• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش درباره ثابت ماندن ورودی از گوگل با وجود کیفیت بهتر مطالب

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان گرامی و آشنا به سئو لطفا اگر می شه یک راهنمایی کنید.

چطور می تونم متوجه بشم که همگی لینک هایی که در سایت ایجاد کردم ایندکس شدن؟

در اوایل راه اندازی سایت و در یک سال اول روند پیشرفت خیلی زیاد بود. اما الان حدود 1 سال هست که با اینکه به نظر خودم مطالب رو خیلییی بهتر می زارم و اصول سئو و تولید محتوای اختصاصی رو رعایت می کنم ( به صورت دقیق به روز رسانی می شه ) میزان بازدیدها از گوگل ثابت مونده و افزایشی نداشته

چطور می تونم متوجه بشم چرا وضعیت به این صورت هست و آیا کلا مشکلی وجود داره یا مشکل خاصی نیست و همه چیز طبیعی هست؟

نشانی وبسایت
http://echista.ir

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
سلام و خسته نباشید

:) اولین که من بعید می‌دونم مباحث سئو شما رعایت کرده باشید ۱ نکته کوچیک شما از ۲ شمارندهٔ وبگذر استفاده کردید اگر اطلاع ندارید این که شمارند وبگذر یک خروجی‌ جوا اسکریپت در خود دارد که کاملا غیر استاندارد بوده .

:: از یکسری style هایی که مستقیما بر روی تگهای سایت قرار دادین خإف کنید
:: بهتر است از سیستم Google Analytics برا بازدید استفاد کنید
:: از سیستم google page speed برا تحلیل و برسی کد نویسی سایت استفاده کنید
:: لینک هاس External شما بیش ار حد میباشد برسی شود

:general507: دوست عزیز سئو تنها محتوا نیست سئو هر روز در حال بروزرسانی الگوهای جدید میباشد و این که همیشه یک وبمستر خوب باید از تمام بخشهای کوچیک و بزرگ استفاده درستی داشته باشه .

:general505: برای متوجه شدن باید با یک سئو کار و یا ببینید از روزی که شما فعالیت منفی داشتید چرا و به چه دلیل ، همیشه از چیز های کوچیکی که در گوشه کنار ها هست شروع میشه .

بالا