• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش نسخه اصلاح شده تايتانيك از تلويزيون

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پخش نسخه اصلاح شده تايتانيك از تلويزيون در عيد ! نسخه اصلاح شده !!! يارو همچين تو تبليغاتش هم ميگه اين نسخه براي خانواده ها اصلاح شده !!!

فكر كنم يكسري از سكانسهاي ايراني رو قاتيش كردن ... ! نسخه اصلاح شده اخه مگه مجبوريد مگه مرض داريد اين كارا رو ميكنيد ! خودتون رو مسخره كرديد ! همه چيز حل شده بود فقط مونده بود نسخه اسلاح شده فيلم ١٠ سال پيش رو پخش كنيد !!!

يعني اين فيلم رو تا الان كسي كه ميخواسته ببينه نديده و منتظر شده شما اصلاحش كنيد تا با خانواده بشينند ببينند به به به به به اين گوساله اي كه اين طرح رو داده !

Last edited:

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
یه سرچی تو نت کردم تا باورم شد
فقط بی صبرانه منتظرم ببینم یه فیلم تمام رومنس غربی برای اولین بار چطوری میخواد از فیلترهای بی شمار صدا و سیما بیاد بیرون :دی

عنصار جان بیا zer بزن بابا :general106:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه سرچی تو نت کردم تا باورم شد
فقط بی صبرانه منتظرم ببینم یه فیلم تمام رومنس غربی برای اولین بار چطوری میخواد از فیلترهای بی شمار صدا و سیما بیاد بیرون :دی

عنصار جان بیا zer بزن بابا :general106:
عنصار و زرشو خوب گفتی :D
پسر داشت اگهی میداد یهو این جمله نسخه اصلاح شده نمیدونم واسه خانواده هارو گفت ترکیدیم از خنده! :D:D

Sent from my F**king life

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
بی شک کار بسیجی های سینما بوده چون ای کیو یه بسیجی فقط میتونه همچین طرحی بکشه مثه اون نابودی دشمن فرضی که دوتا وانت برداشته بودن رفتن یه چادر اتیش زدن و امریکا شکست دادن

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
تایتانیک رو چجوری می خوان سانسور کنن که با شعائر اسلامی مغایرت نداشته باشه؟:eek:
فکر کنم از کل فیلم فقط 10 دقیقش بمونه که اونم 5 دقیقش تیترازه :D

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
تایتانیک مال سال ۱۹۹۷ هست و میشه ۱۷ سال پیش، نه ۱۰ سال!

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
تايتانيك كدوم خريه بزنيد شبكه 1 داره "جك غول كش" نشون ميده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خوب شد نسخه اصلاح شدش اومد . بالاخره منم میتونم این فیلم رو ببینم .

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
الان از سانسور تصویر باحال تر سانسور دیالگ هاست .. کل روند داستان فیلمو عوض میکنن
فیلم برن افدر رید دیالگ میگفتن من جر خورده بودم از خنده.. تو داستان فیلم زنه به شوهرش خیانت میکرد تو دوبله زن و شوهر و خاهر برادر کرده بودن .. دوست پسر زنه که هیچی .‌. تو دوبله تبدیل شد به یه نفر که هیچ کارس .. همین جوری بعضی وقتا یه چیزی میگفت میرفت.. کلن از داستان خارجش کرده بودن

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
تلویزیون جوگیر شده! من نمیدونم چی قراره از فیلم بمونه؟ البته یه سناریو دارم. با سانسور های دوستان رز همون اولای فیلم از کشتی میفته پایین میمیره جک هم علازغم میل باطنی نجاتش نمیده. و از این پس جک خودش به تنهایی باز رومانس داستان رو به دوش میکشه شاید هم اون وسطا به یاد رز یه کف دستی هم زد ولی به هر حال کف دستی شرف داره به نقاشی کشیدن از پر و پاچه و مخصوصا سینه یه زن نامحرم! ولی خودمونیما کیت وینسلت هم جوونیاش برا خودش تیکه ای بوده هااااا!

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
قبلا که گذاشته بودش تلویزیون. یادمه 22 دقیقه بود همش. جالب اینجا بود که همچین اصلاح شده بود که حتی نمیشد حدس زد که این فیلم تایتانیکه !!!!!
لابد الان همون 22 دقیقه رو اصلاح کردن شده 16 دقیقه!

