• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرتاثیرترین شبکه های اجتماعی در جذب بازدیدکننده

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز خب همونطور که مشخصه میخواستم از با تجربه ها یه مشورتی در مورد شبکه های اجتماعی بگیرم!
یک اینکه آیا اصلا ارزش داره که ما رو شبکه های اجتماعی برای جذب بازدید کننده حساب باز کنیم و همون وقتی رو که میشد به سایت رسیدگی کرد رو به شبکه های اجتماعی اختصاص بدیم تا برای سایتمون بازدیدکننده جذب کنیم؟!
دوم اینکه اگر وقت گذاشتن روی شبکه های اجتماعی برای جذب ویزیتور برای سایت ارزش داره، کدوم یک از این شبکه ها در اولویت بیشتری قرار دارن و تاثیر بهتر و بالاتری دارن (هم شبکه های انگلیسی مثل فیسبوک و توییتر و اینستاگرام و ... و هم ایرانی)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
فیسبوک میتونه تاثیر داشته باشه
ولی بقیه سیستم ها به خاطر فیلترینگ ارزشی نداره

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
فیسبوک و اینستا
فیسبوک برای سایت هایی که زیاد تو فیسبوک حظور ندارن مث
سایت بروزرسانی که با تبلیغ گستررررررررررده تو فیسبوک معروف داره میشه..

اینستا هم بازارش بسی بسی بسی داغه..

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
درود
تو شبکه های اجتماعی خارجی برا جذب بازدید فیس بوک مناسب تر هست توییتر هم تقریبا محیط تخصصی هست و اکثر برنامه نویس ها و طراح ها اونجا فعالیت میکنن و خیلی مناسب نیست
اینستا گرام هم محیط مناسبیه و میشه گفت جا باز کرده
در مورد شبکه های ایرانی کلوب و فیس نما خوبه در کل بهتره برا جذب بازدید بهشون نگاه نکنی به چشم لینک بیلدینگ روشون فعالیت کنی بهتر جواب میده به نظر من

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
از همه تشکر می نماییم!
اما من ترسی که در مورد خود فیسبوک دارم اینه که یه سری آنالیز کردم و دیدم که تو برخی از این پیج هایی که 100ها هزار لایک هم دارن و پستاشون از 100 تا 1000 تا لایک میخوره اما سایت هایی که تو پیجشون تبلیغشونو میکنن بازدیدشون فوق العاده کمه!
الان همین بروزرسانی بازدیدش هنوز با توجه به اون لایک هایی که میگیره قابل توجه نیست! از طرفی جذب 100ها هزار نفر تو فیسبوک کار آسونی نیست هر چند من هیچ تجربه ای نداشتم ولی خب مشخصا همینطوره!
بعد اینکه آیا امکانش هست که بشه با 10 هزارتا لایک پیجت بتونی برای هر پستت بالای 300-400 تا لایک بگیری! یعنی میشه کاری کرد که بازدهی بالا باشه؟! اگر امکانش هست برای این مورد باید چه کارایی کرد! شرمنده اگه سوالام ابتداییه چون واقعا تو این زمینه بی تجربه هستم!

پ.ن پس در کل برداشتم از حرفاتون این بود که وقت گذاشتن تو شبکه های اجتماعی در حالی که میشه همون وقت رو برای سایت گذاشت، به صرفه هست!

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اول چندتا سوال پیش میاد عزیز:
هدف شما از جذب بازدید کننده چی هست؟
بازدید خالی و کاهش الکسا مثلا زیر 2000 ایران؟
فقط فروش محصول؟
فقط ارائه خدمات؟
فقط افزایش پیج رنک و لینک سازی؟

اینا کلا با هم متفاوته و یه مسیر جداگانه ایی برای خودش داره...

بر اساس هدف کاری شما نوع تبلیغات و ابزارهای تبلیغاتی شما و به طبع نوع شبکه اجتماعی یا روش تبلیغاتی شما تغییر میکنه!

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اول چندتا سوال پیش میاد عزیز:
هدف شما از جذب بازدید کننده چی هست؟
بازدید خالی و کاهش الکسا مثلا زیر 2000 ایران؟
فقط فروش محصول؟
فقط ارائه خدمات؟
فقط افزایش پیج رنک و لینک سازی؟

اینا کلا با هم متفاوته و یه مسیر جداگانه ایی برای خودش داره...

