• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه cms كه صفحات استاتيك درست كنه ميخوام!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
كسي يه cms كه صفحات استاتيك درست كنه سراغ داره؟ (مثل MT )

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خب خود MT :blink:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
ام تي كه CMS نيست... يه سيستم بلاگينگ خيلي خيلي توپ هست ولي مديريت محتوا نيست...
اگه هم بخوام با پلاگين extrafield بهش فیلد اضافه کنم برای backup گيري و آپگريد مشكل ايجاد ميشه...

از نظر حجمي هيچ مشكلي ندارم... هر چقدر بشه مهم نيست... مهم استاتيك بودن صفحات هست...

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
والا تقريبا به جز sixapart هيچ کس با اين روش خروجي دادن (استاتيک) موافق نيست!! بنابراين فکر نکنم به جز MT پيدا بشه.. منتها الان خروجي ها رو که به شکل دايناميک از ديتابيس بيرون ميدن بعدش کش مي کنن و موقتا به شکل استاتيک درميارن و تا يک زماني به شکل کش شده نگه ميدارن .. البته اينا هم دوباره برنامه وبلاگ سازي هستن..

حالا يک سوالي، اگر مشکل صفحات استاتيک رو نداشتي از چه cms استفاده مي کردي؟ يعني موردي رو پيدا کردين که کار شما رو انجام بده و فقط مشکل صفحات استاتيک داشته باشه؟

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون آقاي عابر
راستش يه cms الان نصب كردم كه اين كار رو انجام ميده اسمش CMS Made Simple هست و از اينجا ميتونيد بگيريدش....
كار باهاش همينجور كه از اسمش بر مياد ساده هست امكان درست كردن clean URL هم مثل اينكه داره...
مشكل من چيز ديگه ايه و اون اينه كه من از يه جا هاست گرفتم كه bw و حجم خيلي خوبي ميده ولي استفاده از ريسورس خيلي محدودي داره... كلا هيچ مشكلي با صفحات استاتيك نداره ولي يه سيستم ساده دايناميك كه نصب مي كني فورا اخطار ميده....
من قبلانا يه چيزي راجع به يه cms جمع و جور و كوچيك كه مثل mt با cgi بود شنيده بودم كه خروجي استاتيك هم داشت...
البته يه سيستم ديگه هم كه خودم قبلا باهاش كار كردم هم اين ويژگي رو داره ولي اونم cms نيست و article manager هست... و كلا دست آدم رو باز نذاشته...
همچنان دارم مي گردم ...

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
يكي جواب بده لطفا

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اهان مرسي، اون وقت اين که معرفي کردين امکان cache کردن هم ميده؟ گر امکان cache رو داشته باشه شايد بشه با دستکاري کردنش تقريبا نتيجه اي مثل حالت خروجي هاي استاتيک ايجاد کرد، در مورد cms که صفحه استاتيک بسازه من يه مدتي گشتم توي وب، چيزي يافت مي نکردم!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
:blush:
هنوز دارم ميگردم...
كمك

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يافت مي نشود، بايد بري سراغ اون هايي که cache رو ساپورت مي کنن..

mahmoud_rc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه داینامیک میخوای از نرم افزار پارس دیزاین استفاده کن ، پارس دیزاین یه cms هستش که با .NET نوشته شده و صفحات داینامیک بر میگردونه خیلی خوب عمل میکنه نسخه نمایشی هم روی وب داره

mambolearn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مامبو رو پیشنهاد می کنم . با مامبو به راحتی میشه هر Postfix ی که بخوایین تولید کنید . اگر سایت مامبولرن رو ببینید متوجه میشین که همه صفحات HTML هست . با مامبو روی سروری که حتی JSP ، ASP ، و ... رو ساپورت نکنه میشه خروجی ASP ، JSP ، CUF و PL و یا .. داد .
از نظر امنیت هم که مامبو حرف اول رو توی همه CMS ها میزنه ...

بالا