• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پارس‌کامتل تعطیل شد

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
[h=1]پارس‌کامتل تعطیل شد[/h] به گزارش جی‌اس‌ام آریا، شرکت پارس کامتل که یکی از واردکنندگان قدیمی بازار موبایل در ایران به شمار می‌آمد به طور کامل از بازار تلفن همراه خارج شد.

به نقل از موبنا، بر اساس اظهارات برخی از کارمندان شرکت پارس کامتل،‌ این شرکت به طور کامل تعطیل و تمامی نیروهای خود را تعدیل کرد.

"حسین پاینده" مدیرعامل شرکت پارس کامتل با اشاره به تعطیلی این شرکت اظهار داشت: نوسانات نرخ ارزی طی یک ساله گذشته باعث شده تا فعالیت این شرکت به کمترین میزان ممکن برسد به طوری که پارس کامتل از یک سال گذشته تا کنون هیچ گونه وارداتی در زمینه موبایل انجام نداده بود به همین دلیل نیز شرکت با تعطیلی کامل روبرو شد.

این واردکننده سابق افزود: دو سه برابر شدن نرخ ارز در کشور شرایط فعالیت را برای نمایندگان رسمی در کشور را سخت کرد به طوری که با استمرار این شرایط فعالیت این شرکت رو به توقف رفت.

وی با اشاره به وضعیت ارایه خدمات پس از فروش این شرکت گفت: در صدد هستیم تا جایی برای جوابگویی به مشتریان برای ارایه خدمات پس از فروش راه‌اندازی کنیم.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که چندی پیش رییس کارگروه تلفن همراه در مجمع عالی واردات، موضوع نوسانات ارز در کشور را بهانه جویی برخی از شرکت‌ها دانسته و اعلام کرده بود که همه نمایندگان رسمی همانند سابق به واردات موبایل مشغول هستند.

"مهدی عبقری" در گفت وگو با اشاره به اظهارات یکی از شرکت‌های واردکننده پیشین موبایل که هم اکنون از لیست واردکنندگان قانونی موبایل حذف شده، گفته بود که برخی از شرکت‌هایی که دنبال بهانه جویی هستند نوسانات نرخ ارزی و یا تحریم‌ها در کشور را از جمله مسایل توقف فعالیت خود عنوان کرده‌اند که این موضوع صحت ندارد.

وی افزود: این در حالی است که از سال گذشته شرکت‌های جدیدی به عنوان واردکننده موبایل در بازار تلفن همراه مشغول به فعالیت شده‌اند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
تکلیف اون بدبختایی که تا 2 سال دیگه گوشیشون این گارانتی رو داره چیه ؟ حداقل 100-150 ت بیشتر بابت گارانتی دادند !
انصافا که خیلی مملکت بی صاحابه ( میدونستما ، مطمئن هم بودم ، مطمئن تر شدم ! )

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
تکلیف اون بدبختایی که تا 2 سال دیگه گوشیشون این گارانتی رو داره چیه ؟ حداقل 100-150 ت بیشتر بابت گارانتی دادند !
انصافا که خیلی مملکت بی صاحابه ( میدونستما ، مطمئن هم بودم ، مطمئن تر شدم ! )

میگفتن با وکیل و پلیس رفتن اونجا و حکم جلب گرفتم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عاقبت خرید گوشی با گارانتی!

iPhonee

Registered User
لایک‌ها
27

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
این هم از سرنوشت پارس کامتل و خرید گوشی همراه با گارانتی!!!!!

