• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه Support Ticket عالي ميخوام با اين مشخصات

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
اونی که نصب شده بود دیدم
چارستش رو تغییر بده و فونتاشو tahoma بذار.
خوب میشه

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
انكودينگ برنامه UT8 هستش اما نميدونم چرا يه در ميون Arabic ميشه !!! همين الان هم اگه سورس رو ببينيد درسته ولي نشون نميده !!! قضيه چيه ؟؟؟

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shifte shab :
انكودينگ برنامه UT8 هستش اما نميدونم چرا يه در ميون Arabic ميشه !!! همين الان هم اگه سورس رو ببينيد درسته ولي نشون نميده !!! قضيه چيه ؟؟؟

كد رو توي notepad باز کن و save as بزن
توی قسمت charset گزینه utf-8 رو انتخاب کن و ذخیره کن

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
ايني رو كه گفتي OsTicket هست که مي توني از http://www.osticket.com بگيريش. رايگان هست. من باهاش کار کردم، نرم افزار خوبيه فقط تو Spam Filtering يکم ميلنگه !
نرم افزار Support Ticket خوب اگه مي خواي بايد از kayako eSupport نام ببرم ولي متاسفانه پولي هست و نسخه NULL هم من تاحالا ازش نديدم :(

به نقل از shifte shab :
من خودم يه دونه پيدا كردم .. اين : http://www.phpsupporttickets.com/ اما اون چيزي كه ميخواستم رو نداشت و طرف بايد ثبت نام كنه بعد تيكت بزنه كه من اينو نميخوام.

يه نمونه اينجا (http://diversenetoption.com/support/ ) ديدم مثل اون رو ميخوام ... كسي ميتونه اصل اينو پيدا كنه ؟؟؟

اون چيزي كه اين برنامه داشت اينه كه ثبت نام نميخواست و مثل يه فرم ارتباط با ما ميشه گذاشت تو سايت طرف وقتي تيكت رو ميزنه يه ميل مثل اين :

You can view this ticket progress online here: http://diversenetoption.com/support/[email protected]&t=828274.

براش مياد. من اينو ميخوام .. كه فارسي هم پشتيباني ميكنه ...

حالا بزرگان سرچ گوگل ما را دريابند:(

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
من كليه نرم افزار هاي OpenSource رو در زمينه Support ديدم و همشون رو امتحان کردم، ولي به جرات مي تونم بگم هيچ کدومشون 100% نياز هاي ما رو برآورد نمي کرد.
الآن ما داريم خودمون با ادغام چندين نرم افزار OpenSoure و همين طور نرم افزار هاي Null شده يک Support & Ticket System مثل Kayako eSupport مي نويسيم که تقريباً همه چيز داشته باشه. حتي FAQ ي خيلي پيشرفته و Online Support هم توش ديده شده.
احتمالاً نرم افزار رو وقتي تموم شد به قيمت 100-200 هزار تومان خواهيم فروخت که البته شامل تا 1 سال Upgrade مجاني هم ميشه.
راستي دو تا پيشنهاد دارم براي کسايي که مي خوان کاراي Hosting انجام بدن :
1. ما نرم افزار مديريت هاست و دامين ها رو براي شرکت هايي که ميزباني وب مي کنن طراحي و پياده سازي کرديم
مزاياي اون شامل : امکان عضويت آنلاين، درخواست دامين و هاست به صورت آنلاين، حساب الکترونيک اعضا، امکان ارائه هاست و دامين به صورت Reall Time (يعني اگه پول تو حسابشون بود، هاست و دامين رو آنلاين ثبت مي کنه و حتي ايميلش رو هم براي کاربر ارسال مي کنه پس نيازي به حضور شما و ايجاد هاست و دامين به صورت دستي نيست) و کلي مزاياي ديگه. نکته جالب اينجاست که سيستم حتي امکان Integrate شدن با API بانک سامان رو هم داره، پس مي تونين امکان e-commerce و فروش آنلاين رو هم به مشترياتون بديد. همين طور اين سيستم امکانات reseller رو هم براي نمايندگانتون ميده + امکانات affiliate. تو همين سيستم يک Support System هم وجود داره که با e-mail هم به صورت piping کار ميکنه ( يعني مثلاً هر کس به [email protected] ايميل زد، از روز آدرس ايميلش معلوم ميشه کدوم مشتري هست و به شما هم اطلاع داده مي شه تا به سوالش پاسخ بديد.
اينم يکم توضيحات در مورد برخي امکاناتش که به WHM مربوط ميشه :

