• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش درباره مالیات بر فروشگاه های اینترنتی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان گرامی درود

باتوجه به اینکه قرار هست از فروشگاه های اینترنتی پول زور! یا همون مالیات بگیرن ( گفتم زور چون در کشورهای نفت خیز و .. مالیات کم متفاوت هست با دیگر جاها) ما باید چکار کنیم؟

1- من نزدیک به 6 ماه هست که یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردم. اینماد این فروشگاه اینترنتی به نام صاحب مغازه ای هست که کالاهاشو توی سایت قرار می دم و می فروشم. محاسبه ی مالیات سایتی که مرتبط با یک مغازه و فروشگاه هست به چه صورت هست و مالیاتش رو چه کسی باید بده؟

2- این مالیات بر ارزش افزوده چی هست؟ اون رو ما باید روی همگی کالاهایی که تا کنون نمی کشیدیم بکشیم و از مشتری ها دریافت کنیم و سپس به دولت بدیم؟

لطفا اگر می شه من رو راهنمایی کنید. چون کار کمی پیچیده شده برای من. چون من دارم توی خونه طراحی تولید محتوای سایت می کنم ولی کالاها مربوط به یک مغازه هست. کالاهای اونها رو می فروشم

با سپاس

این سایت برای ارائه ی کالاهای همکاری در فروش هست: فروشگاه بهترکالا
این سایت فروش گاهی کالاهای الکترونیکی و .. هست: فروشگاه چیستا الکترونیک

radair

Registered User
لایک‌ها
82
سلام

باید 9 % مالیات بر ارزش افزوده به روی همه اجناس بکشی و از مشتری بگیری

بعد به دولت پرداخت کنی

هر 3 ماه فکر کنم باید به دولت پرداخت کنی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
اینجوری که به هیچ عنوان نمی شه با سایت های دیگه رقابت کرد! در واقع سود روی کالاها اگر 20% باشه با هزینه های برگشتی و مشکلات معمول مثلا می شه 15% و در این میون قرار هست این سود میون دارنده ی کالا و من که می فروشم تقسیم بشه. اینجا یعنی 6% سود باقی می مونه! سه درصد بنده و سه درصد دارنده ی کالا و 9% حکومت نفتی! ( البته به نظر می رسه دولت خودشو راحت کرده و مردم رو را با مردم درگیر کرده. یعنی مردم از مردم می گیرن و می دن تحویل دولت)

بعد درآمد هم ماهیانه زیر 600 هزار تومان سود هست... (شاید در آینده بیش تر بشه)

بعد به جز این مالیات بر ارزش افزوده باید مالیات دارایی و .. هم داده بشه؟ این مالیات روی مغازه هست یا روی سایت؟ این چیزها ابهام برانگیز هست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
رفیق ما 6 ساله که نماد داریم , کسی هم تا حالا نیومده بگه بیا مالیات بده
ضمنا در مورد 9% مالیات ارزش افزوده باید بگم شما نمیتونید همینطوری 9% بکشید روی اجناستون و در فاکتور درج کنید ارزش افزوده
شما باید حتما گواهی ارزش افزوده از اداره مالیات داشته باشید تا اجازه داشته باشید این مالیات رو در فاکتورتون درج کنید , در غیر اینصورت انجام اینکار غیرقانونی هست و به جرم سوءاستفاده از عنوان ارزش افزوده مورد پیگرد قرار میگیرید

ضمنا تا زمانی که کسی کاری با شما نداره در این زمینه به هیچ عنوان سمتش نرید , بقول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن

بالا