mohamadamineadel
کاربر تازه وارد
پتاسیم سوربات چیست؟
پتاسیم سوربات یک افزودنی شیمیایی است که این ماده به طور گسترده ای به عنوان یک نگهدارنده در غذاها، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. سوربات پتاسیم یک ماده شیمیایی بی نمک و بی بو و بدون مزه است که از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید شده است.
پتاسیم سوربات نگهدارنده بسیار خوبی است که عمر مفید مواد غذایی را با توقف رشد مخمر و قارچ ها افزایش می دهد. این ماده به وسیله ی فرنچ در دهه 1850 کشف شد واز ابتدا پتاسیم سوربات از خاکستر توت های کوهستانی به دست آمد. ایمنی و نگهدارندگی این ماده از پنجاه سال گذشته مورد تحقیق قرار گرفته است. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) آن را به طور کلی مناسب تشخیص داده است.
خواص پتاسیم سوربات
پتاسیم سوربیت پودر سفید، بلوری و بی بو است. سوربات پتاسیم محلول در آب بوده، و به راحتی در آب تفکیک می شود و بنابراین pH آب حاوی این مائه را خنثی نشان می دهد. این ماده فشار بخار نسبتا کمی دارد و می تواند با توجه به ثابت قانون هنری آن در آب یک ماده ی غیر فرار به حساب آید. ماده فعال و ناخالصی ها با استفاده از تیتراسیون پتانسیومتری می تواند اندازه گیری شود.
پتاسیم سوربات نه قابل اشتعال، نه انفجاری و نه دارای خواص اکسیداسیون است. در نتیجه هیچ نشانه ای از خطر برای مخازن حاوی سوربات پتاسیم لازم نیست. پلی اتیلن برای چندین دهه به عنوان جنس مخازن نگهداری پتاسیم سوربات استفاده شده است. پلی اتیلن برای سوربات پتاسیم ماده ای خنثی است و بالعکس.
فرایند تولید پتاسیم سوربات
نمک های فلزی قلیایی اسید سوربیک می تواند به وسیله ی خنثی کردن اسید سوربیک با هیدروکسید فلز قلیایی یا کربنات در محلول آبی تولید شوند، اما نمک های آماده شده در این روش ممکن است به دلیل رنگ یا خلوص غیر قابل قبول باشند، زیرا ناخالصی ها در نمک ها و کریستال ها تجمع می یابند .
فرایند توليد سوربيت فلز قليايي، واکنش محلول اسيد سربيک در استون با يک کربنات فلزي قليايي است.
کاربرد پتاسیم سوربات
اسید سوربیک و پتاسیم سوربات کاربرد گسترده ای در مواد غذایی، نوشیدنی، تنباکو، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، کشاورزی، صنایع غذایی حیوانات خانگی و مرغ ، و همچنین در تولید رزین، ادویه جات و لاستیک دارند.
کاربرد پتاسیم سوربات E202 در صنایع مختلف به شرح زیر است:
سوربات پتاسیم در صنایع غذایی!
پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در غذاهایی مانند مانند گوشت، محصولات آبزی، سبزیجات و میوه ها برای مهار میکروبی و آنزیم استفاده شود.
در نوشیدنی ها
پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در نوشیدنی هایی مانند شراب، آبجو استفاده شود.
پتاسیم سوربات دارویی
پتاسیم سوربات E202در داروسازی می تواند به عنوان نگهدارنده دارو استفاده شود.
در محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی
پتاسیم سوربات E202 به طور عمده در فرمولاسیون محصولات آرایش صورت و چشم و مراقبت از پوست و محصولات مو استفاده می شود. سوربات پتاسیم میکروارگانیسم ها را می کشد یا از رشد و تکثیر آنها جلوگیری می کند و از این طریق از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی در برابر فساد محافظت می کند.
در کشاورزی / خوراک دام / مرغ
همچنین از پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در کشاورزی / خوراک دام / مرغ استفاده شود.
مضرات سوربات پتاسیم
فعالیت قارچ کش و ضد میکروبی!
