• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاک کردن ایندکس ها از گوگل

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
با توجه به زیاد بودن ایندکسام در گوگل چطوری میتونم همه رو یجا پاک کنم ؟ ایا راهی هست برای اینکار چون محتوای سایت رو تغییر دادم اون ایندکسارو احتیاج ندارم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
شما مطالبتون رو که پاک کنید دفعه بعد که گوگل سایت شما رو crawl کنه مطالبتون رو از نتایج گوگل برمیداره ولی اگه میخواید زوود پاک بشه باید به گوگل تقاضا بدید و دونه دونه از وب مستر تولز removal request بدید .

لینک مفید :
https://support.google.com/webmasters/answer/1663419?hl=en

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
اگه کلا هاستتون رو ریست کنید حدود سه ماه طول میکشه که کل ایندکسهاتون حذف بشه
بعد از شروع مجدد سایت همون تعداد ایندکسها صفحات 404 به سایت شما اضافه میشن که باید آنها را برطرف کنید البته برطرف کردن آنها زیاد مشکل نیست و با یک کلیک همه آنها حذف میشن
البته حذف کل دایرکتوری سایت رو انجام بدید کل اینکس های شما حذف میشه ولی دیگه صفحه اصلی سایت هم حذف و مطالب جدید هم در گوگل ایندکس نمیشن که این توصیه نمیشه
توصیه میکنم یک دامنه جدید بگیرید یا چند ماه صبر کنید تا همه ایندکسهاتون حذف بشه
البته این نظر منه شاید راه حل آسان تری هم باشه

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
من اومدم محتوای سایت رو کلا پاک کردم و دوباره ارسال مطالب جدید رو شروع کردم الان مشکلی پیش نمیاد این مطالب جدید درست ایندکس میشن؟
این دامنه رو میخوام چون رو بعضی از کلمات کلیدی با محتوای الانم از گوگل ورودی داره

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اینجوری به مشالات زیادی میخوری، یا یه ماه کلا دامنه رو خالی کن که ایندکس ها پاک بشن یا رو یه دامنه جدید کار کن. با 24000 تا صفحه ایندکس شده کلی ارور ایجاد میشه تو وبمستر و مشکلات زیادی خواهی داشت

بالا