بر اساس هدف کاری شما نوع تبلیغات و ابزارهای تبلیغاتی شما و به طبع نوع شبکه اجتماعی یا روش تبلیغاتی شما تغییر میکنه!
هدف بنده بیشتر جذب بازدیدکننده ثابت هست طوریکه بعد از چندبار تبلیغ کردن خود بازدیدکننده جذب سایت بشه و هر روز سر بزنه به سایت که در نهایت منجربه کاهش رنک الکسا و افزایش بازدید هم میشه! حالا به نظر شما با این تفاسیر چه شبکه هایی تاثیر بیشتری دارن و اینکه چقدر میشه برای جذب بازدیدکننده ثابت به این شبکه ها دل بست؟! و از اونجاکه میشه بجای صرف کردن وقت برای شبکه های اجتماعی برای خود سایت وقت گذاشت آیا این وقت گذاشتن در شبکه های اجتماعی بجای وقت گذاشتن در خود سایت توجیهی داره و بازدهیش بهتره؟!

khunires

لایک‌ها
4,947
هدف بنده بیشتر جذب بازدیدکننده ثابت هست طوریکه بعد از چندبار تبلیغ کردن خود بازدیدکننده جذب سایت بشه و هر روز سر بزنه به سایت که در نهایت منجربه کاهش رنک الکسا و افزایش بازدید هم میشه! حالا به نظر شما با این تفاسیر چه شبکه هایی تاثیر بیشتری دارن و اینکه چقدر میشه برای جذب بازدیدکننده ثابت به این شبکه ها دل بست؟! و از اونجاکه میشه بجای صرف کردن وقت برای شبکه های اجتماعی برای خود سایت وقت گذاشت آیا این وقت گذاشتن در شبکه های اجتماعی بجای وقت گذاشتن در خود سایت توجیهی داره و بازدهیش بهتره؟!

اگر از 100% بخوایم حساب کنیم فقط 25% تاثیر داره شبکه های اجتماعی، بیشتر هم بین شبکه ها فیسبوک هستش که کاربران ایرانی داره... برای تبلیغ هم باید خوب اجالتا هزینه کنید! یعنی به پیج هایی که دنبال کننده زیادی دارن درخواست تبلیغات پست ثابت بدید ماهانه مثلا یه هزینه ایی بدید اینطوری بازدید کننده میاد، ولی بهترین حالت اینه شما پست هایی بگذارید که سئو خیلی خوبی داشته باشه بعلاوه اینکه مهم ترین چیز اینه شما بک لینک های خیلی خوبی از سایت های پیج رنکدار با ایندکس بالای 10.000 بگیرید! اینطوری خیلی خیلی سریع میاید صفحه اول گوگل و بازدید کننده رایگان ایرانی براتون گوگل میفرسته! یک بخش خیلی کوچیک رو به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک،گوگل پلاس و توئیتر اختصاص بدید خوبه، ولی تمرکز باید روی لینک سازی باشه که مرتبط با گوگل میشه...

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اگر از 100% بخوایم حساب کنیم فقط 25% تاثیر داره شبکه های اجتماعی، بیشتر هم بین شبکه ها فیسبوک هستش که کاربران ایرانی داره... برای تبلیغ هم باید خوب اجالتا هزینه کنید! یعنی به پیج هایی که دنبال کننده زیادی دارن درخواست تبلیغات پست ثابت بدید ماهانه مثلا یه هزینه ایی بدید اینطوری بازدید کننده میاد، ولی بهترین حالت اینه شما پست هایی بگذارید که سئو خیلی خوبی داشته باشه بعلاوه اینکه مهم ترین چیز اینه شما بک لینک های خیلی خوبی از سایت های پیج رنکدار با ایندکس بالای 10.000 بگیرید! اینطوری خیلی خیلی سریع میاید صفحه اول گوگل و بازدید کننده رایگان ایرانی براتون گوگل میفرسته! یک بخش خیلی کوچیک رو به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک،گوگل پلاس و توئیتر اختصاص بدید خوبه، ولی تمرکز باید روی لینک سازی باشه که مرتبط با گوگل میشه...
من بیشتر قصدم این بود که خودم پیج هایی رو درست کنم و بعد فالور و لایک و این چیزا بگیرم و بعد تبلیغ کنم! آره بک لینک بر خلاف تمام این چیزایی که این به قول معروف سئو کارها ادعا میکنن خیلی تاثیر عجیبی داره که حالا اگر با پست خوب همراه بشه عالیه! ولی من هنوز رو لینک بیلدینگ وقت نذاشتم! باید روش فکر کنم! به نظرتون حداقلش تا چقدر روی لینک بیلدینگ باید در ماه هزینه کرد؟!