سوربیت ها توانایی مهار رشد مخمر در سطح غذا را در زمان تخمیر دارند. نمک های اسید سربیک ممکن است دارای اثر سینرژیک با قارچ کش های مختلف مصنوعی ونمک هایی مانند کلرید منیزیم، نیترات منیزیم و سدیم بنزوات در هنگام استفاده در محتویات سلول های بافت گیاهی باشد. بیش از 150 گونه ی مختلف، باکتری و مخمر، از جمله بسیاری از پاتوژن های خوراکی، توسط سوربات پتاسیم و سایر نمک های اسید های سربیک از بین می روند.
در میان گونه های های مهار شده اعضای گونه ی Alternaria، Aspergillus، Botrytics، Cercospora، Fu-sarium، Penicillium، Rhizoctonia و Trichoderma هستند. مخمرهایی که مهار می شوند عبارتند از گونه های کاندیدا، کریپتوکوک، Rhodotorula و Saccharomyces. باکتری ها مهار شده عبارتند از Acetobacter، Bacillus، Clostridium، Pseudomona، Salmonella، و استافیلوکوک ها و همچنین Escerichia coli. پتاسیم سوربات در غلظت های 0.05، 0.10 و 0.15 درصد باعث جلوگیری از جوانه زنی اسپور و تولید هاگ Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus شد. سوربات پتاسیم همچنین باعث کاهش تولید آفلاتوکسین B1 شد.
سوالات متداول
آیا استفاده از پتاسیم سوربات در مواد غذایی مناسب است؟
سازمان های نظارتی مانند FDA ، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل و اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) بیان کرده اند که سوربات پتاسیم “به طور کلی امن” محسوب می شود. هنگامی که انسان سوربات پتاسیم را به عنوان یک افزودنی مواد غذایی مصرف می کند، این ماده به وسیله ی سیستم بدن بی خطر به شکل آب و دی اکسید کربن دفع می شود و در بدن انسان ذخیره نمی شود.
پژوهش ها چه می گوید؟
در سال 2015، EFSA سوربات پتاسیم و دو مکمل غذایی دیگر را بررسی کرد. پاسخ به سؤالات مربوط به سمیت تاثیر گذار این ماده بر تولید مثل و رشد از تحقیقات روی حیوانات به دست آمده است. در موش های صحرایی میزان مصرف 300 میلی گرم در روز بدون عوارض جانبی مشاهده شد. برای ایمنی بیشتر، EFSO یک استاندارد را تنظیم کرد که 100 بار از میزان به دست آمده کم تر بود.
حداکثر مصرف روزانه قابل توجه برای انسان 25 میلی گرم بر کیلوگرم (میلی گرم بر کیلوگرم) وزن بدن در روز است. برای انسان بالغ با وزن 150 پوند، این مقدار به 1750 میلی گرم در روز می رسد.
آیا سوربات پتاسیم برای پوست خطرناک است؟
برخی افراد ممکن است حساسیت به سوربات پتاسیم موجود در غذاها داشته باشند. این آلرژی ها نادر هستند و آلرژی به سوربات پتاسیم با مواد آرایشی و محصولات شخصی شایع تر است زیرا در این کاربردها می تواند موجب تحریک پوست صورت یا پوست سر شود. با این حال، گروه کاری زیست محیطی پتاسیم سوربات را با خطر کم به عنوان یک عامل تحریک کننده پوست ارزیابی کردند.
با وجود الزام های سازندگان برای تولید محصول خالص، ممکن است سوربات پتاسیم به عنوان افزودنی مواد غذایی دارای آلودگی باشد. ممکن است حاوی آلودگی هایی از قبیل مواد زیر باشد:
سرب
آرسنیک
جیوه
فروش پتاسیم سوربات غذایی
گروه بازرگانی شیمیایی تهران، از جمله واردکنندگان و فروشندگان سوربات پتاسیم بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی به خصوص فروش پتاسیم سوربات تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
جهت استعلام سریع قیمت پتاسیم سوربات خوراکی به صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت، درخواست خود را مبنی بر قیمت پتاشیم سوربات ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
پتاسیم سوربات یک افزودنی شیمیایی است که این ماده به طور گسترده ای به عنوان یک نگهدارنده در غذاها، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. سوربات پتاسیم یک ماده شیمیایی بی نمک و بی بو و بدون مزه است که از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید شده است.
