• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرتال فارسي جديد جايگزيني مطمئن براي نوك

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام

سيستم مديريت محتواي فيوژن بصورت كامل فارسي شد ... اين سيستم مديريت محتوا و يا به عبارتي پرتال به همراه تاريخ شمسي ، امكانات فارسي نويسي ، اديتور HTML فارسي در طي چند روز آينده براي دريافت در معرض دسترس عموم قرار خواهد گرفت ...

از جمله امكانات :

مديريت اخبار
مديريت مقالات
آلبوم تصاوير
مديريت دريافت فايل
مديريت لينك
پيغامگير
انجمن هاي بحث و تبادل نظر
مديريت بلوك ها
مديريت فهرست
و ...

از اين پس منتظر اسكريپت هاي فارسي بيشتري در سايت تازه تاسيس ايران اسكريپت باشيد.

مشاهده نسخه فارسي پرتال : http://www.Ir-Script.com
مشاهده تصاويري از سيستم مديريت پرتال : http://ir-script.com/photogallery.php?album=5

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا ممنون خیلی تر تمیز و جالبه. من که لذت بردم! (از screen shot هاش البته!)

خسته نباشید. :happy:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Acaro :
با سلام

سيستم مديريت محتواي فيوژن بصورت كامل فارسي شد ... اين سيستم مديريت محتوا و يا به عبارتي پرتال به همراه تاريخ شمسي ، امكانات فارسي نويسي ، اديتور HTML فارسي در طي چند روز آينده براي دريافت در معرض دسترس عموم قرار خواهد گرفت ...

از جمله امكانات :

مديريت اخبار
مديريت مقالات
آلبوم تصاوير
مديريت دريافت فايل
مديريت لينك
پيغامگير
انجمن هاي بحث و تبادل نظر
مديريت بلوك ها
مديريت فهرست
و ...

از اين پس منتظر اسكريپت هاي فارسي بيشتري در سايت تازه تاسيس ايران اسكريپت باشيد.

مشاهده نسخه فارسي پرتال : http://www.Ir-Script.com
مشاهده تصاويري از سيستم مديريت پرتال : http://ir-script.com/photogallery.php?album=5
خسته نباشيد ميگم!
ولي بايد ديد كه امنيتش چه طوره ;)

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان

از لطف همه شما بي نهايت سپاسگذارم ...

بنده هم اميدوارم كه مشكل امنيتي نداشته باشد .. طبق مطالعاتي كه انجام دادم تا به اين لحظه هيچ حفره امنيتي گزارش نشده است و تمامي كاربران استفاده كننده از اين پرتال بسيار راضي بودند ...
به هر حال در طي چند روز آينده سيستم پرتال فارسي به همراه نصب كننده فارسي آماده دريافت خواهد شد. و صد در صد دوستان در آينده اطلاعات بيشتري درباره اين پرتال كسب خواهند كرد.

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نسخه قابل نصب و فارسي پرتال فيوژن هم اينك از بخش دريافت فايل سايت در دسترس عموم مي باشد. كليه قسمت هاي اين پرتال فارسي شده است هم چنين امكانات فارسي نويسي و اديتور HTML فارسي نيز در آن گنجانده شده است. تاريخ ها همه بصورت شمسي مي باشد. در طي چند روز آينده قالب ها و بلوك هاي فارسي جديد اين پرتال نيز به بخش دريافت فايل افزوده خواهد شد. پس از دريافت فايل آنرا از حالت فشرده خارج نموده و فايل Look_At_Me.gif را براي راهنمايي كوتاه و مختصر مشاهده نماييد. لطفا سوالات و يا مشكلات خود را در رابطه با نصب و اجراي سيستم در انجمن مخصوصي كه براي رفع اشكالات شما در اين زمينه در سايت ايران اسكريپت ايجاد شده است ، مطرح كنيد.

