• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ آپ جرم است؟

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
بعد از چند روز که اقدام به رفع فیلتر یکی از سایتهام کردم یک پیام در فیلترینگ برام اومد و ازم خواست چندتا محتوای مجرمانه رو حذف کنم و در یکی از بندهاش اومده بود که تبلیغات پاپ آپ که بدون اجازه کاربر باز می شود جرم است و باید از روی سایتم حذفشون کنم

حالا سوال من اینه که اگه پاپ آپ جرمه .چرا با سایتهای کسب درآمد پاپ آپ که اینهمه رواج داره برخورد نمیشه؟چرا تا حالا یه دونه سایت پاپ آپ هم فیلتر نکردن؟
این چجورشه که سایت منو فیلتر می کنن و ازم میخوان پاپ آپ رو بردارم اما با سایتهایی که همچین کدهایی رو به کاربرا میدن برخوردی نمیشه ؟؟؟

mozakhraf

Registered User
لایک‌ها
69
شاید محتوای پاپ آپ مشکل داشته.
کلاً همین جوریه داستان. به هر کی که دستشون می‌رسه چون در دسترسه همه قوانین هم براش اجرا می کنن!
یعنی یه سری قانون و جرم هست که بهش عمل نمی شه و همه انجام می‌دن؛ مثلاً فیلم های ایرانی رو می‌ذارن برای دانلود و فیلتر هم نمی شن. اما اگه طرف یه جا گیر کنه اون موقع دیگه به استناد همه‌ی ماده قانون ها چند تا جرم براش بریده می شه!

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
شما چرا اینو نمیگی که به من و شما سر پاپ آپ گیر میدن ، اما به سایت x و y که رتبه های بالا هم دارن اصلا گیر نمیدن؟
به من یه بار سر تگ مطالب گیر دادن که مطالب شما با تگهای نامربوط به محتوا در گوگل رتبه داره و طبق قانون فلان و ماده فلان و .... جرم محسوب میشه.
جالبه گوگل با اینهمه الگوریتم سر تگ نامربوط گیر نمیده ، اینا شدن کاسه داغ تر از آش.

سایت منو سر عکس بازیگرای ایرانی فیلتر کردن و گفتن شما عکسهای خصوصی و فلان بازیگرا رو داری اشاعه میدی و ... ، بعد بهشون گفتم من مطالب و عکسهامو دارم از سایت x برمیدارم ، چرا اونو فیلتر نمیکنید؟!
گفتن تشخیص و تعیین محتوای مجرمانه بر عهده ما میباشد و این محتوا در سایت شما مجرمانه شناخته شده. :) :) :D
اونجا بود که فهمیدم قضیه رقابتی هست و سایت من برای اون سایتها توی رقابتی که در صفحه اول گوگل داشتیم مشکل ساز بود و با این ترفند سایت منو از دور خارج کردن و به صفخات پایین گوگل نزول دادن.

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
یکی از سایتامو چون پاپ اپ استفاده میکرد به عنوان کلیک دزد بودن اخطار دادن و من مجبور به پاک کردن کل سایت شدم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
قبلش یه لایت باکس باز کنید توش بنویسید با اجازه کاربرا می خوایم پاپ آپ باز کنیم.

بالا