آقا برو پارکور. من تمام عمرم رزمی کار کردم. الان به جایی رسیدم وقتی یکی به اشتباه حرف میرونه می گم حق با شماست من اشتباه کردم. حتی اگر حق با من هم بوده باشه. ولی یادتون باشه باید قوی باشید. بخشش در حین قدرت بخشش معنی میشه اگر نه ترس و بزدلی است.
اینی که دوستان فکر می کنن دفاع شخصی به کار میاد برای اولهای کار هستش ، برای اون موقع که عشق دعوا دارید یا فکر میکنید که ممکنه دعوا بکنید. یکم بالا بیاید و به قدرت جسمی و روحی برسید دیگه به کارتون نمیاد چون اتوماتیک دعوا نمیکنید خودتون . هرکی هرچی بگه یه گوش در میشه یه گوش دروازه . به قولی بار میوه درختتون سنگین میشه .قوی بودن خوبه. در دین اسلام هم توصیه شده , چون مسلمون باید قوی باشه ولی اگر اینقدر بلد هستید که 1 در 1000 نیازی شد تا از ناموسی ، جانی ، مالی چیزی دفاع بکنید ، بتونید. دفاع شخصی رو بیخیال بشید و برید پارکور. یا اگر بلد نیستید یک مقدار کمی مثلا 6 ماه برید ، که هم اعتماد به نفس پیدا کنید هم با فنون آشنا بشید. بعد برید پارکور.من خودم به شخصه رزمی رو ول کردم و رفتم یک جفت اسکیت گرفتم با بچه دبیرستانیا میرم اسکیت می خورم زمین. حالشو ببرید