از صاحب تاپیک ببخشید... راست هستش یا شایعه که خط تولید پراید متوقف شده؟!! و یه خرده گرون شده؟
بله درسته خط تولید پراید متوقف شده و به جای سایپا x100 تولید می شه که همون 131 و 132 و111 خودمونه
راستی من تهران هستم ماشین 4 ماه بیمه دارهیه پراید 84 دارم مشکی موتور سالم جلو بندی و لنت ها و دیسک و صفحه رو هم همین هفته 250 خرجش کردم دوگانه سوز هم هست همین ماه هم یک ضبط پایونیر اصل با دو تا باند 6964 اصل گذاشتم روش که شد 250 تومن
کیلومترش بالاست 360 هزار تاست اما به موتورش حسابی رسیدم گیربکس پارسال و استارت و جعبه فرمون امسال عوض کردم باطری اتمی نو داره کلا بد خرج میکنم برای ماشین ( فقط 650 برای گیر بکش دادم )
اما بر عکس تا به حال به بدنه نرسیدم خط و خش داره و و در ضمن باید ابرویی هاش هم عوض شه تا حالا هیچ جاش رنگ نشده
5400 قیمت گذاشتن
می خوام بذارم روش رانا بخرم
یه پراید هاچبک مشکی رنگ واقعا تمییز . بیمه تا 27 /11/91 یعنی 1 سال . گلگیر سمت راننده جلو رنگ . فنی هم هر کس خواستی میتونی نشون بدی چون خیلی سالمه همه چیزش . ارتفاعش رو زدم و ماشین خوابیده و خیلی قشنگ شده . دزدگیر داره . روکش صندلی چرم مشکی . 73.000 تا بیشتر راه نرفته مدل 87 هست . چراغ جلو پرشیایی . دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگر سوال بود در خدمتم
راستی قیمت هم 6.600
پراید 132 نقره ای
مدل 88/10
بیمه 9ماه
دوگانه سوز دستی
گلگیر هر 2 رنگ+سپر هم رنگ+تا حدودی خط و خش
فنی کاملا سالم
60000تا کارکرد
7500
زنجان
مشخصات خودتون رو برام پخ کنید
قیمت مقداری بالاست