من زماني(اوايل سال قبل) يه تاپيك زدم و پرسيدم چي كار كنم كه asp رو كامپيوتر هم اجرا شه كه گفتن بايد pws رو نصب كني
ديدم حجمش زياده گفتم شايد برنامه اي باشه

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
بهتره ویندوزت رو عوض کنی فکر می کنم 5 سال زمانی خوبی بوده تا 2000 خودشو نشون بده
در اون صورت می تونی از IIS استفاده کنی

البته من شنیدم که جدیدا آپاچی هم می تونه ASP رو اجرا کنه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
من تازه‌ كارم واسه ياد گرفتن asp ميخوام اينو نصب كنم.
آپاچي چي هست؟ توي easyphp هم بود ولي نفهميدم واسه چيه.

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
آپاچی یه وب سرور اپن سورسه که بیشتر برای PHP و
prel استفاده می شه

اگه شما تازه کارید و دارید asp رو یاد می گیرید بهترین گزینه همون IIS هم نصب اسون و هم اینکه با خود ویندوز ارائه می شه

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
رو آپاچی chilisoft asp نصب میشه که به درد نمیخوره. asp هم محصول انحصاری مایکروسافت هست. برای دات نت باید حتماً ویندوز 64 بیتی داشته باشی

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
برای چی 64 بیاتی
من دات نت رو روی XP 32 بیتی اجرا می کنم

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
بله من هم دات نت را البته تحت IIS وري ويندوز 32 بيتي اجرا ميكنم...

چند وقتي هستش كه دو تا پروژه اپن سورس واسه اجراي ASP , ASP.Net روي پاتفورم هاي غير ويندوز در حال اجراست...

Mono-ASP يكيشون هست كه البته به درد نميخوره هنوز چون نميتونه قيلي از دستورات را اجرا كنه....

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
در کل به نظر من ASP هیچ گاه نمیتونه زبانی برای خارج از ویندوز باشه
به نظرم PHP خیلی بهتره هم راحت تر اجرا می شه هم یادگیری راحتری داره

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
اشتب شد منظورم 32 بیتی بود

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
آره
البته 2000 و سرور 2003 هم IIS دارن
در ضمن باید از نسخه ی حرفه ای XP استفاده کنید چون نسخه ی خانگی IIS نداره

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد فضولى مى كنم! :happy:
اول اين كه من خودم اول ASP ياد گرفتم و بعد PHP و قبول دارم كه از جهاتى PHP از ASP بهتره:
PHP رايگان و سورس باز هستش كه التبه براى ما ايرانيا اين دو تا كلمه بى معنى هستن! چون همه چيز براى ما رايگانه و به سورس كد هم كه هرگز سر نمى زنيم!
PHP خيلى از خدماتى رو كه براى اونكه توى ASP داشته باشى مجبورى به صورت يه component جدا بخرى اش و كلى منت بكشى تا host ات برات نصبش كنه به صورت رايگان و اينستال شده در اختيار مى ذاره.
بگذريم. به هر حال يه حقيقت اينه كه ASP فقط روى Windows كار مى كنه و PHP هم براى اين كه حرفه اى باهاش كار كنى محيط لينوكس رو مى طلبه.ضمناَ PHP زبان زشتيه (از نظر ظاهر و حجم كدى كه مى نويسى)

متاسفانه IIS روى Windows ME قابل نصب نيست. بايد به XP يا 2000 يا Server 2003 ارتقا پيدا كنى. اما چند نكته به نظرم رسيد كه بگم:
اگه دستگاهت نمى كشه كه XP بريزى و علت XP نداشتن تا الانت هم همين بوده پيش نهاد مى كنم كه ME رو بذارى باشه و XP رو به عنوان سيستم عامل دوم بريزى. اگر پارتيشن بندى بلدى ترجيحا يه پارتيشن Primary دوم براى XP بساز كه ME ات كاملا intact بمونه.
3) من از دشمنان كد بسته و مايكروسافت و شخص بيل گيتس هستم اما هنوزم مى گم: واسه كاراى ماها ASP بهتر از PHP هست. ASP.Net هم از هر دوش بد تره! (نتيجه ى تلاش مايكروسافت براى عقب نموندن از شركت Sun كه جاوا رو در وب به صورت خيلى قوى و با صرفه اى كه همون JSP باشه در آورد چيزى بهتر از ASP.Net نيست! هرچى Net. خوبه ASP.Net بده!) :D نظر شخصى من به حسب تجربه و بحث با برنامه نويس هاى خارجى و داخلى اينى بود كه گفتم. اميدوارم به كسى بر نخوره. به هر حال هر كسى نظرى داره.
ببخشيد زياد نوشتم! من نوشته هاى دوستان رو خيلى به دقت نخوندم. اگه چيزى رو تكرار كردم عذر مى خوام.

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
چرا ما با سورس کار نداریم؟
مگه ما ایرانی ها چی کم داریم؟

بعدا فکر نمی کنم php زشت باشه php بسیار به سی که زبان استاندار برنامه نویسی هست بسیار شبیه البته اه شما وی بی نویس هستید قضیه براتون فرق می کنه چون معمولا از نظر وی بی نویس ها سی زبون زشتی به نظر می یاد!!!!!!!
اگه دشمن هستید دشمنی تون رو ثابت کنید

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول اين كه من دشمن شما نيستم!
دوم اين كه جمله PHP زشت است رو من از چند تا آدم برنامه نويس (به معني واقعي اش) خارجي شنيدم تا باورم شد. اوايل خودم هم قبولش نداشتم.
سوم اين كه بنده وي بي نويس نستم. من از وي بي فقط با وي بي اسكريپتش كار مي كنم و اتفاقا زبان كامپيوتري اي كه خيلي جدي دارم دنبال مي كنم ++C هستش. به نظر من ++C زبان عالي ايه گرچه كاملا زيبا نيست و تايپش هم كاملا استاندارد نيست. براي كار با اشيا بايد مدام <- بزني كه SHIFT لازم داره و اين سرعت تايپ رو كم مي كنه. يادمون نره كه بزرگترين برنامه ها با تايپ ايجاد شدن نه با RAD و بزرگترين برنامه نويس ها با تايپ خالي كار مي كنن.
اما زشت يا زيبا بودن فقط يك جزئ كوچك از تصميم گيرى 0خواهد بود و اصل بر مجموعه اين عوامله.
البته ميلاد به عنوان مدير فورم حق داره كه بگه دعواى قديمى اما من به نظرم مى آد كه بحث مقايسه زبان ها مى تونه بدون دعوا (و البته در جاى خودش) انجام بشه.
ممنون

بالا