• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ّمدرک حاص برای ثبت نام تافل یا آیلتس...؟

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من تاحالا خودم امتحان تاقل یا آیلتس ندادم ولی یکی از شاگردام گفت که چند سال پیش رفته بود سازمان سنجش واسه ثبت نام یکی از مدارکی که ازش خواسته بودن کارنامه پاس کردن لول upper intermediate موسسات زبان بوده که چون موسسه نرفته بود و خصوصی کلاس رفته بود نداشت و نتونسته بود ثبت نام کنه!!! آیا حقیقت داره؟ پس این همه آدم که خصوصی کلاس میرن چی؟ اون دوستان که سابقه ثبت نام و شرکت در امتحان تافل و آیلتس در ایران رو دارن کلا میگن چه مدارکی واسه ثبت نام لازمه؟ ممنون.

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
من IELTS دادم همین 2 ماه پیش، هیچ مدرک زبان خاصی نمی خواست، اولین بار یه همچین چیزی می شنوم.

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
من IELTS دادم همین 2 ماه پیش، هیچ مدرک زبان خاصی نمی خواست، اولین بار یه همچین چیزی می شنوم.

مرسی از جوابت، منم تعجب کرده بودم چون فلسفه امتحانات تافل و آیلتس اینه که مهارت و توانایی زبانی کنونی شمارو بسنجند بی توجه به اینکه کی، کجا و چطور زبان یاد گرفتید.
میشه لطف کنی همه مدارکی رو که ازت خواستن رو بگی؟

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
مرسی از جوابت، منم تعجب کرده بودم چون فلسفه امتحانات تافل و آیلتس اینه که مهارت و توانایی زبانی کنونی شمارو بسنجند بی توجه به اینکه کی، کجا و چطور زبان یاد گرفتید.
میشه لطف کنی همه مدارکی رو که ازت خواستن رو بگی؟

خواهش
البته در مورد ایلتس باید بگم غیر از توانایی زبان باید توانایی دیگه هم داشته باشی مثلا باید تمرکزت خیلی خوب باشه بخصوص برای listening، همینطور باید مدیریت زمانت خوب باشه خیلی ها هستند زبانشون خوبه ولی برای reading وقت کم میارند. بگذریم اگر آلزایمر نگرفته باشم هیچی نمی خواد. برای ثبت نام که اینترنتی ثبت نام کردم روز مصاحبه و امتحان هم فقط پاسپورت بردم. خودشون حتی مداد و خودکار و پاک کن هم می دن ولی میتونی مداد و خودکار خودت رو هم استفاده کنی.
یه چیز جالب هیچی نمی گذارند سر جلسه ببری حتی شکلات، هر کی شکلات یا خوراکی آورده بود مجبورش کردند قبل امتحان بخوره:D

اینم عین اطلاعات توسایتش:

روز آزمون کتبي:

- آزمون راس ساعت 9 شروع مي شود و داوطلبان بايد از ساعت 7 در محل برگزاري آزمون کتبي حاضر باشند تا تشريفات ثبت نام انجام شود. در صورتي که داوطلبي با تاخير به سالن آزمون مراجعه کند، ضمن جلوگيري از ورود وي به سالن آزمون، غايب آزمون محسوب مي شود و هزينه اي نيز عودت داده نمي شود.

- همراه داشتن کارت ملي يا پاسپورت شخص داوطلب(اصل مدرک شناسايي که سالم، بدون قلم خوردگي و داراي اعتبار باشد) الزامي است.

- همراه داشتن نوشت افزار الزامي است.

- همراه داشتن کيف، کوله پشتي، کتاب، جزوه، برگه يادداشت(حتي سفيد)، تلفن همراه(حتي خاموش)، وسايل صوتي، mp3 player و ... ممنوع است.

- از آوردن وسايل اضافي خودداري کنيد؛ ايران آيلتس مسئوليتي در برابر حفاظت و نگهداري از وسايل غيرمجاز داوطلبان را ندارد.

روز آزمون مصاحبه:

- آزمون مصاحبه براي هر داوطلب بصورت مستقل برگزار مي شود و زمان، تاريخ و آدرس جهت مراجعه 10-12 روز قبل از آزمون کتبي در سايت اعلام مي شود و داوطلب بايد در زمان اعلام شده در محل آزمون مصاحبه حاضر باشد؛ در صورتي که داوطلبي با تاخير به محل آزمون مصاحبه مراجعه کند، غايب آزمون محسوب مي شود و هزينه اي نيز عودت داده نمي شود.

- همراه داشتن کارت ملي يا پاسپورت شخص داوطلب(اصل مدرک شناسايي که سالم، بدون قلم خوردگي و داراي اعتبار باشد) الزامي است.

- از آوردن وسايل اضافي خودداري کنيد؛ ايران آيلتس مسئوليتي در برابر حفاظت و نگهداري از وسايل غيرمجاز داوطلبان را ندارد.

تذکر مهم:
- داوطلبان نيازي به مراجعه و پيگيري جهت دريافت کارت ورود به جلسه آزمون و ... در روزهاي قبل از آزمون ندارند.

- نيازي به ارائه عکس، فرم کاغذي ثبت نام و ... نيست.

اگر سوال دیگه ای داری بپرس.

iraqi89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من در نوروز امتحان دادم
من عراقي هستم بنابر اين از من فقط passport و اقامت خواستن!
بايد مدرك داشته باشيد تا ثبت نام كنيد غير از اين نخواستن!

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
خواهش
البته در مورد ایلتس باید بگم غیر از توانایی زبان باید توانایی دیگه هم داشته باشی مثلا باید تمرکزت خیلی خوب باشه بخصوص برای listening، همینطور باید مدیریت زمانت خوب باشه خیلی ها هستند زبانشون خوبه ولی برای reading وقت کم میارند. بگذریم اگر آلزایمر نگرفته باشم هیچی نمی خواد. برای ثبت نام که اینترنتی ثبت نام کردم روز مصاحبه و امتحان هم فقط پاسپورت بردم. خودشون حتی مداد و خودکار و پاک کن هم می دن ولی میتونی مداد و خودکار خودت رو هم استفاده کنی.
یه چیز جالب هیچی نمی گذارند سر جلسه ببری حتی شکلات، هر کی شکلات یا خوراکی آورده بود مجبورش کردند قبل امتحان بخوره:D

اینم عین اطلاعات توسایتش:

روز آزمون کتبي:

- آزمون راس ساعت 9 شروع مي شود و داوطلبان بايد از ساعت 7 در محل برگزاري آزمون کتبي حاضر باشند تا تشريفات ثبت نام انجام شود. در صورتي که داوطلبي با تاخير به سالن آزمون مراجعه کند، ضمن جلوگيري از ورود وي به سالن آزمون، غايب آزمون محسوب مي شود و هزينه اي نيز عودت داده نمي شود.

- همراه داشتن نوشت افزار الزامي است.

- همراه داشتن کيف، کوله پشتي، کتاب، جزوه، برگه يادداشت(حتي سفيد)، تلفن همراه(حتي خاموش)، وسايل صوتي، mp3 player و ... ممنوع است.

روز آزمون مصاحبه:

- آزمون مصاحبه براي هر داوطلب بصورت مستقل برگزار مي شود و زمان، تاريخ و آدرس جهت مراجعه 10-12 روز قبل از آزمون کتبي در سايت اعلام مي شود و داوطلب بايد در زمان اعلام شده در محل آزمون مصاحبه حاضر باشد؛ در صورتي که داوطلبي با تاخير به محل آزمون مصاحبه مراجعه کند، غايب آزمون محسوب مي شود و هزينه اي نيز عودت داده نمي شود.

تذکر مهم:
- داوطلبان نيازي به مراجعه و پيگيري جهت دريافت کارت ورود به جلسه آزمون و ... در روزهاي قبل از آزمون ندارند.

- نيازي به ارائه عکس، فرم کاغذي ثبت نام و ... نيست.

اگر سوال دیگه ای داری بپرس.

دستت درد نکنه کامل و جامع بود، راستی نمره آیلتست چند شد؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان آیلتس هم مثل تافل expire میشه؟ اگه بله، بعد از چند سال؟
ممنون

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
چرا نمره خوشگلم این ریختی شد؟؟؟
اصلاح می کنم هفت و نیم شدم، اینا همش کار دشمنه:D

آره 2 سال اعتبار داره، نگو که دلم خونه

دوست عزیز امتحان IELTS رو کدوم کشورا باید بری؟...مبنای امتیاز چجوریه؟ مثلا شما 7.5 گرفتی از چند؟
منابعی که مطالعه کردی چیا بوده؟
من هدفم اول تدریس زبانه و بعد مهاجرت برای تحصیل و کار خارج از کشور...به نظر شما IELTS بگیرم یا تافل؟
سطح زبانم هم در حد upper intermediate هست چون تو موسسه کیش یه ترم تو این سطح خوندم...لطفا منو راهنمایی کنید:happy:

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
من كلاسهاي سفير دارم ميرم تازه كلاسهاي رضواني هم رفتم ولي فكر نميكنم در حدي باشم كه بتونم ايلس يا تافل بدم
آخ كه چقدر احساس نااميدي ميكنم.....

