ببخشيد فضولى مى كنم! :happy:
اول اين كه من خودم اول ASP ياد گرفتم و بعد PHP و قبول دارم كه از جهاتى PHP از ASP بهتره:
PHP رايگان و سورس باز هستش كه التبه براى ما ايرانيا اين دو تا كلمه بى معنى هستن! چون همه چيز براى ما رايگانه و به سورس كد هم كه هرگز سر نمى زنيم!
PHP خيلى از خدماتى رو كه براى اونكه توى ASP داشته باشى مجبورى به صورت يه component جدا بخرى اش و كلى منت بكشى تا host ات برات نصبش كنه به صورت رايگان و اينستال شده در اختيار مى ذاره.
بگذريم. به هر حال يه حقيقت اينه كه ASP فقط روى Windows كار مى كنه و PHP هم براى اين كه حرفه اى باهاش كار كنى محيط لينوكس رو مى طلبه.ضمناَ PHP زبان زشتيه (از نظر ظاهر و حجم كدى كه مى نويسى)
متاسفانه IIS روى Windows ME قابل نصب نيست. بايد به XP يا 2000 يا Server 2003 ارتقا پيدا كنى. اما چند نكته به نظرم رسيد كه بگم:
اگه دستگاهت نمى كشه كه XP بريزى و علت XP نداشتن تا الانت هم همين بوده پيش نهاد مى كنم كه ME رو بذارى باشه و XP رو به عنوان سيستم عامل دوم بريزى. اگر پارتيشن بندى بلدى ترجيحا يه پارتيشن Primary دوم براى XP بساز كه ME ات كاملا intact بمونه.
3) من از دشمنان كد بسته و مايكروسافت و شخص بيل گيتس هستم اما هنوزم مى گم: واسه كاراى ماها ASP بهتر از PHP هست. ASP.Net هم از هر دوش بد تره! (نتيجه ى تلاش مايكروسافت براى عقب نموندن از شركت Sun كه جاوا رو در وب به صورت خيلى قوى و با صرفه اى كه همون JSP باشه در آورد چيزى بهتر از ASP.Net نيست! هرچى Net. خوبه ASP.Net بده!)
نظر شخصى من به حسب تجربه و بحث با برنامه نويس هاى خارجى و داخلى اينى بود كه گفتم. اميدوارم به كسى بر نخوره. به هر حال هر كسى نظرى داره.
ببخشيد زياد نوشتم! من نوشته هاى دوستان رو خيلى به دقت نخوندم. اگه چيزى رو تكرار كردم عذر مى خوام.