پتاسیم سوربات نگهدارنده بسیار خوبی است که عمر مفید مواد غذایی را با توقف رشد مخمر و قارچ ها افزایش می دهد. این ماده به وسیله ی فرنچ در دهه 1850 کشف شد واز ابتدا پتاسیم سوربات از خاکستر توت های کوهستانی به دست آمد. ایمنی و نگهدارندگی این ماده از پنجاه سال گذشته مورد تحقیق قرار گرفته است. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) آن را به طور کلی مناسب تشخیص داده است.
خواص پتاسیم سوربات
پتاسیم سوربیت پودر سفید، بلوری و بی بو است. سوربات پتاسیم محلول در آب بوده، و به راحتی در آب تفکیک می شود و بنابراین pH آب حاوی این مائه را خنثی نشان می دهد. این ماده فشار بخار نسبتا کمی دارد و می تواند با توجه به ثابت قانون هنری آن در آب یک ماده ی غیر فرار به حساب آید. ماده فعال و ناخالصی ها با استفاده از تیتراسیون پتانسیومتری می تواند اندازه گیری شود.
پتاسیم سوربات نه قابل اشتعال، نه انفجاری و نه دارای خواص اکسیداسیون است. در نتیجه هیچ نشانه ای از خطر برای مخازن حاوی سوربات پتاسیم لازم نیست. پلی اتیلن برای چندین دهه به عنوان جنس مخازن نگهداری پتاسیم سوربات استفاده شده است. پلی اتیلن برای سوربات پتاسیم ماده ای خنثی است و بالعکس.
فرایند تولید پتاسیم سوربات
نمک های فلزی قلیایی اسید سوربیک می تواند به وسیله ی خنثی کردن اسید سوربیک با هیدروکسید فلز قلیایی یا کربنات در محلول آبی تولید شوند، اما نمک های آماده شده در این روش ممکن است به دلیل رنگ یا خلوص غیر قابل قبول باشند، زیرا ناخالصی ها در نمک ها و کریستال ها تجمع می یابند .
فرایند توليد سوربيت فلز قليايي، واکنش محلول اسيد سربيک در استون با يک کربنات فلزي قليايي است.
کاربرد پتاسیم سوربات
اسید سوربیک و پتاسیم سوربات کاربرد گسترده ای در مواد غذایی، نوشیدنی، تنباکو، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، کشاورزی، صنایع غذایی حیوانات خانگی و مرغ ، و همچنین در تولید رزین، ادویه جات و لاستیک دارند.
کاربرد پتاسیم سوربات E202 در صنایع مختلف به شرح زیر است:
سوربات پتاسیم در صنایع غذایی!
پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در غذاهایی مانند مانند گوشت، محصولات آبزی، سبزیجات و میوه ها برای مهار میکروبی و آنزیم استفاده شود.
در نوشیدنی ها
پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در نوشیدنی هایی مانند شراب، آبجو استفاده شود.
پتاسیم سوربات دارویی
پتاسیم سوربات E202در داروسازی می تواند به عنوان نگهدارنده دارو استفاده شود.
در محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی
پتاسیم سوربات E202 به طور عمده در فرمولاسیون محصولات آرایش صورت و چشم و مراقبت از پوست و محصولات مو استفاده می شود. سوربات پتاسیم میکروارگانیسم ها را می کشد یا از رشد و تکثیر آنها جلوگیری می کند و از این طریق از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی در برابر فساد محافظت می کند.
در کشاورزی / خوراک دام / مرغ
همچنین از پتاسیم سوربات E202 می تواند به عنوان نگهدارنده در کشاورزی / خوراک دام / مرغ استفاده شود.
مضرات سوربات پتاسیم
فعالیت قارچ کش و ضد میکروبی!
