• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان هنرپیشه ای به نام گلشیفته فراهانی + تصاویر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
فیلم جای اژدها (There be dragons) فیلمی به کارگردانی رولند جفی و بازیگری گلشیفته فراهانی در نقش لیلا محصول سال ۲۰۱۱ است.
فراهانی در پروژه تازه کارگردان رولند جافی که یک فیلم درام است،در نقش لیلا با او همکاری می‌‌کند.
فیلم There Be Dragons محصول سال 2011 میلادی– اسپانیا و در ژانر بیوگرافی، درام به مدت 122 دقیقه می باشد و دیدن این فیلم به افراد زیر 13 سال در خارج از ایران نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.

داستان فیلم در بحبوحه ی جنگ داخلی اسپانیا و در حالی که وحشت همه جا را فرا گرفته، او توسط یک روزنامه نگار به ارتباطات عمیق پدرش و نفوذ عمیق و تاریک او در زندگی است، پی می برد.

Charlie Cox, Wes Bentley and Dougray Scott
فيلم‌های ديگری كه گلشيفته در آن‌ها بازی می‌كند و قرار است در آينده اكران شوند فيلم فرانسوی به نام (Si tu meurs, je te tue) و در نقش یکم به كارگردانی (Hiner Saleem) و در فيلم (Chicken with Plums) به كارگردانی (Vincent Paronnaud) و (Marjane Satrapi) حضور داشته است.
فراهانی چندی پیش در اظهاراتی که همراه تصاویر وی در نشریه مد wox - که در نمایش عکس های عریان سابقه دارد- گفته بود که از حجاب متنفر است.

از دیگر سو گلشیفته فراهانی در فیلم "جای اژدها" براحتی دوگاری اسکات بازیگر مرد فیلم را می بوسد و با لباس خواب در کنار وی در تختخواب هتل می خوابد و صحنه های نیمه برهنه وی با دوگاری اسکات که نقش دوست پسر وی را دارد، سکانس های دیگر فیلم را شکل داده اند. اینجاست معلوم می شود که چرا این هنرپیشه جوان پیش از این موفق، باید از حجاب متنفر باشد.

چندی پیش نیز جواد شمقدری معاون سینمایی وزیر ارشاد نیز در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت گلشیفته فراهانی به ایران گفته بود:«من در دوره مسئوليتم يك بار درباره گلشيفته فراهاني گفته بودم كه مي‌تواند برگردد. در آن مقطع اين امكان وجود داشت. ولي بعدا اتفاق‌هاي ديگري افتاد. ممكن است من ۲۰ سال پيش به كسي رأي داده باشم كه الان قبولش نداشته باشم. در اين يك سال و نيم شرايط تغيير كرد و ديگر مشكل گلشيفته فراهاني در حوزه اختيارات ما نيست. اخيرا هم شنيده‌ايم اين بازيگر در فيلمي در كردستان بازي كرده كه صحنه‌هاي ناجوري دارد. که در این صورت بعید است خود جامعه بازیگری علاقه به حضور ایشان داشته باشد.»