Automatic Account Creation in WHM
Suspend/Unsuspend/Delete account in WHM
Automatic Reseller Setup & Creation in WHM
Import Domains from WHM to AutoPilot
Automatic Server Rotation
Automatic Unique IP Assignment
Server Stats - % full, accounts on server​

هزينه اين يکي هم 150000 تومان هست.

2. پيشنهاد بعديم استفاده از VPS هست، خصوصاً اونايي که reseller هستن با هزينه اي حدود ماهي 50000 تومان مي تونن سرور اختصاصي مجازي با 10 گيگابايت فضا روي هارد هاي SCSI و با تکنولوژي RAID10 و همين طور 100 گيگابايت transfer.
مزيت بزرگ استفاده از VPS اينه که شما در حقيقت يک سرور اختصاصي براي خودتون داريد و داراي root access خواهيد بود، همين طور مي تونين خودتون reseller بفروشيد !!

اگه اطلاعات بيشتري راجع به هر کدوم خواستيد با servers24 at gmail dot com تماس بيگيريد

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
پيشنهاد بعديم استفاده از VPS هست، خصوصاً اونايي که reseller هستن با هزينه اي حدود ماهي 50000 تومان مي تونن سرور اختصاصي مجازي با 10 گيگابايت فضا روي هارد هاي SCSI و با تکنولوژي RAID10 و همين طور 100 گيگابايت transfer.
مزيت بزرگ استفاده از VPS اينه که شما در حقيقت يک سرور اختصاصي براي خودتون داريد و داراي root access خواهيد بود، همين طور مي تونين خودتون reseller بفروشيد !!

ادرس وب سایتها را بدید یک نگاهی به مشخصات سرورها بنداریم !
servers24 at gmail dot com ایمیل شماست ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از shifte shab :
نمونه نصب شده رو در اينجا مشاهده كنيد :

www.rapco.info

اینکه لینکش خرابه !!
ببینم ساپورتی که شما معرفی کردید از osticket بهتره ؟
چون من که osticket را بدون دردسر نصب می کنم .

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اینکه لینکش خرابه !!
ببینم ساپورتی که شما معرفی کردید از osticket بهتره ؟
چون من که osticket را بدون دردسر نصب می کنم .
بله لینک به ملکوت اعلا پیوست!! الان دوباره به همچین سیستمی نیاز پیدا کردم !! از صفر باس شروع کنم!!
134.gif

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
من كليه نرم افزار هاي OpenSource رو در زمينه Support ديدم و همشون رو امتحان کردم، ولي به جرات مي تونم بگم هيچ کدومشون 100% نياز هاي ما رو برآورد نمي کرد.
الآن ما داريم خودمون با ادغام چندين نرم افزار OpenSoure و همين طور نرم افزار هاي Null شده يک Support & Ticket System مثل Kayako eSupport مي نويسيم که تقريباً همه چيز داشته باشه. حتي FAQ ي خيلي پيشرفته و Online Support هم توش ديده شده.
احتمالاً نرم افزار رو وقتي تموم شد به قيمت 100-200 هزار تومان خواهيم فروخت که البته شامل تا 1 سال Upgrade مجاني هم ميشه.
راستي دو تا پيشنهاد دارم براي کسايي که مي خوان کاراي Hosting انجام بدن :
1. ما نرم افزار مديريت هاست و دامين ها رو براي شرکت هايي که ميزباني وب مي کنن طراحي و پياده سازي کرديم
مزاياي اون شامل : امکان عضويت آنلاين، درخواست دامين و هاست به صورت آنلاين، حساب الکترونيک اعضا، امکان ارائه هاست و دامين به صورت Reall Time (يعني اگه پول تو حسابشون بود، هاست و دامين رو آنلاين ثبت مي کنه و حتي ايميلش رو هم براي کاربر ارسال مي کنه پس نيازي به حضور شما و ايجاد هاست و دامين به صورت دستي نيست) و کلي مزاياي ديگه. نکته جالب اينجاست که سيستم حتي امکان Integrate شدن با API بانک سامان رو هم داره، پس مي تونين امکان e-commerce و فروش آنلاين رو هم به مشترياتون بديد. همين طور اين سيستم امکانات reseller رو هم براي نمايندگانتون ميده + امکانات affiliate. تو همين سيستم يک Support System هم وجود داره که با e-mail هم به صورت piping کار ميکنه ( يعني مثلاً هر کس به [email protected] ايميل زد، از روز آدرس ايميلش معلوم ميشه کدوم مشتري هست و به شما هم اطلاع داده مي شه تا به سوالش پاسخ بديد.
اينم يکم توضيحات در مورد برخي امکاناتش که به WHM مربوط ميشه :

