• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت انلاین برای اسکریپت digikart

kamran_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان خسته نباشید من می خواستم برای اسکریپت digikart پرداخت آنلاین بانک های ایرانی و درگاه های واست برای من برنامه نویسی کنند کسی با لاراول و درگاه بانک های ایرانی و واست کار کرده هزینه و زمان انجام را اعلام کنه

این هم ادرس اسکریپت

https://codecanyon.net/item/digitkart-multivendor-digital-products-marketplace/22741024

ممنون از همه دوستان
پیام خصوصی در این سایت یا در تلگرام
kamran_to@

kamran_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
یک ادرس ارتباطی برای ارتباط با خودتون می فرستید ممنون

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
هواس خودتون رو جمع کنید اصلا از ینترنت حتی جای معتبر هم باشه خرید نکنید پول به حساب کسی توی اینترنت واریز یا ارسال نکنید.
سلام

دوست عزیز مشکل وقتی از شما باشه چرا اعتبار اشخاص دیگر رو میبرید زیر سوال ؟
دو تا شخص معتبر به شما آفر دادند توی تاپیک ، حالا ما بیخیال چرا دوست عزیزمون رو انتخاب نکردید برای انجام پروژه ؟

کاری که خواسته بودین بسیار سنگین هست جهت اطلاع شما و با 200 تومن هم قابل حل نیست ، هر چند هر ارزونی بی دلیل نیست و خود شما هم شاهد نتیجه اش بودید.

ان شاء الله که موفق و مؤید باشید

kamran_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
خوب نتونستن انجام بدن انجام می دادنند که دیووانه نبودم برم .سراغ یک نفر دیگه همه میگم بلدم ال می کنم بل می کنم میان واسعه عمل کاری نمی تونه بکنه طرف مقابل رو هم الاف می کنه آخر سر هم چند تا دری بری بهش مگه میره البته منظورم دوستانی که در تماس بودم نیست سوئ تفاهم نشه این یارو هم زیاد می خواست ولی خوب شود ندادم و شما به جای اعتراض سعی از کن از من و امسال من همایت کنی چون اعتبار شما ها رو می بره زیر سوال و با این کارت داری به اون شخص میدون میدی و میگی که حرفای شما راست نیست نمیزای مردم آگاه بشن مردم رو در سردرگم میکنی بزار مردم این گونه آدمها رو بشناسند و الان هم میگم په همه توی اینترنت به کسی اعتماد نکنند به حساب کسی پول واریز نکنن این رو من نمی گم پلیس فتا میگه دفعه چندم هست که سرم کلاه میره ولی این دفعه یک کاری می کنم کارستون پدرش رو در میارم

بالا