اما این داستان روی دیگری هم دارد، پیش از این و درست در زمانی که گلشیفته فراهانی در فیلم "ریدلی اسکات" بازی کرد و پس از آن عکس های بی حجابش در رسانه ها و سایت های اینترنتی پخش شد؛ برخی از صاحب نظران حوزه فرهنگ و هنر که سابقه غرب را در چنین پروژه هایی دیده بودند زبان به هشدار گشودند؛ آنها نمونه های مختلفی چون گلشیفته فراهانی را دیده بودند، چه از نوع وطنی آن که در سال های پس از پیروزی انقلاب نمونه های متنوع داشت و چه از انواع دیگر غیر وطنی اش.
کم نبودند کسانی مانند فراهانی که امید هالییوودی شدن و تبدیل شدن به ستاره سینمای ینگه دنیا به سنت های وطنی اش پشت پا زدند و همه چیز را نادیده گرفتند.
اما در نهایت وقتی استفاده تبلیغاتی این ستاره ها به پایان می رسد اندک اندک حتی نشریات مبتذل مد هم به سراغ آنها نخواهند رفت و تازه تلخی غربت و مزه گس آلت دست شدن حس می شود. احساس بدی آنقدر بد که تلخی آن را حتی می شود از یادداشت پدر گلشیفته یعنی بهزاد فراهانی حس کرد.
"این روزها بیش از هر چیز به یاد بچه هایی هستم که ایران نیستند و در خارج از کشور فعالیت می کنند، نقاشان، موسیقی دان ها، بازیگران، کارگردانان و... همه هنرمندانی که ایران را ترک کرده اند و دور از اینجا مشغول کارهای هنری شده اند، دلیل آنها برای ترک ایران هر چه باشد،ما باید به این فکر کنیم که چه راهی برای آنها وجود دارد. ما غربت را نمی شناسیم و وقتی از آن دور هستیم، درکی از آن نداریم، اما وقتی در آن قرار می گیریم، می فهمیم خیلی سخت تر از آن چیزی است که تصور می کرده ایم. من وقتی که در پاریس سکته کردم و چند روزی خوابیدم. ایرانی های مقیم آنها به دیدنم آمدند و بسیار به من لطف کردند. وقتی به این اتفاقها نگاه می کنم، می بینم جوانانی که ساکن خارج از ایران هستند،عاطفه شرقی شریف خود را دارند، اما غصه ناهنجارغربت هم در دلشان هست و آنها را رنج می دهد. وقتی از دور به آنها نگاه می کنیم، می بینیم دارند زندگی می کنند، کار می کنند و... اما غصه هایشان را نمی بینیم، چرا شرایط باید طوری باشد که هنرمندان اهل فکر ما ترجیح بدهند جای دیگری زندگی کنند؟ این موقعیت باید سامان داده شود. دولت باید با کسانی که از اینجا رفته اند، برخورد موجهی داشته باشد، چون هنرمندان ما، انسان های شریفی هستند. انسان هایی اهل فکر که به امور ناهنجار اشتغال دارند، بلکه اهل فکر و فرهنگ هستند. هم دولت و هم ما باید شرایطی را فراهم کنیم که هنرمندانمان برای بازگشت احساس امنیت کنند و به فکر برگشتن باشند. اما این اتفاق نمی افتد و این تلخ است... خیلی تلخ است."

اما چه باید کرد که الغریق یتشبث بکل حشیش- کسی که در حال غرق شدن است به هرچیزی چنگ می زند- و همین شد که هر روز گلشیفته بیش از دیروز پل های پشت سرش را خراب کرد و از آن سو هم نتوانست تا جای پای محکمی برای خودش دست و پا کند. حالا گلشیفته فراهانی در فیلم های دست چندم بازی می کند و با مجله های مد- و نه سینمایی- مصاحبه می کند و در این سو پدرش یادداشت های ملتمسانه می نویسد؛ اما خود کرده را تدبیر نیست!

89267_683.jpg

89251_343.jpg

89253_870.jpg

89254_166.jpg

89255_493.jpg

89259_118.jpg

89260_763.jpg

89266_432.jpg

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
به عنوان یه ایرانی به گلشیفته افتخار میکنم...

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
اصلا ازش خوشم نمیاد ، نمیدونم چرا!
اصلا هم ربطی به اینکه از ایران رفته یا این فیلم و ... نداره ، کلا باهاش حال نمیکنم :D
امیدوارم موفق باشه.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
از دیگر سو گلشیفته فراهانی در فیلم "جای اژدها" براحتی دوگاری اسکات بازیگر مرد فیلم را می بوسد و با لباس خواب در کنار وی در تختخواب هتل می خوابد و صحنه های نیمه برهنه وی با دوگاری اسکات که نقش دوست پسر وی را دارد

وا اسلاما. آخه چرا؟ :( به نظرم باید توبه کنه :(

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
آخه شما رو چه به نقد گلشیفته فراهانی
اصلا شما کی هستید؟