Automatic Account Creation in WHM
Suspend/Unsuspend/Delete account in WHM
Automatic Reseller Setup & Creation in WHM
Import Domains from WHM to AutoPilot
Automatic Server Rotation
Automatic Unique IP Assignment
Server Stats - % full, accounts on server​

هزينه اين يکي هم 150000 تومان هست.

2. پيشنهاد بعديم استفاده از VPS هست، خصوصاً اونايي که reseller هستن با هزينه اي حدود ماهي 50000 تومان مي تونن سرور اختصاصي مجازي با 10 گيگابايت فضا روي هارد هاي SCSI و با تکنولوژي RAID10 و همين طور 100 گيگابايت transfer.

اگه اطلاعات بيشتري راجع به هر کدوم خواستيد با servers24 at gmail dot com تماس بيگيريد
شما جایی !چیزی و بقول معروف سایتی ندارید تا نمونه از این نرم افزارها و خدمات اسکریپتی شما رو ببینیم؟!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
برای مشاهده نرم افزار پشتیبانی اینجا رو ببینید :

http://support.myportal.ir/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=2

بسیار عالی فارسی شده است ! آیا برای ایمیل های فارسی که به این سیستم می خوره ، درست تیکت می خوره . متاسفانه OStikcet میل های فارسی را گاها کد شده تیکت می کند . و سوال اینکه نرم افزار پولیه ؟ از کجا میشه دریافتش کرد ( نسخه فارسی ) ضمنا این سیستم از kayako فارسی می باشد که یک نرم افزار پولیه ! شما نسخه نال شده آنرا فارسی کرده اید یا باید لایسنس آنرا تهیه کرد ؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون
بله ایمیل های فارسی رو کاملاً پشتیبانی می کنه
این یک نرم افزار نول شده هست. اگه شما مایل هستید یک مجوز از kayako بخرید و ما هم براتون این رو نصب می کنیم.
برای قیمت و موارد دیگر لطفاً با PM با من تماس بگیرید.

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی ممنون
این یک نرم افزار نول شده هست. اگه شما مایل هستید یک مجوز از kayako بخرید و ما هم براتون این رو نصب می کنیم.
قیمت هنوزم همونه که گفتین ؟!! یا ارزون شده ؟!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی ممنون

اگر امکانش هست آدرس ایمیلتان را بدید یا اینکه خودتان شرایط و قیمت را به من
adnan at yarantoos.com ایمیل بزنید .

ممنون ;)

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
چون دوست دیگری هم سوال کردن، قیمت رو همین جا اعلام می کنم :

نصب و اجرای نرم افزار به همراه تنظیمات و یک سال پشتیبانی : 300 هزار تومان

برای اطلاعات بیشتر هم با ایمیل من تماس بگیرید : servers24 at gmail dot com

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این قیمت بدون هزینه لایسنس خود kayako هست دیگه ؟ یعنی شما فقط فارسی کردنش رو این قیمت میفرمائید ؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه خوب مطالعه کنی می فهمی که همین طوره.
اجباری هم برای خرید شما یا دیگر دوستان نیست.
در ضمن این فقط یک فارسی سازی نیست، بسیاری ماژول ها مثل ماژول SMS و همین طور تغییرات layout برای نمایش صحیح متون فارسی در نرم افزار داده شده. همین طور تاریخ ها کاملاً فارسی شده و کلیه JS ها فارسی سازی و شمسی سازی شده.

بالا