• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخگویی به سوالات مرتبط با مباحث کشاورزی و ..

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان عزیز من دانشجوی ارشد رشته مهندسی کشاورزی- گرایش زراعت هستم
خوشحال میشم اطلاعات خودم را در اختیار شما قرار دهم و از اطلاعات دوستان دیگر هم استفاده کنم اینطوری هم بر اطلاعات من افزوده میشه هم شما دوستان عزیز
خوشحال میشم کمکی از دستم بر میاد انجام بدم

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من دوست دارم یه باغچه خونگی داشته باشم. شما چه گیاهی رو به من توصیه میکنید. و البته نوع نگهداری وآبیاریش خیلی دقیق نباشه. البته زیبا هم باشه.
ممنون

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
ببخشید توی شهر ما که گرمه (جنوب فارس) میشه توی باغچمون از این کاج و سروهای زینتی بکارم؟
مثل کاج مطبق یا سلیمان.
مرسی
گلهای بدردبخور و زیبا چی پیشنهاد میکنید؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام
من تو حیاط این موارد دارم.البته 6 ماه اول سال
گل یاس
گل محمدی
گل میمون
گل رز

میم انگور 2 نوع
درخت گلابی 2 تا گجه سبز البالو زرد الو قبلا چند تا دیگه بود که خشک شدن سیب ....
سبزی جات جعفری ترخون تره پیازچه ریحان نعنا تربچه و...کمی گوجه خیار بادمجان انواع فلفل بعضی اوقات کلم کاهو...

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز شما اول از شرایط آب و هوایی محل زندگیتون بگین تا بتونم بهتر کومکتون کنم. من خودم که تو ساری زندگی میکنم تو حیاط خونمون برای جدا سازی بخش های مختلف باغچه از هم از شمشاد طلایی استفاده کردم که شما میتونید این گیاه را از پارک محلتون تهیه کنید یعنی فقط کافیه این تیکه هایی که باغبون ها هرس میکنند و میریزند دور رو بگیرید تو خاک بکارید خودش ریشه میزنه و رشد میکنه و اما گیاه دیگری که من در باغچه خونم کاشتم فانوس چینیه یک گیاه درختی با گل های بسیار زیبا برنگ نارنجی که نیاز زیادی به آب نداره گیاه آلوئه ورا یا صبر زرد هم گیاه خوبی که من کاشتم و تو شرایط اب و هوایی اینجا خوب جواب داده البته نیازی آبی خیلی کمی داره و در بسترش یکم شن یا ماسه بادی هم اضافه کنید خوبه همچنین و قتی سنش از 2 سال بیشتر شد میتونید ماده ژله ای برگ های آن را خارج کرده به پوست خود بزنید و مالش دهید برای پوست صورت خیلی خوبه. بنجامین هم اینجا خوب جواب میده از کاکتوس های زینتی که گل های رنگی دارند هم میتونیداستفاده کنید که نیازه آبی خیلی کمی دارند و اصلا آب هم ندین نیاز آبی خودشونو از رطوبت موجود در خاک تامین می کنند بعد از گیاهانی که در مقابل سرما مقاو هستند و بیش از یک سال عمر میکنند میتونید از تاج الملوک داودی و زنبق هم می توانید استفاده کنید. اگر خاکتان مرغوب نیست می توانید از خاک های کود برگ استفاده کنید اصولا خاک های تیره دارای مواد غذایی بیشتری هستند. همچنین خاکی که دارای کرم خاکی باشد نیز خاک مقوی برای گیاه میباشد اگر امکان آن را دارید برای مرغوبیت خاک باغچه خود از کود برگ که از گل فروشیها میتوانید تهیه کنید می توانید استفاده کنید و یا از جایی که کرم خاکی وجود دارد کرم خاکی به خاک باغچه اضافه کنید

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاج مطبق به نور معمولی و هوای خنک و خاک همیشه خیس و کمی اسیدی احتیاج داره. بومی مناطق گرم و مرطوبه. تو محیط مرطوب مثل مازندران خوب جواب میده اما تو محیط های آپارتمانی زیاد رشد نمیکنه. اگه نور خوب باشه به خوبی رشد میکنه و تعداد طبقاتش بیشتر و فاصله بین طبقاط کمتر میشه ولی سایه رو میتونه تحمل کنه. برای ابیاری سعی کنید از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید. در تابستان دو بار و زمستان یک بار در هفته آبیاری کافیست . هر دو هفته یک حشره کش هم بگیرین سم پاشی کنید.
گل نازآفتابی که گل های زیبایی داره و با شریاط آب و هوایی آنجا سازگاره آلوئه ورا هم اونجا جواب میده گیاه بنجامین خوبه قشنگه سیکاس خیلی قشنگه اونجا جواب میده و همینطور کاکتوس های رنگی و مرجان مینیاتوری همچنین عکس این گیاهان را می توانید از اینترنت سرچ کنید

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
گل محمدی و گل میمون من هم دارم گل تاج الملوک هم باید توحیاط شما جواب بده. انگور یاقوتی بکارین خیلی خوشه هاش قشنگ و زیباست گیلاس صورتی خیلی خوب و خوشمزه سبزیجاتم که شما همه چیزای مورد نیز واسه خوردنو دارین

jillehjan

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من 2 تا ناز مینایی دارم که بعد از دوره گلدهی طراوتشونو از دست دادند .یکیشون برگهاش سبز کمرنگ شده و ساقه ها کم اب به نظر میان فقط بطول 30 سانت رشد کردند. البته ساقه ها رو کوتاه کردم ولی تغییری ندیدم.گلدون دیگه ساقه و برگای یک طرف ثابت مونده طرف دیگه برگای جدید داده, من با اینا چیکار کنم؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من یه درخت گردو دارم، حدود 40 سالشه، از ده سال پیش دچار یه بیماری شده، ساقه های کلفتش سوراخ میشه، شیرابه سیاه میاد بیرون ازش، طوری که انگار درخته داره گریه سیاه میکنه بیچاره، اگه قطر شاخه کمتر از 10 سانت باشه، بعده یه مدتی که اینجوری میشه ، خشک میشه شاخه، دو سال پیش تقریبا تمام شاخه های اینجوری شو قطع کردم، پارسال خوب شده بود، ولی دوباره امسال ایجوری شده، اونم رو کنده های اصلی، میترسم کلش خشک بشه، میدونی چیه دردش؟ تو منطقه سردسیرم هست، درختشم بومی منتطقه اش، میترسم درمان نشه بیفته به جونه بقیه درختا این آفت :(
مرسی

بالا