وقتی توی زندانها به دختر و پسر این مملکت تجاوز میکردن کجا بودید؟
پایان هنرپیشه ؟؟؟
مرغ پخته رو شما به خنده میندازید
با این طرز فکرتون.

ariana-68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
لیاقتش همینه...........حالا انگار همه بازیگرای 100 برابر بهترش الان اینجا وضع خوبی دارن که این گفت من نرم حیف میشم .واقعا با خودش چی فک کرد که جا زدو رفت حیف که نفهمید با استعدادش چیکار کنه

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
به خودش ربط داره می‌خواد چه جوری آینده شغلی‌ـشو ادامه بده
به عنوان یه ایرانی به گلشیفته افتخار میکنم...
الآن چه کار فاخر و ارزنده‌ای برای جنابعالی و یا ایران انجام داده که بهش افتخار می‌کنی؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
گلشیفته فراهانی افتخار ایرونی هاست ... به وجودش میبالیم ... امیدواریم باز هم پیشرفت کنه و چشم این ها از کاسه دربیاد

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
چند وقته دیگه هم فیلم پو..رنو بازی میکنه

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آقا باید بفرستنش ارشاد بشه

الان کلی نشستند برای ارشاد اینگونه افراد بی بند و بار

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دمش گرم
کلی حال کردم با خبر
ایشالله روز به روز موفق تر شه

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
به خودش ربط داره می‌خواد چه جوری آینده شغلی‌ـشو ادامه بده

الآن چه کار فاخر و ارزنده‌ای برای جنابعالی و یا ایران انجام داده که بهش افتخار می‌کنی؟

برایه من به عنوان یه ایرانی یه افتخاره که یه بازیگره ایرانی تو هالیودد بازی کنه.... از اون فیلمش با دی کاپریو واقعا لذت بردم چون یه نقشه محوری تو فیلم داشت... الان اگه به جای گلشیفته یه مرد ایرانی تو هالیوود باز میکرد کسی از این حرفا نمیزد....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
گلشیفته دارم همینجور پیشرفت میکنه. دمش گرم. من فک کردم جا میزنه و نمیتونه به مدارج بالا برسه. اما دیدم توی سال 2011 فک کنم 3-4 تا فیلم بازی کرده. برای سال 2012 هم نقش دوم یه فیلم آمریکایی که لاس وگاس بازی میشه رو بهش دادن. ایشالا سال 2013 نقش اول هالیوود بشه

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
فکر کردم فوت کرده یا تو کمپ معتادهاست! :دی
خب نقشش رو اجرا کرده مگه بقیه بازیگرهای فیلمهای اروپایی و آمریکایی چیکار میکنند!؟

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
i_hate_him.jpg

اینم عکسه بدون سانسور!! یه جور سانسور کردن انگار چیکار کرده!!!

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
دو تا آهنگ ازش گوش کردم...انصافاً اگر خواننده می شد تا حالا چند تا گِرمی می برد
محتوای آهنگهاش که دیگه بماند...جستجوی سرنوشتش می ارزه به کل آثار دافی چیز کن
مشکل این عزیزان هم برهنه شدنش نیست چون خیلیا زیر حجاب و چادر هر کاری می خواند می کنند و صدایی از کسی بلند نمی شه
مشکل جای دیگه است...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
نه اتفاقا حرکت شجاعانه ای انجام داده با این فرهنگ چیزی ما ... این حرکتش ممکنه از طرف خیلی ها نقد بشه و خانوادش زیر سوال برن ولی راه رو باز می کنه برای اینکه خانومای ایرانی تو فیلما بتونن به صورت واقع گرایانه حضور پیدا کنن نه اینکه با چادر برن تو تخت خواب !!!

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
گلشیفته محبوبترین بازیگر من بود تا وقتی ایران بود. هنوزم با دیدن بازیش در میم مثل مادر و درباره الی اشک میریزم
اما قدر خودش ندونست و رفت جایی که ازش استفاده ابزاری بشه. فکر میکنه میتونه مریل استریپ بشه!!!! زهی خیال باطل
اینجا همه چی داشت ولی اونجا هیچی نخواهد داشت...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا