• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایانی برای سایت های بیتوته مانند (تفریحی)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
زمانی این سایت ها رشد خوبی داشتن و باعث پر شدن جیب تعدادی از صاحبان اون ها شدند اما به نظر می رسد به پایان راه این بحث نزدیک می شویم در اینجا منظور من اصلا به لحاظ آمار و ترافیک نیست مشکل اصلی چنین سایت هایی درآمد هست این سایت ها به روش های زیر کسب درآمد می کردند
1-پاپ آپ (با نامردی تعدادی از صاحبان این نوع سیستمها بسیاری از سایت ها سر از پنالتی درآوردند و نابود شدند)
2-سیستم های کلیکی (شما کار کن اونا بخورن سر ماه بشی کلاهبردار)
3-همکاری در فروش ( نابود کننده اعتماد مردم به خرید اینترنتی و ایجاد کننده فحش و ناله و نفرین مردم برای صاحب سایت از همه جا بی خبر)

غیر از این روش ها تقریبا هیچ روش دیگری برای درآد از آمار سایت تفریحی نیست اگرم که بخواهی آمارت رو بفروشی که خب بیا مشتری پیدا کن که سخت سخت هست در نتیجه به نظر می رسد این نوع از سایت ها به انتهای راه خود رسیدند نه بدان جهت که تلگرام برای آنان رقیب شده بلکه چون سودی برای مدیران خود ندارند در نتیجه مدیران سایت کم کم آنها را رها می کنن البته این به نوبه خود اتفاق تلخی نیست زیرا نت ایران در حال نوعی از پوس اندازی می باشد که کاملا مفید خواهد بود سایت ها کم کم تخصصی می شوند کم کم محتوا در حال تولید شدن است چه به لحاظ متنی و چه به لحاظ تصویری .
سمت و سوی حرکت برای وب مستران
وب مستران در آینده با چالش ها و فرصت های بزرگی روبرو هستند که به لحاظ گسترش نفوذ اینترنت پیش می آید و اونها به عنوان افراد فعال در این عرصه که تجربه لازم برای برخورد با چالش ها رو دارند باید به سمت تخصصی تر کردن فعالیت های خود گام بردارند و دست از کسب درآمد از شرکت های واسطه بردارند و به عبارت بهتر باید خدماتی تولید و ارائه دهند که به طور مستقیم هزینه آن را دریافت کنند و نه آنکه چندین ماه تلاش کنند و برای دریافت نتیجه زحمت خود از سیستم های کلیکی همچون گدایان آویزان بخش تیکت این سیستم ها شوند.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
هر وقت بیکاری ریشه کن شد اونوقت این نوع سایت ها هم نابود میشن[emoji4]

