• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت 22000 دلاری neobux به یکی از کاربران

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
من عضو نئوباکسم
داشتم تو فرومش میچرخیدم که به این مورد برخورد کردم
کاربری در نئوباکس در یک کش اوت 22000 دلار دریافت کرده
سوال اینه واقعا چطور ممکنه؟؟
من خودم تو 50 یا 60 دلار در ماهش هم مشکل دارم ولی بعضی از کاربران در هر دریافت 5000یا 10000 یا مثل این یکی 22000 دلار دریافتی داشته
اصل در امدش هم از رنت رفرال هست
نمیدونم به نظر من سیاست خود نئوباکسه که به بعضی از کاربران رو بسیار موفق میکنه تا امسال ما بسیار امیدوار شن به ادامه کار
این اقا تا الان فقط و فقط 100000دلار دریافتی داشته.حدودا دو سال پیش 2500 دلار در ماه دریافتی داشته و الانم باید به 3500 دلار در ماه هم رسونده باشه
این عکس پرداختی

22kphase1.jpg
22kphase2.jpg
22kproof.jpg
100kf.jpg

فقط خواهشا نیاین تبلیغات وبلاگتون رو بذارین و بگین امکانش هست و چی و چی
من خودم میتونستم لینک رفرال گیریم رو اینجا قرار بدم وای دوست دارم به دور از تبلیغات دوستان با تجربه بیان و نظر بدن و به بحث و برسی بپردازیم.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
کوفته ش بشه:D
مملکته ؟

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
سالها پیش منم همین چیزها رو دیدم و رفتم دنبال اینکار ولی واقعا کاری بیهودست در طی 6-8 ماهی که کار کردم نتونستم حتی مبلغی که سرمای گذاری کردمو بدست بیارم .....................................؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اینارو خوده این شرکت ها درست می کنند :D

برا تبلیغاته ... وگرنه کی داده و کی گرفته...

من فکر نکنم خوده صاحبه سایت ماهی 10 هزار دلار دربیاره...

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
اینارو خوده این شرکت ها درست می کنند :D

برا تبلیغاته ... وگرنه کی داده و کی گرفته...

من فکر نکنم خوده صاحبه سایت ماهی 10 هزار دلار دربیاره...

درامد خود نئوباکس بسیار بالاست
ولی رسیدن یک کاربر به این درامد واقعا غیر قابل باوره

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان یعنی نمیشه با نئوباکس به درآمد بالایی رسید ؟ (20-30 دلار در روز ) چون خودم تازه میخوام شروع کنم و حساب پیزا وریفای کنم و یه 25 دلاری تو نئو اینوست کنم .

حالا دوستان با تجربه که این راه رو رفتن لطفا راهنمایی کنند.

با تشکر

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
چرا میشه ولی باید شانس هم داشته باشی
به نظر من میشه بعد از 1 یا 2 سال فعالیت مداوم به درامد 260 الی 300 دلار در ماه رسید.تو این شکی نیست.چون خودم حساب گلدن نئوباکس دارم و شبا که خونه ام نیم ساعت یه ساعتی باهاش ور میرم.

ولی اینکه کاربری اومده و در ماه حدود 5000 دلار سود خالص میکنه یه جورایی عجیبه
این کاربر به نام reggen666 تا الان 100.000 دلار سود خالص داشته و حدود یک میلیون دلار گردش مالی در طی 4 سال
من دوسال پیش دیدم ایشون 2500 دلار در ماه درامد داشتن .
چند روز پیش وقتی با یاد ایشون افتادم شروع کردم به چرخیدن تو فروم نئوباکس و دیدم هنوز هم حساب التیمت داره و تازه درامدش چند برابر شده.
من که فکر میکنم این کاربران با درامد های فضایی در نئوباکس از افراد خود نئوباکس هستند
البته ایشون اغلب در نئوباکس هستند و نئوباکس به عنوان شغل اولش هست و هر روز حدود 200 تا پست میزنه و تا الان 40000 تا پست داده در نئوباکس

MOh3enR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وقتی روزی 100-120 هزار تا در روز نئوباکس پرداختی داره دیگه 20 هزار تا در ماه واسه یه نفری که 2-3 سال داره روش کار میکنه اونم با 40000 تا پست به نظر من که تعجبی نداره!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
چرا میشه ولی باید شانس هم داشته باشی
به نظر من میشه بعد از 1 یا 2 سال فعالیت مداوم به درامد 260 الی 300 دلار در ماه رسید.تو این شکی نیست.چون خودم حساب گلدن نئوباکس دارم و شبا که خونه ام نیم ساعت یه ساعتی باهاش ور میرم.

شاید یکم خارج از موضوع تاپیک باشه ولی چند تا؟ دارم دوست عزیز:
- اینکه تخمینی گفتی بعد از یکی دوسال میشه 200.300 تا درآمد داشت با چقدر سرمایه گزاری حدودا؟
- خودت چندوقته با نئو کار میکنی و چقدر سرمایه گذاشتی و الان سود خالص ماهیانه ات (با کم کردن همه هزینه های اجاره و بازیافت و حق عویت طلایی) حدودا چقدره؟

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
شاید یکم خارج از موضوع تاپیک باشه ولی چند تا؟ دارم دوست عزیز:
- اینکه تخمینی گفتی بعد از یکی دوسال میشه 200.300 تا درآمد داشت با چقدر سرمایه گزاری حدودا؟
- خودت چندوقته با نئو کار میکنی و چقدر سرمایه گذاشتی و الان سود خالص ماهیانه ات (با کم کردن همه هزینه های اجاره و بازیافت و حق عویت طلایی) حدودا چقدره؟

سلام دوست عزیز
برای پیشرفت حتما نیاز دارین حسابتون رو به گلدن ارتقا بدین
یعنی در حالت استاندارد به هیچ وجه سود نمیکنید(اینو به همه قول میدم)
کلا 3 ماهه تو نئوباکس فعالیت دارم ولی دیدم بدون سرمایه گذاری نمیشه به جایی رسید تا جایی که
تغریبا یک ماه پیش 120 دلار تو نئوگذاشتم و الان 233 تا رفرال اجاره و 8 تا رفرال مستقیم دارم.
و سود ماهانه الان حدود 20 دلاره. در کل من اول راهم و شبا که بیکارم میام سراغ نئوباکس
ولی خوب برنامه هایی دارم که تا 1 سال یا 2 سال بعد میتونم به 500 دلار در ماه برسم.البته اگه تا اون موقع نئوباکسی وجود داشته باشه و خیلی مسائل دیگه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
این neobux با آی پی ایران مشکلی نداره؟

بالا