من گوشی این شرکت برده بودم سونی اریکسون رو زیر ذره بین های بزرگ نگاه میکرد اگه بدنه گوشی خط داشت میگفت از گارانتی خارج شده و با هزینه درست میشه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
گارانتی اصلا تو این خراب شده معنی نداره
من یه گوشی خریدم فروشنده گفت 11 ماه و 16 روز گارانتی داره ! دو ماه بعد از حس کنجکاوی کارتنش رو اوردم تماس گرفتم امار بگیرم گفت گوشی شما 20 روز دیگه گارانتیش تموم میشه :|
از این طرف پرینتر خریدم با 100 تومن هزینه ی بالا ! شرکت میگه کارتریج طرح بندازی از گارانتی خارج میشه !
اینه رسمش دیگه
پارس کامتل هم یکی از ایناس دیگه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
خیلی عالی عمل میکنن و خدمات میدن که واسه ورشکست شدنشون ناراحت بشیم؟؟؟ بقران خوشحال شدم اینو دیدم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
واقعا برام سواله که به گوشی ارز مبادلاتی نمیدن؟
آخه چند وقت پیش از تی وی 4k ال جی رونمایی کرده بودن و یکی از مسئولاش گفته بود ما این رو با ارز مبادلاتی وارد میکنیم و نوسان دلار رو قیمتش تاثیر نداره!!
یعنی یه چیز اشرافی (در حال حاضر) رو ارز مبادلاتی میدن ولی به موبایل و گوشی که همه مردم استفاده میکنن نمیدن؟

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
واقعا برام سواله که به گوشی ارز مبادلاتی نمیدن؟
آخه چند وقت پیش از تی وی 4k ال جی رونمایی کرده بودن و یکی از مسئولاش گفته بود ما این رو با ارز مبادلاتی وارد میکنیم و نوسان دلار رو قیمتش تاثیر نداره!!
یعنی یه چیز اشرافی (در حال حاضر) رو ارز مبادلاتی میدن ولی به موبایل و گوشی که همه مردم استفاده میکنن نمیدن؟

داداش من اصلا کاریندارم چون هیچ وقت گارانتی کارمو راه ننداخت
ولی یه نموره ناراحت شدم تو ایران کارش نصبتا خوب بود
راستی 4Kبرای سونی ال جی از ultera hdاستفاده میکنه

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
خدا رحمتشون کنه...
یادم قدیم یه گارانتی بود به اسم ایرانیان...یه روز در گارانتیشو بست و فرار کرد...بنده خدا ملتی که گوشیشونو اونجا برده بودن واسه گارانتی همه گوشیهای اونارو هم بالا کشید فرار کرد..

amir.movafagh

Registered User
لایک‌ها
334
We F*uCkiNg pars comtel
حالا فهمیدم که چرا بعد از 3 ماه هنوز گوشی دوستم از گارانتی برنگشته
نامردا پیچوندن دیگه باید به فکر شکایت باشیم درسته؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
پاقعا چقدر مسخره..بدون هیچ تعهدی رفتن.انگار نه انگار مردم کلی پول بابت این گارانتی دادن

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

stole110

Registered User
لایک‌ها
481

masoud-e

Registered User
لایک‌ها
1
میگفتن با وکیل و پلیس رفتن اونجا و حکم جلب گرفتم

من از خراسان شمالی هستم و خرداد گوشی وان ایکسمو پست کردم واسه گارانتی الان کسی نیست جوابمو بده قرار بود تا قبل 15 مرداد همونجوری خراب یا شاید هم درست شده بفرستن که هنوز خبری نیست.
کسی حرفی داره واسه راهنمایی من ؟؟؟؟؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
من از خراسان شمالی هستم و خرداد گوشی وان ایکسمو پست کردم واسه گارانتی الان کسی نیست جوابمو بده قرار بود تا قبل 15 مرداد همونجوری خراب یا شاید هم درست شده بفرستن که هنوز خبری نیست.
کسی حرفی داره واسه راهنمایی من ؟؟؟؟؟
عزیز پست اول نوشته ک قصد دارن ی جا واسه پاسخگویی ب امثال شما برپا کنن
ولی
خیلی امید نداشته باش
ب قول یکی: اینجا ایرانه!!!!!!:(

masoud-e

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز پست اول نوشته ک قصد دارن ی جا واسه پاسخگویی ب امثال شما برپا کنن
ولی
خیلی امید نداشته باش