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
به عنوان یک مدیر سایت تفریحی تا حدود زیادی باهاتون موافقم .
دقیقا این مدت خیلی پیگیر تبلیغات بودم و پی بردم که تنها روش های تبلیغ در سایت تفریحی پاپ آپ ، کلیکی ، نمایشی ، همکاری در فروش هست .
دقیقا پاپ آپ نابود کننده سایت و بازدید کننده های سایته . کلیکی که متاسفانه مدتیه هر کس به طریقی دل ما میشکند . نمایشی که اصلا صحبت نکنیم بهتره . همکاری در فروش دقیقا میخرن مردم و خوبم میخرن اما کلا یا بازگشت میخوره یا اگر نخوره ما فحش میخوریم .
بک لینک و ریپورتاژ هم هست که چنگی به دل نمیزنه و اگر نخوای تن به انتشار لینک سایتای دیگه بدی همینم صفر میشه .
البته کاش گوگل ادسنس ایران رو قبول میکرد که تمام مشکلات حل میشد .
کاش
کاش
در مورد اینکه فرمودید این تغییر خوبه چون سایت ها تخصصی میشن باید عرض کنم سایت تفریحی هم خودش یه نوع تخصصی هست . درسته از خیلی از موارد در اون نوشته میشه اما در تمام دنیا همچین سایتایی وجود داره و تمام دنیا از این سایت ها استقبال خوبی میشه .
اینکه مردم یک سایت بشناسند که هر روز که بهش سر میزنن یک سری مطالب آموزنده و تفریحی و سرگرم کننده توش باشه چه عیبی داره ؟
اگر تفریحی ها حذف بشن مردم از اینترنت زده میشن چون سایت های خبری شخص باید 2000 خبر رو بخونه تا شاید چند تا خبر تاپ روز رو ببینه چون سایت خبری از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میذاره و این فقط حوصله کاربر رو سر میبره .
اگر به هجوم مردم به تلگرام توجه کنید میبینید که مردم برای تفریح و سرگرمی سراغ تلگرام رفتند نه تخصصی .
پس مردم تفریح و سرگرمی میخوان .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستانی که تحلیل بنده را احساسی نامیدن من نگفتم که حتما تحلیل درستی هست اما نمی دونم چقدر با سیستم های کسب درآمد سرو کله زدین چون اگر گیر اونا بیفتین متوجه موارد اشاره شده میشین بلاخره وقتی یک وبمستر سایتی می زنه انتظار درآمد داره ازش در مورد سیاه نمایی متوجه نشدم اونجاش سیاه نمایی بود که سیستم های کلیکی پول رو نمیدن یا اونجاش که پاپ آپ ها باعث پنالتی سایت شدن یا ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام و احترام
به عنوان یک مدیر سایت تفریحی تا حدود زیادی باهاتون موافقم .
دقیقا این مدت خیلی پیگیر تبلیغات بودم و پی بردم که تنها روش های تبلیغ در سایت تفریحی پاپ آپ ، کلیکی ، نمایشی ، همکاری در فروش هست .
دقیقا پاپ آپ نابود کننده سایت و بازدید کننده های سایته . کلیکی که متاسفانه مدتیه هر کس به طریقی دل ما میشکند . نمایشی که اصلا صحبت نکنیم بهتره . همکاری در فروش دقیقا میخرن مردم و خوبم میخرن اما کلا یا بازگشت میخوره یا اگر نخوره ما فحش میخوریم .
بک لینک و ریپورتاژ هم هست که چنگی به دل نمیزنه و اگر نخوای تن به انتشار لینک سایتای دیگه بدی همینم صفر میشه .
البته کاش گوگل ادسنس ایران رو قبول میکرد که تمام مشکلات حل میشد .
کاش
کاش
در مورد اینکه فرمودید این تغییر خوبه چون سایت ها تخصصی میشن باید عرض کنم سایت تفریحی هم خودش یه نوع تخصصی هست . درسته از خیلی از موارد در اون نوشته میشه اما در تمام دنیا همچین سایتایی وجود داره و تمام دنیا از این سایت ها استقبال خوبی میشه .
اینکه مردم یک سایت بشناسند که هر روز که بهش سر میزنن یک سری مطالب آموزنده و تفریحی و سرگرم کننده توش باشه چه عیبی داره ؟
اگر تفریحی ها حذف بشن مردم از اینترنت زده میشن چون سایت های خبری شخص باید 2000 خبر رو بخونه تا شاید چند تا خبر تاپ روز رو ببینه چون سایت خبری از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میذاره و این فقط حوصله کاربر رو سر میبره .
اگر به هجوم مردم به تلگرام توجه کنید میبینید که مردم برای تفریح و سرگرمی سراغ تلگرام رفتند نه تخصصی .
پس مردم تفریح و سرگرمی میخوان .
خب اکثرا دوستانی که گفتم تو سایت ها مشکلات درآمدی رو کشیدن متوجه حرف بنده میشن من وجود سایت تفریحی رو بد یا غیر تخصصی ندونستم به قول شما سرگرم کردن مردم هم نوعی تخصصه اما بیشتر بحث من منابع درآمدی هست در بحث تفریحی واقعا راهی غیر از اون 3 تا مورد نیست برا همون والا بله تو سایت های خارجی می بینی حتی وبلاگ محتواش رو vip کرده و خب مردم هم هزینشو میدن اماینجا حتی اون تخصصی ها رو هم مردم اول خوب می گردن تا مفتشو پیدا کنن اگر نشد سراغ گزینه پولی میرن در مورد تلگرام هم اتفاقا مردم صرفا برا تفریح سراغ تلگرام نرفتن تلگرام در ایران همون وضعی براش پیش اومد که برای یاهو مسنجر در بین دلالان نفت و غیره در اوایل پیش اومده بود یعنی افراد زیادی از جامعه دارن کاراشون رو باهاش راه میندازن از تجارتشون گرفته تا ارتباطات دوستانه و فامیلیشون و خب گوشی های هوشمند هم سکوی پرتاب خوبی برای اون بود

