• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پارت نامبر هنگ کنگ

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به دوستان عزیز من یک سئوال تکراری دارم من 4اس هنگ کنگ دارم هرکی میبینه میگه اشتباه کردی خریدی
والا نمیدونم مشکلیم نداره (مشکل حرف مردم:p)
میخواستم دوستان هرچند موضوع خیلی تکراری ولی بگن فرق بین پارت نامبرهای ایفون چی مرسی

hesam_sh_021

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به دوستان عزیز من یک سئوال تکراری دارم من 4اس هنگ کنگ دارم هرکی میبینه میگه اشتباه کردی خریدی
والا نمیدونم مشکلیم نداره (مشکل حرف مردم:p)
میخواستم دوستان هرچند موضوع خیلی تکراری ولی بگن فرق بین پارت نامبرهای ایفون چی مرسی

vala manam iPhone 4 daram ba part numbere hong kong mc603zp hich moshkeliam bahash nadaram, rahat updatesh mikonam applicatione original ham roosh mirizam , 7,8 maham hast daramesh

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
زیاد به این حرف ها توجه نکن حرف مردم زیاده!!!

رفیق مشکل انت دهی و رنگ صفحه و... تو همه پارت نامبر ها دیده شده حتی انگلیس حتی امریکا!!! به غیر پارت نامبر امارت که فیس تایم نداره و همه پارت نامبرها خوب و بد دارند

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
مرسی از دوستان
چون خود بچه ها میدونن که هرکس میخواد ایفون بخره
همین سئوال داره من که خریدم و بی نهایت ازش راضیم هیچ مشکلیم نداره
واسم سئوال پیش اومده بود که شاید ll/a با باقی پارت نامبرهای بازار فرقی میکنه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی از دوستان
چون خود بچه ها میدونن که هرکس میخواد ایفون بخره
همین سئوال داره من که خریدم و بی نهایت ازش راضیم هیچ مشکلیم نداره
واسم سئوال پیش اومده بود که شاید ll/a با باقی پارت نامبرهای بازار فرقی میکنه

قیمتن که فرق میکنه!!! اما این بازیو خود بازار علاالدین دراورده ایرانی جماعت هم که خوشش میاد از این چیزا چرت پرت تحویل میدند که قیمت هارو نتونید مقایسه کنید که چرا این قیمت یکی میفروشه نفر بعدی یه قیمت دیگه منظورم امیدوارم متوجه بشی

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
فکر کنم همه دستگاه های اپل یکجا تولید بشوند چون همشون قطعات امریکایی هست و تو چین منتاژ میشه و به نظر من تو یک کارخانه منتاژ می شوند و فرقی بین قطعات پارت نامبر ها نباید باشه

بالا