• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يک سوال!؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يک نفر يک سوالی از من کرد که من جواب دقيقش رو نمیدونستم میخواستم اگر امکانش هست من رو راهنمايی کنيد

با توجه به اینکه عمل ایجاد سکتورها و شيارها { فرمت } کاملا فيزيکی هست و در شرايطی که سکتورها هم اندازه نيستند [ از نظر فيزيکی ] و میدانيم تمامی سکتورها به يک اندازه توانايی ذخيره کردن اطلاعات رو دارند چه ويژگی این تناقض را ایجاد میکنه !؟ يعنی به عبارتی این قطاع های ایجاد شده اندازه يکسانی ندارند چگونه حجم يکسانی از اطلاعات رو قبول میکنند !؟
يعنی به عبارتی با توجه به اینکه از نظر اندازه! [ سايز ] يکی نيستند چگونه هست که به يک اندازه اطلاعات ذخيره میکنند !؟

با تشکر
281.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
توی تکنولوژی ZBR که اکثر هارد دیسک های فعلی ازش استفاده می کنن ، برای حل این عدم کارآیی ( یا به قول تو تناقض ) اینطوری عمل میشه که هرچی track از مرکز دیسک دورتر باشه ، sector های بیشتری رو نگه می داره ...
288.gif

یعنی دیگه توی همه track ها ،تعداد sector ها یکسان نیست ، بلکه هرچی دورتر ( = بزرگتر ) باشن ، sector های بیشتری دارن ... به این ترتیب همونطور که گفتی حجم sector ها ثابته ( = 512 بایت ) ، ولی چون تعدادشون متغیره ، این تناقض رفع میشه ...
square.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من اگر تو رو نداشتم چيکار میکردم
302.gif

خيلی خيلی ممنون
281.gif

بينهايت تشکر
16.gif
16.gif