• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایاننامه حسابداری

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 مارس 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
پایان نامه حسابداری یا پایان نامه دکتری حسابداری یا رساله حسابداری درواقع پژوهشی است که توسط دانشجوی کارشناسی ارشد و یا دکتری در آخرین ترم تحصیل، اقدام به تهیه و دفاع از آن می نماید. برای نوشتن یک پایان نامه حسابداری خوب و قوی که مورد قبول مجامع دانشگاهی و اساتید مربوطه باشد، بایستی ابتدا نمونه هایی از پایان نامه های مرتبط کار شده توسط دانشجویان حسابداری دوره های قبل را مطالعه کرد،

انتخاب موضوع برای پایان نامه حسابداری، پایان نامه مدیریت مالی و پایان نامه حسابرسی دارای فرایندی نه چندان پیچیده است اما، یک اشتباه کوچک می تواند باعث بروز مشکلاتی برای دانشجو شود، مشکلاتی مانند اتلاف هزینه و زمان و شاید اتمام فرصت دانشگاه برای دفاع از پژوهش و پایان نامه. همچنین با در نظر گرفتن مشکلاتی که دانشجو برای انتخاب استاد راهنما برای انجام پژوهش خود نیز دارد، اشتباه در پیدا کردن موضوع پایان نامه واقعا هزینه های جبران ناپذیری برای دانشجو به بار می آورد. برای مشاهده پایان نامه ها بر روی لینک "دانلود پایان نامه حسابداری" کلیک نمایید.

قدم اول در پایان نامه حسابداری و مالی و حتی نوشتن مقاله حسابداری و مالی انتخاب صحیح موضوع می باشد که معمولا در ایران اینکار با مطالعه مقالات حسابداری خارجی و الگوگرفتن از آن مقالات خارجی انجام می شود. لذا نیاز به مقاله انگلیسی حسابداری و ترجمه تخصصی حسابداری آن، برای انتخاب موضوع مناسب، اولین قدم در انتخاب موضوع می‌باشد. که دانشجو می‌تواند در صورت اطمینان یافتن از اجراپذیری مقاله در ایران، از آن مقاله الگو گرفته و موضوع خود را انتخاب و تحقیق خود را شروع نماید. انتخاب هوشمندانه مقاله انگلیسی حسابداری و اجرای صحیح مراحل آن در نهایت به یک پژوهش قابل قبول و پایان نامه حسابداری شایسته منجر خواهد شد.
جهت انتخاب موضوع پایان نامه بر مبنای مقاله انگلیسی حسابداری و مدیریت مالی، دقت در مقالاتی که انتخاب میشود حائز اهمیت می باشد، مقالاتی که انتخاب و مطالعه می‌شود، باید از نوع علمی پژوهشی باشند، به عبارت دیگر خود مقاله دارای فرضیه، مدل و متغیر باشد، (البته می توان از مقالات غیر علمی پژوهشی نیز استفاده کرد، اما دارای پروسه بسیار تخصصی بوده که محقق باید براساس دانش خود و تلفیق با نظریات و دیدگاه‌های مختلف اقدام به فرضیه سازی نماید که از حوصله این مطلب خارج است). بعد از انتخاب مقاله علمی پژوهشی حسابداری، محقق باید اقدام به بررسی متغیرهای مقاله نماید، که آیا این متغیرها قابلیت اندازه گیری در محیط ایران را دارند یا خیر، به عبارت دیگر محقق باید از در دسترس بودن اطلاعات مورد نیاز مقاله مطمئن شود، که این امر خود نیازمند آشنایی و شناخت از نوع گزارشات و اطلاعاتی که در جامعه مورد بررسی، منتشر می شود دارد.
 
Last edited:
بالا