• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخت خورش کنگر

s.sheko

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2014
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
3
مواد لازم :

گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
کنگر ۲ کیلوگرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه خورش کنگر :

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد .

بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .

نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد .

برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم استکنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت .

خورشکنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگرکافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند .

بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
 
بالا