با 7 تومن پراید مدل 80 هم نمیتونی بخری.من یه 83 داشتم خیلی ناراضی بودم.وقتی یه کم قدیمی بشن خیلی ادا در میارن.توصیه میکنم آردی بخرید.منم دنبال آردی هستم.جلو بندی پراید همه رو اذیت میکنه.
چی بگم والاسعید جان پراید خودش چی هست که حالا 6-7 تومنیش چی باشه
حیف این 6-7 تومن بی زبونه بدی واسه یه پراید
بعدشم مردم حریص شدن ! حدود 3 ماه پیش تو بنگاه یه هاچ بک مدل 80 دیدم یارو 12 تومن گذاشته بود واسه فروش !!!
حداقل پولتو باید 10 بکنی که یه پراید خوب گیرت بیاد
ماشین سنش که از 5-6 سال بالا رفت دیگه منبع خرجه
وضع خرابتر از این حرفاست رفیق،دمت گرمسلام حاج سعید . داداشم این چند وقت دنبال همچین کیسی بود گشتیم پیدا نکردیم . تا 10 بتونی جور کنی میشه یه کارایی کرد . توی انجمن دیدم امروز یکی تاپیک زده بود مدل 87 انصافا تر و تمیز هم بود قیمتشم فک کنم دور و بر 10-11 بود ... ارزش داره یوخده قرض کنی اونو بگیری
به بهسلام رفیق
من چند وقت قبل خریدم مدل 82 گاز سوز بی رنگ 5.200 البته حدود یک تومن خرج کردم الآن دیگه ماشین تو دستمه همه چیزش...بگردی پیدا میشه ایشالا...برای زیر پایی خوبه...هزینه هاشم پایینه با 14 15 تومنیشم هیچ فرقی نداره.
قربون شکلت فعلا که اینجاییم همینم نمیدن به این قیمتاخر بخر پراید نخر (کاملتر ایرانی نخر) با این پولا میتونی بنز دانشجویی بخری
قابل شما رو نداره... فعلا قصد ادامه تحصیل داره ماشینمبه به
آقا بعد از خرج کردن چند میدیش؟!
Sent from my Awesome LG P713
ارادت داریم رفیققابل شما رو نداره... فعلا قصد ادامه تحصیل داره ماشینم
این بنزو ماشین خارجی مدل پایین هم که دوستان گفتن رو قبول دارم بهتر از پرایده ولی خیلی بستگی به شرایط آدم داره! من یه مدت تو سرم افتاده بود رنجروور بخرم و خریدم ولی دیگه داغونم کرد...ماشین خوبی بود ولی ضعفای ماشین خارجی برای یه کسی مثل من که دانشجو ام و درآمد متوسط و رو به پایینی دارم خیلیه! بیشتر از اینکه من سوار ماشین بشم ماشین سوار میشد...هیچ تعمیرکاری دست نمیزد...لوازم کم و گرون بود و و و ....به هر حال ما فعلا محکومیم به امثال پراید رضایت بدیم ویلا کسی از ماشین بهتر بدش نمیاد.
جواد جون تا رنو نداشته باشی نمیدونی سرطان که میگن بش یعنی چی!اون رنو رو حیف کردی !
باز وسیله زیر پا بود و نمیذاشت پیاده بمونی
رفیق اوضاع خیلی خرابه!همون پراید رو بگیر.. نبود پیکان بگیر... اونم نبود پی کی پراید موتور بگیر 1300 ... پژو مدل پایین دردسر داره ... آردی هم که همون پیکانه اما خرج پژو میذاری روش...
میدونم بهت حق میدم چون واقعا منم چندین ماه سر ماشینای مختلف دویدم ... اوضاع چیمون درسته که ماشین درست باشه ... همون رنو هم با این قیمتا دست نیافتنی شده . ..رفیق اوضاع خیلی خرابه!
پراید ترکیده مدل 79 میگفت امروز 7200
اردی اگهی داده بود فوق العاده تمیز فلان امروز رفتم چیزی نمونده بود چک و لگدیش کنم! ماشین یه جا سالم نداشت سپرا افتاده بود!! گفتم اقا ماشین تمیز ندیدی تاحالا؟!
خلاصه دمه عید و ملت پراید به قیمت بنز میخوان بدن
رفیق کار ما از پز اینا گذشتهمیدونم بهت حق میدم چون واقعا منم چندین ماه سر ماشینای مختلف دویدم ... اوضاع چیمون درسته که ماشین درست باشه ... همون رنو هم با این قیمتا دست نیافتنی شده . ..
اگه اهل شتاب و جوگیر شدنو پز نیستی بنظرم پیکان بگیر . با 5-7 ت تمیزش گیر میاد .. صد شرف داره به آردی و ...
سلام آقا سعید گل ، آقا Rd میخای 1 دونه بدون رنگ مدل 83 بود 7300 ایناسلان رفقا
تهرانم
یه پراید تا 6,7 تومن سالم ترو تمیز خریدارم
البته پژو جی ال مدل 72,74 سالمم باشه خوبه
خلاصه بگردید تو دوست و اشنا یه ماشین تمیز واسم جور کنید
ممنون