سوربیت ها توانایی مهار رشد مخمر در سطح غذا را در زمان تخمیر دارند. نمک های اسید سربیک ممکن است دارای اثر سینرژیک با قارچ کش های مختلف مصنوعی ونمک هایی مانند کلرید منیزیم، نیترات منیزیم و سدیم بنزوات در هنگام استفاده در محتویات سلول های بافت گیاهی باشد. بیش از 150 گونه ی مختلف، باکتری و مخمر، از جمله بسیاری از پاتوژن های خوراکی، توسط سوربات پتاسیم و سایر نمک های اسید های سربیک از بین می روند.
در میان گونه های های مهار شده اعضای گونه ی Alternaria، Aspergillus، Botrytics، Cercospora، Fu-sarium، Penicillium، Rhizoctonia و Trichoderma هستند. مخمرهایی که مهار می شوند عبارتند از گونه های کاندیدا، کریپتوکوک، Rhodotorula و Saccharomyces. باکتری ها مهار شده عبارتند از Acetobacter، Bacillus، Clostridium، Pseudomona، Salmonella، و استافیلوکوک ها و همچنین Escerichia coli. پتاسیم سوربات در غلظت های 0.05، 0.10 و 0.15 درصد باعث جلوگیری از جوانه زنی اسپور و تولید هاگ Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus شد. سوربات پتاسیم همچنین باعث کاهش تولید آفلاتوکسین B1 شد.
سوالات متداول
آیا استفاده از پتاسیم سوربات در مواد غذایی مناسب است؟
سازمان های نظارتی مانند FDA ، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل و اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) بیان کرده اند که سوربات پتاسیم “به طور کلی امن” محسوب می شود. هنگامی که انسان سوربات پتاسیم را به عنوان یک افزودنی مواد غذایی مصرف می کند، این ماده به وسیله ی سیستم بدن بی خطر به شکل آب و دی اکسید کربن دفع می شود و در بدن انسان ذخیره نمی شود.
پژوهش ها چه می گوید؟
در سال 2015، EFSA سوربات پتاسیم و دو مکمل غذایی دیگر را بررسی کرد. پاسخ به سؤالات مربوط به سمیت تاثیر گذار این ماده بر تولید مثل و رشد از تحقیقات روی حیوانات به دست آمده است. در موش های صحرایی میزان مصرف 300 میلی گرم در روز بدون عوارض جانبی مشاهده شد. برای ایمنی بیشتر، EFSO یک استاندارد را تنظیم کرد که 100 بار از میزان به دست آمده کم تر بود.
حداکثر مصرف روزانه قابل توجه برای انسان 25 میلی گرم بر کیلوگرم (میلی گرم بر کیلوگرم) وزن بدن در روز است. برای انسان بالغ با وزن 150 پوند، این مقدار به 1750 میلی گرم در روز می رسد.
آیا سوربات پتاسیم برای پوست خطرناک است؟
برخی افراد ممکن است حساسیت به سوربات پتاسیم موجود در غذاها داشته باشند. این آلرژی ها نادر هستند و آلرژی به سوربات پتاسیم با مواد آرایشی و محصولات شخصی شایع تر است زیرا در این کاربردها می تواند موجب تحریک پوست صورت یا پوست سر شود. با این حال، گروه کاری زیست محیطی پتاسیم سوربات را با خطر کم به عنوان یک عامل تحریک کننده پوست ارزیابی کردند.
با وجود الزام های سازندگان برای تولید محصول خالص، ممکن است سوربات پتاسیم به عنوان افزودنی مواد غذایی دارای آلودگی باشد. ممکن است حاوی آلودگی هایی از قبیل مواد زیر باشد:
سرب
آرسنیک
جیوه
فروش پتاسیم سوربات غذایی
گروه بازرگانی شیمیایی تهران، از جمله واردکنندگان و فروشندگان سوربات پتاسیم بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی به خصوص فروش پتاسیم سوربات تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
021-91006570
قیمت پتاسیم سوربات غذایی
جهت استعلام سریع قیمت پتاسیم سوربات خوراکی به صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت، درخواست خود را مبنی بر قیمت پتاشیم سوربات ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.