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
به نظرمن هم یکسری سایت های رو به فنا میرن اما نه اینطوری هم که شما میگین درسته تو هر قسمت تبلیغات دزد بازاره اما شما از دید کوچیکی به این قضیه نگاه میکنید! برای مثال همون بیتوته درامدش مثل سایتای کوچیک از کلیک که نیست! همون شبکه هایی که که میگین کلاهبردارن میرن التماس بیتوته تا بنرشونو بزارن! در حالی هم که جذب تبلیغات مستقیم برای سایتی که مطرح میشه انچنان کار سختی هم نیست.
تنها عاملی که به شدت در حال ضربه زدن به سایت هاست(از تفریحی گرفته تا خبری و اموزشی) همین تلگرامه با قابلیت کانالش که گند زده به نت امیدوارم هرچه زودتر فیلتر بشه

mohsenamoudi

Registered User
لایک‌ها
60
دوستانی که تحلیل بنده را احساسی نامیدن من نگفتم که حتما تحلیل درستی هست اما نمی دونم چقدر با سیستم های کسب درآمد سرو کله زدین چون اگر گیر اونا بیفتین متوجه موارد اشاره شده میشین بلاخره وقتی یک وبمستر سایتی می زنه انتظار درآمد داره ازش در مورد سیاه نمایی متوجه نشدم اونجاش سیاه نمایی بود که سیستم های کلیکی پول رو نمیدن یا اونجاش که پاپ آپ ها باعث پنالتی سایت شدن یا ...
اگر سایت تفریحی خوب داشته باشید سیستم های کلیکی میان و جایگاه های سایت شما رو میخرن و هزینه رو جلو جلو بهتون میدن.
برای پاپ اپ هم همه منتتون رو می کشن که یه صفحه سالم و بدون مشکل بگذارید روی سایت بدون هیچ مشکلی و دردسری ...
به همکاری در فروش هم اصلا نیازی ندارید ...

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
اینکه بگیم اینجور سایت ها دارن نابود میشن یکم عجیب به نظر میاد چون همینجوری بهشون اضافه میشه و با رفتن کانال های تلگرامی زیر نظر فیلترینگ دیگه میشه شرایط داره مثل سابق میشه چون که تنها مزیت یا فاجعه ای که کانال های تلگرامی داشتن و باعث افزایش و جذب بازدیدکننده و افراد میشدن مطالب چرت و پرت و بدرد نخوری بود که میزدن و حالا شرایط داره برابر میشه و به نظر من برای سایت ها خبر خوبی محسوب میشه و کمی به میزان بازدید اون ها اضافه خواهد شد.
در مورد درآمد هم باید بگم وقتی دارید از بیتوته صحبت میکنید یعنی سایتی که تبلیغ مستقیم میگیره و مثل پرشین وی و برترین ها داره درآمدش رو به صورت مستقیم بدست میاره و اتفاقا با شرکت های کلیکی رابطه خوبی دارن چون اصل درآمد رو این سایت ها دارن ولی اگه منظورتون سایت های باشن که شبیه بیتوته در مقیاس کوچیک تر هدف گذاری کرده باشن تا حدی درسته

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان عزیز من منظور من سایت مانند بیتوته یعنی با فعالیت تفریحی هست و نه خود بیتوته و امثال اون بله اگر سایت به حد و اندازه بیتوته برسه اصلا نیاز نیست از سیستم ها استفاده بشه و به قول دوستمون خود سیستم ها التماس می کنن اما چند نفر از وب مسترا واقعا تونستن سایت تا اون اندازه داشته باشن منظور من سایت هایی با بازده آماری متوسط هست

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
قبلآ سایت تفریحی داشتم حدود 15 هزار آیپی تا یه جایی درآمد از همکاری در فروش و پاپ آپ بود ولی بعد مدتی فروش کم میشد پاپ آپ هم خوب نبود تنها نتیجه ای که گرفتم اگر سایتی میزنید هدفمند باشه مانند سایتی در زمینه گردشگری که بعدها گرفت شرکت های مسافرتی تبلیغاتشون رو اونجا ارائه بدن و شما نخواهید لنگ درآمد زایی باشید که یک سقف داره ..

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
قبلآ سایت تفریحی داشتم حدود 15 هزار آیپی تا یه جایی درآمد از همکاری در فروش و پاپ آپ بود ولی بعد مدتی فروش کم میشد پاپ آپ هم خوب نبود تنها نتیجه ای که گرفتم اگر سایتی میزنید هدفمند باشه مانند سایتی در زمینه گردشگری که بعدها گرفت شرکت های مسافرتی تبلیغاتشون رو اونجا ارائه بدن و شما نخواهید لنگ درآمد زایی باشید که یک سقف داره ..
متاسفانه تو زمینه تفریحی رسیدن به نتایج بالا خیلی سخت شده البته وقتی به نتایج بالا برسید واقعی همین 15 هزار آیپی که اشاره کردید از یه عبارت به دست میاد در کل سختی زیادی داره ولی اگه بگیره یعنی به بالای 45 هزار آیپی برسید دیگه راحت میتونید درآمد رو داشته باشید.

بالا