دريافت پرتال فارسي فيوژن

توجه : براي دريافت فايل نيازي به عضويت در سايت نيست

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام

9 قالب جديد به همراه 2 مد و 2 بلوك جديد براي پرتال فيوژن به قسمت دريافت فايل سايت اضافه شد .

ليست قالب ها ، مدها و بلوك هاي جديد :

قالب فارسي فيوژن 5 - 22 KB [جديد]
قالب فارسي شده Fusion5 - تم طوسي ، آبي روشن

قالب فارسي كورپوريت - 22 KB [جديد]
قالب فارسي شده Corporate - تم طوسي

قالب فارسي لونا - 25 KB [جديد]
قالب فارسي شده Luna - تم آبي ، طوسي روشن

قالب فارسي لونا جي - 28 KB [جديد]
قالب فارسي شده Luna-G - تم سبز ، طوسي روشن

قالب فارسي ليتيوم - 24 KB [جديد]
قالب فارسي شده Lithium - تم سبز تيره و روشن

قالب فارسي گو لايو - 142 KB [جديد]
قالب فارسي شده GoLive - تم طوسي

قالب فارسي پاراداكس - 28 KB [جديد]
قالب فارسي شده Paradox - با كادر بندي بلوك هاي زيبا

قالب فارسي پروفيل - 57 KB [جديد]
قالب فارسي شده Profil - تم طوسي ، بنفش روشن

قالب فارسي بليد - 24 KB [جديد]
قالب فارسي شده Blade - تم آبي

مد كاربران فعال نشده - 3 KB [جديد]
نمايش ليست كامل كاربراني كه ثبت نام كرده اند ، اما حساب كاربري خود را فعال ننموده اند.

مد ارسال فايل - 3 KB [جديد]
با استفاده از اين مد در كنترل پنل مديريت سايت قادر به ارسال فايل ها بر روي سرور هستيد

بلوك فايلهاي پرطرفدار - 1 KB [جديد]
اين بلوك ليستي از فايل هاي پرطرفدار قسمت دريافت فايل را نمايش مي دهد

بلوك خبرنامه - 8 KB [جديد]
با استفاده از اين بلوك قادر به ارسال خبرنامه به كاربران عضو در خبرنامه هستيد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از زحمتاتون من روي لوكال نصب كردم ولي يه سري notice تو صفحات مياره
اينارو :

Notice: Undefined variable: readmore in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\news.php on line 17

Notice: Undefined variable: rowstart in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\news.php on line 19

Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\jdf.php on line 45

Notice: Undefined variable: result in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\jdf.php on line 136

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از farhad12 :
سلام ممنون از زحمتاتون من روي لوكال نصب كردم ولي يه سري notice تو صفحات مياره
اينارو :

Notice: Undefined variable: readmore in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\news.php on line 17

Notice: Undefined variable: rowstart in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\news.php on line 19

Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\jdf.php on line 45

Notice: Undefined variable: result in e:\program files\easyphp1-7\www\portal\jdf.php on line 136
سلام دوست عزيز

به احتمال زياد تنظيمات PHP.ini مربوط به easyphp شما ايراد دارد... و احتمال ميدم يك سري از فانكشن ها غير فعال باشند...

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي من الان دارم 3 تا فوريوم php روي لوكال اجرا ميكنم هيچ كدوم هيچ مشكلي نداره
كسي ديگه اين پورتال رو روي لوكال نصب كرده؟