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
دوست عزیز امتحان IELTS رو کدوم کشورا باید بری؟...مبنای امتیاز چجوریه؟ مثلا شما 7.5 گرفتی از چند؟
منابعی که مطالعه کردی چیا بوده؟
من هدفم اول تدریس زبانه و بعد مهاجرت برای تحصیل و کار خارج از کشور...به نظر شما IELTS بگیرم یا تافل؟
سطح زبانم هم در حد upper intermediate هست چون تو موسسه کیش یه ترم تو این سطح خوندم...لطفا منو راهنمایی کنید:happy:

سلام
منظورت از کدوم کشورا باید بری رو درست متوجه نشدم، اگر منظورت اینه که برای امتحان دادن باید کجا بری که باید بگم تو همین ایران هم میتونی امتحان بدی. اگر منظورت اینه که کدوم کشورها مدرک IELTS رو قبول دارن باید بگم که آمریکا بیشتر دانشگاهاش تافل میخوان ولی یه چندتایی هم IELTS رو قبول می کنند ولی انگلیس و استرالیا باید IELTS داشته باشی، مالزی و کشورهای اروپایی مثل سوئد و ... هم هردو رو قبول می کنند.

امتیاز از 9 هست و اینطوری طبقه بندی میشه:

Band 0 » Did not attempt the test
Band 1 » Non User
Band 2 » Intermittent User
Band 3 » Extremely Limited User
Band 4 » Limited User
Band 5 » Modest User
Band 6 » Competent User
Band 7 » Good User
Band 8 » Very Good User
Band 9 » Expert User

منابع زیادی برای IELTS هست من خودم کلاسهای آریانپور رو می رفتم و یه سری از کتابهایی که استادامون معرفی می کردند مطالعه کردم البته نرسیدم همه رو بخونم، الان همه رو یادم نیست تا با اسم دقیق نویسنده بگم ولی اگر خواستی بگو برم برات دقیق همه رو در بیارم.
باید ببینی کدوم کشور میخوای بری بعد تصمیم بگیری که طبق اون IELTS بدی یا تافل. IELTS خودش 2 نوع امتحان داره اگر برای ادامه تحصیل بخوای بری باید IELTS آکادمیک امتحان بدی اگر برای مهاجرت بخوای اقدام کنی باید IELTS جنرال بدی. این دوتا امتحان تو قسمت reading و writing باهم فرق دارند.

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
منظورت از کدوم کشورا باید بری رو درست متوجه نشدم، اگر منظورت اینه که برای امتحان دادن باید کجا بری که باید بگم تو همین ایران هم میتونی امتحان بدی. اگر منظورت اینه که کدوم کشورها مدرک IELTS رو قبول دارن باید بگم که آمریکا بیشتر دانشگاهاش تافل میخوان ولی یه چندتایی هم IELTS رو قبول می کنند ولی انگلیس و استرالیا باید IELTS داشته باشی، مالزی و کشورهای اروپایی مثل سوئد و ... هم هردو رو قبول می کنند.

امتیاز از 9 هست و اینطوری طبقه بندی میشه:

Band 0 » Did not attempt the test
Band 1 » Non User
Band 2 » Intermittent User
Band 3 » Extremely Limited User
Band 4 » Limited User
Band 5 » Modest User
Band 6 » Competent User
Band 7 » Good User
Band 8 » Very Good User
Band 9 » Expert User

منابع زیادی برای IELTS هست من خودم کلاسهای آریانپور رو می رفتم و یه سری از کتابهایی که استادامون معرفی می کردند مطالعه کردم البته نرسیدم همه رو بخونم، الان همه رو یادم نیست تا با اسم دقیق نویسنده بگم ولی اگر خواستی بگو برم برات دقیق همه رو در بیارم.
باید ببینی کدوم کشور میخوای بری بعد تصمیم بگیری که طبق اون IELTS بدی یا تافل. IELTS خودش 2 نوع امتحان داره اگر برای ادامه تحصیل بخوای بری باید IELTS آکادمیک امتحان بدی اگر برای مهاجرت بخوای اقدام کنی باید IELTS جنرال بدی. این دوتا امتحان تو قسمت reading و writing باهم فرق دارند.

لطف میکنی یه لیست کامل از کتابای آمادگی آیلیتس بزاری اینجا؟ یه لیست که انقدر کایل باشه که نشه یه همش رسید یعنی more than enough باشه.
اگه یه لیست اینجوری واسه تافل هم باشه عالی میشه فکر کنم به درد خیلیا بخوره.
پیشاپیش ممنون.

Rodiana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ذوستان منم در مورد آیلیتس کمک میخوام.
دوست دارم واسه ادامه تحصیل برم کانادا گفتید باید آیلیتس آکادمیک گرفته بشه.میشه منابع هم معرفی کنید چون من دسترسی به دوره های آموزشی فعلا ندارم.
مرسی

بالا