• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاک کردن برنامه از روی 7610

milad7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من یه مشگلی دارم خیلی خفن بازار.

ما یه گوشی 7610 خریدم و چون اینترنت شبانه دارم یه عالمه برنامه واسش گرفتم . از جمله فارسی ساز ورژن 1 اما این برنامه کد رجیستری میخواد.منم ندارم . پس دوباره که سرچ زدم ورژن 2 این برنامه رو پیدا کردم اما مشگلم اینه که این برنامه رو نمیتونم پاک کنم.
حتی دکمه منو رو که میگیرم لیست برنامه های اجرایی میان اینم توشه اما وقتی که دکمه C رو میزنم بعد از سوال هیچ کاری انجام نمیده.
توی یه سایتم نوشته بود که گوشی رو خاموش کنید و وقتی که روشن میکنی دکمه مداد را بگیر تا با Safe Mode بالا بیاد اما بازم اون اونجا بود.
اگه کسی میدونه چیکارش کنم کمک کنه.
راستی به ذهن خودم رسیده بود که مموری رو در بیارم و فایل رو پاک کنم اما گفتم شاید این کار منجر بشه بقه برنامه هام بالا نیاد.چون دقیقا نمیدونم کجای مموری برنامه رو ریخته.
??????PLZ HELP ME

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم مشکل شما قفل فارسی ساز ها است
این فارسی ساز ها 5 الی 10 بار با کد قابل نصب است و اگر در موارد غیر کد نصب شود قفل می شود.

milad7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دست شما درد نکنه منم نشکلم این بود که بلد نبودم اول ببندمش.
که یاد گرفتم . اونم توی این فرمهای آرشیو;) .اما به هر حال ممنون.

milad7091

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها دست شما درد نکنه . من یه پستی زده بودم اما نمیدونم کجا رفته.
درخواست یه برنامه برای اینکه از طریق بلوتوس به اینترنت وصل شدن . یعنی ما کامپیوترمون رو را کانکت کنیم و بعد با بلوتوس بشه برای موبایل هم استفاده کرد.
ممنون میشم اگه کسی داشته باشه.

بالا