• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پذیرش تبلیغات با بازده

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من دو سایت دارم که بازدید نسبتا خوبی دارن با سیستمهای کلیک هم کار میکردم اما از این سیستمها دیگه خسته شدم نصف کلیکها رو نمیشمرن و... که خودتون میدونید
الآن میخوام چندتا تبلیغ بگیرم قیمت خوب حسبا میکنم
اولین سایت ناظرحضرت هست
www.nazerhazrat.com
دارای رنکینگ 3 بیش از 5 سال سابقه کاری مداوم ( از آرشیو مطالب میتونید متوجه بشید) دارای پیج بالای 10000 آی پی بالای 2000 به طور متوسط در روزهایی هم این آمار بیشتر هم میشه
تبلیغات 468*60 پایین تمام پستها 25000 تومان در ماه
به صورت پست ثابت بالای صفحه اصلی 15000 تومان
120 کنار تمام صفحات 20000
سایت دوم تهران98 (یاهو98 سابق)
www.tehran98.com
and
www.yahoo98.com
تبلیغات 468*60 بالای تمام مطالب 20000 تومان
120 در کنار تمام صفحات و صفحه اصلی 20000 تومان
بازدید بالای 5000 پیج و بالای 2500 آی پی
اگر تعداد آگهی میبینید اینا کلیکی هستن میشه برداشت اگر رضایت ندارید
در هر حال پیشنهادهای شما رو گوش میدم
منتظر هستم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
براتون پیام خصوصی زدم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
براتون پیام خصوصی زدم
ممنون اما من سیستم همکاری در فروش کار نمیکنم البته میدونم که اگه کار کنم فروش هم داره اما من کلا میخوام یه میزان درامدی داشته باشم که ثابت باشه بتونم روش حساب کنم تا پول سرور رو بتونم بدم شرمنده

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
پ.خ دادم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان از پی ام هایی که میدید واقعا ممنونم
اما خواستم بگم من متاسفانه سایت فروش وی پی اون و از این چیزا نمیتونم بذارم پس خواهشا انقدر پی ام ندید خودتون رو خسته نکنید این رو گفتم تا وقت شما گرفته نشه وگرنه قصد جسارت نیست
منتظر پیشنهادها و درخواست تبلیغات همچنان هستم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
لطفا سایتهای همکاری در فروش رو هم پیشنهاد ندید ممنون
منتظر پیامهای شما هستم سعی میکنم سریع به تمام پیامها پاسخ بدم در متن پیامتون نوع سایتتون رو هم لطفا مشخص کنید
منتظرم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خواستم بگم دوستانی که در تهران98 درخواست تبلیغات دادن یک امتیاز دیگه علاوه بر قیمت پایین که دادم از امشب دارن اون هم اینه که من به مدت یک ماه ایمیل تبلیغاتی 25000 تایی در یکی از گروه های بزرگ گرفتم که برای هر روز چند ایمیل به بیش از 25000 عضوشون ارسال میکنن این هم شاید یک امتیاز خوب برای دوستان به حساب بیاد چون متعاقبا بازدید با ارسال 25000 ایمیل بالاتر خواهد رفت
تا الآن یکی از پنل 468 در تهران98 نهایی شده سایر دوستان که پیام دادن و درخواست کردن لطفا قطعی پنل مورد نظرشون رو بگن تا شماره حساب بهشون بدم
منتظر پیام سایر دوستان هم هستم
لطفا در پیام خودتون نوع تبلیغات و سایت مورد نظرتون رو هم بگید
موفق باشید
منتظر هستم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستانی که فروشگاه اینترنتی دارن هنوز درخواستی ندادن منتظر درخواستهای این دسته از دوستان هم هستیم
قیمتها رو واقعا پایین گفتم بازدید هم از امروز بیش از اون رقمی که گفتم میشه
منتظرم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان فقط گوشه های سایت تهران98 مونده و کل سایت ناظرحضرت خواهشا فروشگاه ها حتما پیشنهادهای خودتشون رو ارسال کنن اگه چند ماهه بگیرید تخفیف هم داره درضمن قیمتها رو خدایی با بقیه مقایسه کنید من خیلی کم گفتم تبلیغات متنی هم اگه کسی خواست بگه ناظرحضرت دات کام رنکینگش 3 هست
منتظرم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سایت ناظر ... رو که فایرفاکس بلاک کرده به خاطر malware اما هزینه تبلیغات روی اون یکی به ازای بنر عمودی بالا برای 1 ماه چه مبلغی هست ؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سایت ناظر ... رو که فایرفاکس بلاک کرده به خاطر malware اما هزینه تبلیغات روی اون یکی به ازای بنر عمودی بالا برای 1 ماه چه مبلغی هست ؟
سلام دوست عزیز
من الآن چک کردم ناظرحضرت مشکلی نداره بازدیدها هم فرقی نکرده شاید به خاطر پاپ آپی که باز میشه شما در دیدنش مشکل دارید قیمت برای اون یکی 20000 برای یک ماه هست