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

Fazel#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نمیدونم کی مجبورشون میکنه اون فیلم سر جمع 2 ساعته
نظر من : کلش رو پخش کنن
نظر کارشناس اسلامی حجت الاسلام .....
یه مورد نقاشی برهنه داریم : نیم ساعت
یک مورد روابط عاشقانه داریم : نیم ساعت
یک مورد رقص با موزیک بیحیایی غربی و تحریک کننده : نیم ساعت
یک مورد هم اموزش انداختن تف تو دریا که اموزش مستقیم بیتربیتی به بچه ها ی ما هست و البته تهاجم فرهنگی : 20 دقیقه
میمونه چند دقیقه که اونم طرف نمیفهمه تایتانیک زن بود یا مرد :general607::)

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
همین تبلیغش کلی خنده بود
بقیه برنامه ها ک خنده ای نداره
بلاخره این تبلیغه یه خنده ای داشت :D

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
ما که سعادت نداشتیم فیلم رو از تلویزیون ببینیم :general401: ، دوستانی که دیدن چظور بود ؟؟!؟:دی

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
ما که سعادت نداشتیم فیلم رو از تلویزیون ببینیم :general401: ، دوستانی که دیدن چظور بود ؟؟!؟:دی
منم نشد ببینم
یعنی ناموسا نثف عمرم بر فناس اینو ندیدم خخخخخت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان این فیلم را از شبکه نمایش نشان داد. ساعت 5 بعد از ظهر شروع شد. و ساعت 7.30 تمام شد. حدود 2.30 بود.
حالا می گوییم 10 دقیقه هم پیام بازرگانی . 2.20 دقیقه فیلم نشان داد.
کلا فیلمش 194 دقیقه است. 3 ساعت و 14 دقیقه است. یعنی حتی اگر ما 2.30 فیلم را در نظر بگیریم. 44 دقیقه سانسور داشت.
کلا وقتی می دیدی میشد فهمید. جریان چی به چیه.
اون جوری دوستان می گویند . دیگه نبود. که خیلی کم پخش بکنند

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
aliffvfhfhk@
دو تا سوال : تکرار نداره ؟ برام جالبه ببینم چی کار کردن.

بعد اینکه : اول فیلم ، رز رو از طریق عکسی لخت که ازش پیدا می شه ، پیدا می کنن ( خودش زنگ می زنه می گه این عکس توی تلویزیون منم ). توس نسخه تلویزیون اصلاح شده ؛ رز چطوری پیداش میشه ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
aliffvfhfhk@
دو تا سوال : تکرار نداره ؟ برام جالبه ببینم چی کار کردن.

بعد اینکه : اول فیلم ، رز رو از طریق عکسی لخت که ازش پیدا می شه ، پیدا می کنن ( خودش زنگ می زنه می گه این عکس توی تلویزیون منم ). توس نسخه تلویزیون اصلاح شده ؛ رز چطوری پیداش میشه ؟
یک بار نشان داد. شب بود. اگر اشتباه نکنم.و تکرارش همون ساعت 5 بعد از ظهر بود.
یعنی دو بار نشان داد. ولی به نظرم بگردید می توانید پیدایش بکنید در اینترنت. شبکه نمایش بروید. سایت شبکه نمایش
همین جوری پیدا میشه. حتی عکس را نیز نشان می دهند. ولی کلش را نه مثلا سر و موهایش و کمی از بدن.
اون فردی که می ره ته دریا توی تایتانیک تا به حساب خود چیزی را پیدا بکند. یک عکس می بینه.
این عکس را توی تلویزیون می گذارند . رز که پیر شده زنگ می زنه و می رود اون جا . و می گوید این عکس منم و داستان را تعریف می کنه.
کلا اون جوری که دوستان گفتند نبوده. یعنی خیلی سانسور نشده . اون صحنه های را سانسور کردند که می بایست سانسور بشود.
ولی این را نشان داد. حتی عکسم معلوم بود نه تمامش.
کلا کمی اسکوپ هم کرده بودند.

بالا