• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پردازنده 8700K با کارکرد 2 ماه

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
درود بر همگی
یک عدد پردازنده 8700کا موجود هست برای فروش. پردازنده متعلق به من نیست و یکی از دوستانم خواسته که براش آگهی کنم. پردازنده دوماه (گیمینگ) کارکرده. بدست خودم که رسید یکی دو تست کوچک گرفتم و پردازنده بسیار بسیار خوش ولتاژی هست. دوستانی که در میپرسند این پردازنده آور شده یا نه، بهتر هست که دنبال سری K نیان !!!! چون، کسی که بنز سوار میشه، در اتوبانهای اروپا با سرعت 2 کیلومتر در ساعت سرعت نمیره. اون شخص، میره اسکوتر برقی میخره،‌نه بنز.

شرایط فروش:
قیمت : 7.300.000
قیمت روز: 8.700.00
https://www.digikala.com/product/dkp-343414/پردازنده-مرکزی-اینتل-سری-coffee-lake-مدل-core-i7-8700k

ارسال به همه نقاط ایران با پست و تیباکس (پس کرایه).
بنده همدان هستم و هزینه ارسال با خریدار محترم هست.

شرایط کالا:
کارکرد 2 ماه و دارای باکس.
دارای مهلت تست
لینک کالا:https://ark.intel.com/content/www/u...8700k-processor-12m-cache-up-to-4-70-ghz.html

تصاویر جهت رعایت قوانین:
IMG_3666.JPG

IMG_3667.JPG

IMG_3669.JPG

IMG_3670.JPG

IMG_3672.JPG

پ.ن1: دوستانی که برای یک پردازنده با کارکرد 2 (و البته لو ولتاژ) میخوان پول کمتری بدن، لطفا درخواست خرید ندن.
پ.ن2: برخی دوستانی که در گذشته در تاپیک های من درخواست دادن و مفقودالاثر شدن، اگر درخواست میلیاردی هم بدن، هیچ جنسی بهشون فروخته نمیشه.
پ.ن3: یک عدد 9900K برای صاحب پردازنده خریداری شده و در فروش این کالا هیچ عجله و شتابزدگی نیست.
پ.ن4: قیمت با توجه به قیمت روز متغیر خواهد بود. گرچه ممکنه به افرادی خاص، در شرایط دلار 50.000هزارتومانی هم، به همین قیمت (یا حتی با کمی تخفیف) فروخته بشه.
پ.ن5: هر گونه نظر آزاد هست.

ممنونم از توجه شما

gelen368

Registered User
لایک‌ها
144
داداش کلم مادربورد نداری براش سری راگ؟

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
نه متاسفانه دوست عزیز
مادربرد معمولا راحت گیر میاد، پردازنده تنها هست که سخت پیدا میشه

m.k.a.19

Registered User
لایک‌ها
128
شما که اهله فنی ولی یه سریا ممکنه بلد نباشن حتی موتور بنزم بسوزونن

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
شما که اهله فنی ولی یه سریا ممکنه بلد نباشن حتی موتور بنزم بسوزونن
سیستم های نسل جدید به نوعی طراحی شدند که در 99درصد مواقع، در صورتیکه وارد مرزخطر بشن، خودبخود خاموش میشن. مگه اینکه مدارها رو دستکاری کنین یا پردازنده رو روی مادربردهایی استفاده کنین که هیچ محدودیت ولتاژی برای فشار به پردازنده ندارن!!!
منظور کلی من آورکلاک ساده و بی خطر بود نه اینکه شما به پردازنده فشار بیاری. شما روی ایرکولر و یه مادربردمتوسط اگر تونستی این پردازنده رو بسوزونی، من یدونه نو به شما میدم!!!
در کل، کسی که سری K میخره هزینه اضافه میده که پردازندش آنلاک باشه. اگه آورنمیخواد کنه،‌همون بهتر که بره بنز موتور سوخته بخره!!

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
قابل توجه دوستان، پردازنده زیر واتر کولر بوده و دمای ماکس اون 64 درجه سانتیگراد بوده که برای این پردازنده،‌حکم هوای پاییز رو داره ;)

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
قابل توجه دوستان، پردازنده زیر واتر کولر بوده و دمای ماکس اون 64 درجه سانتیگراد بوده که برای این پردازنده،‌حکم هوای پاییز رو داره ;)
آخه چقدر دلبری آخه..;)

hdneo

Registered User
لایک‌ها
103
درود یک تست از " پردازنده بسیار بسیار خوش ولتاژی هست " قرار بدین.

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
عرض ادب..
با اجازه و با قیمت مشخص شده خریدارم حامد خان:)

بالا