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از farhad12 :
ولي من الان دارم 3 تا فوريوم php روي لوكال اجرا ميكنم هيچ كدوم هيچ مشكلي نداره
كسي ديگه اين پورتال رو روي لوكال نصب كرده؟
دوست عزيز هريك از برنامه هاي تحت وب (PHP , MYSQL) از توابع و فانكشن هاي مختلفي استفاده مي كنند و اگر به عنوان مثال چند فروم روي easyphp به راحتي كار مي كند ، دليل نمي شود كه تمامي سيستم ها بدون مشكل اجرا شوند . به عنوان مثال پرتال زوپس نصب مي شود ولي از آنجايي كه براي ورود به سيستم مديريت نيازمند استفاده از كش است شما بر روي easyphp نمي توانيد وارد كنترل مديريت شويد چون بصورت پيش فرض تنظيمات مربوط به كش بر روي easyphp ست نشده است ... به هر حال اگر مايل هستيد كه اكثر سيستم ها را بدون مشكلي بر روي لوكال نصب كنيد پيشنهاد بنده نصب تك تك نيازمندي ها ( آپاچي ، پي اچ پي و ماي اسكيو ال ) بصورت دستي و مجزا است...

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي خوام زحمات شما رو كم ارزش كنم ولي اتفاقا من اين زوپس رو هم با ايزي روي لوكال دارم اجرا ميكنم و براحتي به كنترل پنل مدير ولرد ميشم وتغييرات رو اعمال ميكنم

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
نمي خوام زحمات شما رو كم ارزش كنم ولي اتفاقا من اين زوپس رو هم با ايزي روي لوكال دارم اجرا ميكنم و براحتي به كنترل پنل مدير ولرد ميشم وتغييرات رو اعمال ميكنم

خوب بابا راست مي گه!
اگه php کار باشی می دونی که اون Notice ها اصلا مهم نیستند. من که موقع کد نوشتن on می کنم شون اما موقع نصب برنامه ها همه notice ها رو off می کنم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
شما احتمالا پوشه تمپلات -سی- رو رد اونلی ک ردین و اگرنه زوپ با ایزی پی اچ پی رو لوکال هیچ مشکلی نداره

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

من تنها احتمالي كه دادم تنظيم نبودن درست php.ini مربوط به easyphp ايشون بود. و تا جايي كه حافظم ياري مي كرد در گذشته با زوپس و يا بعضي سيستم ها تحت easyphp مشكل داشتم ... به هر حال بنده در حال حاضر از easyphp استفاده نمي كنم و آپاچي و غيره را هر يك بصورت جداگانه نصب كردم و با هيچ يك از سيستم ها هم اينك مشكلي ندارم ... پيغام Undefined variable هم كه دوستمون با اون برخورد داشتند براي بنده غريبه است و تا به حال با چنين پيغامي برخورد نداشتم و كلا هيچ اطلاعي چه جزيي و يا كلي در اين مورد ندارم ، ولي از اونجايي كه در گذشته با easyphp مشكلات فراواني داشتم احتمال دادم كه مشكل دوستمون هم ناشي از اين برنامه است ... به هر حال اگر راهنمايي غلطي كردم از شما اساتيد عذر خواهي مي كنم ... در صورتي كه راه حلي براي نصب سيستم تحت easyphp داريد بنده را هم ارشاد كنيد.

با تشكر فراوان

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اين هم راه حل براي حل پيغام نمايشي در easyphp

مقدار error_reporting را در فايل php.ini برابر با E_RROR قرار دهيد و سرور آپاچي را ري استارت كنيد.

error_reporting = E_RROR

اميدوارم كه مشكل حل شود . يكي از دوستان با همين مشكل مواجه بود كه با اين تنظيم مشكل ايشان برطرف شد.

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Acaro :
اين هم راه حل براي حل پيغام نمايشي در easyphp

مقدار error_reporting را در فايل php.ini برابر با E_RROR قرار دهيد و سرور آپاچي را ري استارت كنيد.

error_reporting = E_RROR

اميدوارم كه مشكل حل شود . يكي از دوستان با همين مشكل مواجه بود كه با اين تنظيم مشكل ايشان برطرف شد.

اين كار رو من كردم جواب نداد مقداره error_reporting رو به 0 اگه تغيير بديم در php.ini مشكل حله :)

nima4u_net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man nemitonam download konam, error mide, not found,
File downloads.php moshkel dare
:( :( :( :( lotf konid komak konid

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7