khunires

لایک‌ها
4,947
من بیشتر قصدم این بود که خودم پیج هایی رو درست کنم و بعد فالور و لایک و این چیزا بگیرم و بعد تبلیغ کنم! آره بک لینک بر خلاف تمام این چیزایی که این به قول معروف سئو کارها ادعا میکنن خیلی تاثیر عجیبی داره که حالا اگر با پست خوب همراه بشه عالیه! ولی من هنوز رو لینک بیلدینگ وقت نذاشتم! باید روش فکر کنم! به نظرتون حداقلش تا چقدر روی لینک بیلدینگ باید در ماه هزینه کرد؟!

اونجوری خودتون بخواین پیج بسازین 1 سالی زمان میبره! ارزش نداره در مقابل وقتی که میزارین اون تعداد کاربر دلخواه نمیاد در طول ماه یا روز!
در مورد لینک سازی اگه زرنگ باشین و حسابگر بهترین کار در درجه اول که ارزون میشه براتون اینه از وبلاگ های پیج رنکدار بک لینک با اسم های مرتبط به سایتتون بگیرید! خیلی خیلی از سایت های پیج رنک 5و6 یه وبلاگ رنک 2 قدرتمندتر عمل میکنه! نمونش سایت های فروش VPان هستش که همیشه تو کلمات صفحه اول هستن!!!

درسته وبلاگدهی ها سایت هارو میبندن با وقتی اونا اقدام به تبلیغ میکنن ولی این روندو همینطوری دارن ادامه میدن! شما باید هر 6 ماه تقریبا 100 تا 200 تومان برای لینک بیلدینگ هزینه کنید که 1 سال شمارو تو صفحه اول تا سوم گوگل نگهداره! وقتی گوگل تو دور موتور بیوفته پست های شما واسش جالب بشه خودش دیگه همش ایندکس میکنه! یه چیزیم خیلی مدنظر داشته باشید کلمه پیج رنک کلا بی پرده بگم و رک! (پشمه) (!) هیچ تاثیری نداره و هیچ رتبه ایی براش در نظر گرفته نمیشه!

این یه اصلاح سازمانیه گوگله به سایت های نسبت میده که هزاران که نه میلیون ها فاکتور رو براش شامل میشه! شما فقط به یک چیز برای خرید بک لینک دقت کنید: تعداد ایندکس هایی که اون سایت داره! زیر 10.000 ایندکس کلا ارزش خریدن نداره! چرا؟ چون شما وقتی یه بک لینک میخری انگار مثلا کلمه دانلود موزیک شما تو 10.000 صفحه ایندکس میشه!!! خوب این خیلی تاثیر مثبت داره تا سایتی که پیج رنک 6 داره و 100 ایندکس توی گوگل!!!

یه نکته رایگان هم بهتون بگم هدیه من به شما ولی شاید آشنایی داشته باشین! سایت https://hitleap.com
با این سایت من یکی از سایتهامو رسونده بودم به 4500 ایران!!!!! شما یه سرور مجازی میخرین که دسترسی روت داشته باشه! سرور مجازی ارزونترین مورد ممکن رم 1 هستش برای فرانسه از http://amniran.org هستش که خیلی وقته من با این سایت دارم کار میکنم و یکبار هم Down نشده! از اینجا یه سرور مجازی میگیرن که ویندوز باشه و دسترسی روت بهتون بدن! نرم افزاری میده این سایت بهتون تو سرور مجازی نصب میکنید و ران میکنید! به ازای هر بازدیدی که میفرستید 3 بازدید بهتون میده! 100% اورجینال از همه ی کشورهای جهان! رتبه الکساتون اگه تو جهان میلیونی باشه میاد یه دفعه 800.000 یا خیلی کمتر از اینا!!!

فوق العاده تو الکسا تاثیر داره! شما در کنار بازدیدهای واقعی اینو هم میتونی منظور کنی که قوت و قدرت سایتتو نشون بدی...
;)

Last edited:
بالا