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان تمام بنرهای 468 تهران98 پر شد فقط برای بنر 120 کنار تمام صفحات سایت پیام بدید
درضمن دوستان میتونن در سایت ادگاه ببینن که تهران98 امروز سایت 20ام بوده تازه نسبت به هر روز بازدیدش کمتر هم بوده!! دوستانی که به بازدید و الکسا شد دارن ادگاه شاید مرجع مناسبی برای این دسته از دوستان باشه
الکسای تهران98 به دلیل تغییر آدرس از یاهو98 به تهران98 مدتی زمان میبره تا به زیر 100هزار جهانی برسه خودتون بهتر از من از این چیزا اطلاع دارید
منتظر پیامهاتون هستم
بنر 120 در240 فقط ماهانه 20000 کنار تمام صفحات سایت

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان بنده با پولی که دوستان برای تبلیغات این ماه دادن هزینه تبلیغات ایمیلی و سئوی سایت و... کردم الآن بازدید روزانه به +10000 رسیده دوستان میتونن در سایتهای برتر ادگاه ببینن که تهران98 سومین سایت برتر هست این میتونه حرف من رو اثبات کنه تهران98 هنوز منتظر گرفتن تبلیغات کنار سایت هست هنوز تبلیغات کنار سایت پر نشده قیمت با اینکه بازدید بالتر رفته اما باز همون ماهی 20000 تومان هست دوستانی که به الکسا ایراد میگیرن باید مجدد بگم به دلیل تغییر آدرس الکسا این هست و داخل سایت الکسا میتونید کاهش روزانه الکسا رو ببینید اما آدرس قبلی هم روی این آدرس ریدایرکت هست در هر صورت منتظر پیشنهادات شما هستیم
امروز 26 اردیبهشت تهران98 در ادگاه سومین:
http://www.adgah.com/top_sites.asp

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان بنده با پولی که دوستان برای تبلیغات این ماه دادن هزینه تبلیغات ایمیلی و سئوی سایت و... کردم الآن بازدید روزانه به +10000 رسیده دوستان میتونن در سایتهای برتر ادگاه ببینن که تهران98 سومین سایت برتر هم بوده این میتونه حرف من رو اثبات کنه تهران98 هنوز منتظر گرفتن تبلیغات کنار سایت هست هنوز تبلیغات کنار سایت پر نشده قیمت با اینکه بازدید بالتر رفته اما باز همون ماهی 20000 تومان هست دوستانی که به الکسا ایراد میگیرن باید مجدد بگم به دلیل تغییر آدرس الکسا این هست و داخل سایت الکسا میتونید کاهش روزانه الکسا رو ببینید اما آدرس قبلی هم روی این آدرس ریدایرکت هست در هر صورت منتظر پیشنهادات شما هستیم
امروز 26 اردیبهشت تهران98 در ادگاه سومین تا 19م متغیر در روز:
http://www.adgah.com/top_sites.asp

بالا