• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش در مورد ساخت وب سایت

mmjiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت کاربران گرامی

ببخشید میخواستم یه سایت داشته باشم با موضوع دانلود چندرسانه ای که ملت بیاد دانلود کنن

اما نمیدونم از کجا باید شروع کرد؟!

میشه از "ب" بسم اللهش برام بگید از کجا شروع میشه ساخت وب سایت؟

مثلا :
طراحی سایت هزینه اش یکبار هست یا دوره ای ؟
اگر دوره ای هست ،سالیانه هست یا ماهیانه؟

هاست چیست ؟
هزینه اش چطوریه؟ دوره ای یا یکبار؟
اگه دوره ایه ، سالیانه یا ماهیانه س؟

اگه محل آپلود فایل هام رو از سایت blog.ir بخرم (که خریدم! ) ، چطوری میتونم وبلاگمو به سایت قوی تبدیل کنم؟

وردپرس چیه؟ جوملا چیه؟ php چیه؟ و این چیزای شبیه به اینا!

کلا اون چیزایی که برای سایت بهشون نیاز دارم رو لطفا و خواهشا به پاتون میوفتم که بهم کامل و ساده توضیح بدید!

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
خیلی بحث طولانی هست. مطمئن باشید هیچکس اون رو به صورت متن و رایگان آموزش نمی ده.
بخوان توضیح بدن یوهو 4 یا 5 صفحه A4 می شه که طرف بیاد تایپ کنه و توضیح بده. یا فردی رو جهت پشتیبانی و آموزش از طریق تلفن یا حضوری استخدام کنید یا سعی کنید دقیق تر سوال کنید.
چون واقعا فکر نکنم و تجربه ثابت کرده اینطور تاپیک ها رو کسی حوصله پاسخ به کلش رو نداره.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام دوست عزیز . روشی که برای شروع انتخاب کردین صحیح نیست . امیدوارم به دید مثبت به انتقاد خیرخواهانه ام نگاه کنید . میخواین بدونین هاست چی هست ؟ خوب تو گوگل بنویسید هاست چیست .
اون وقت اگر دیدین یک مطلب گنگ براتون پیش اومد که با سرچ پیدا نشد باید سوال بپرسید.
باز هم میگم با سرچ سریعتر به جواب می رسید.

mmjiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درست می فرمایید! شرمنده!:(

پس لطفا بگید برای ساخت یک وب سایت به چه چیزایی نیاز دارم که برم در موردشون سرچ کنم

بازم ممنون که پاسخ دادید

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
با سلام و احترام
برای ساخت یک وبسایت شما میتوانید از روش های مختلفی چه از نظر کد نویسی و چه از نظر گرافیک استفاده کنید .ساده تر بگم که برای راه اندازی یک سایت سیستم های از قبل کد نویسی شده و اماده زیادی هستند مثل جوملا و وردپرس که از معروفترین سیستم های مدیریت محتوا هستند و یا میتونید از اسکریپت های آماده که به صورت دستی و یا تحت فریم وورک های مثل کیک پی اچ پی و یا کدینگ نایتر و سمفونی و کد نویسی شده استفاده کنید و یا خودتون اگر از اموزش ها استفاده کنید میتونید به صورت اختصاصی برای خودتون سایت طراحی و کد نویسی کنید برای طراحی سایت به صورتی که خودتون میخواهید شروع کنید باید ابتدا طرح psdآن را در فتوشاپ طراحی کنید سپس آن را به زبان htmlتبدیل و بعدش کد های phpیا aspرا در جاهایی که میخواهید فراخوانی کنید .همچنین برای زیباتر شدن سایت میتونید از زبان های برنامه نویسی javascriptو ajax استفاده کنید .پس شما باید در زمینه کد نویسی یکی از زبان های برنامه نویسی تحت وب رو تا 70 الی 80 درصد فراگرفته باشید .
هاست :
هاست مکانی هست که وبسایت شما بعد از طراحی در فضای مجازی روی آن قرار میگیرد تا به وسیله دامنه مورد نظر شما که با هاست ست میشه برای عموم بازدیدگننده ها به اجرا گذاشته بشه .
هاست را باید بنابر کد نویسی(php,asp)انتخاب کنید .
هزینه هاست میتواند دوره ای یا سالانه و یا 5 ساله و..باشد که بنابر استراتژی شرکت میزبان تعیین میشود .
اگر شما فایل رو روی یک سرور دیگه دارید مدیریت میکنید میتوانید با سیستم وردپرس و یا جوملا یک سایت کامل برای خود پیاده سازی کنید تا بتونید با دامنه خاص و مورد نظر خودتون به فعالیت بپردازید در این مورد افزونه های زیادی وجود دارد و به نظر من در جهان در حال حاضر وردپرس از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در زمینه طراحی وب هست . با بیش از 25000 افزونه رایگان و پولی .
موارد مورد نیاز برای راه اندازی سایت :
1-هاست
2- دامنه
3-قالب مورد نظر
4-پشتکار و حوصله (مهمترین مورد )

حالا راه اندازی سایت باید شما هاست بخرید ،دامنه رو با هاست هماهنگ کنید ،سیستم وردپرس و یا هر سیستیم که مد نظر شما هست نصب کنید روی هاست ،سپس یک قسمت مثلاً در وردپرس www.Dshoma.ir/wp-admin قسمت مدیریت سایت در اختیار شما قرار میگیرد که در این قسمت شما میتوانید هر ان چیزی که در پیشرفت و زیباتر شدن سایتتون لازم است به کار بگیرید .
در پایان از اینکه این مطالب رو خوندید تشکر میکنم البته اینا نظر شخصی من هستن شاید مورد انتقاد و اعتراض برخی از دوستان باشد و به هر حال بنده انتقاد و اعتراض رو میپزیم و هر سوالی دیگه ای و راهنمایی خواستید من صراحتاً بیان میدارم که آماده یاری شما برای راه اندازی سایت ایده آل شما در کنارتون هستم .

mmjiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام
برای ساخت یک وبسایت شما میتوانید از روش های مختلفی چه از نظر کد نویسی و چه از نظر گرافیک استفاده کنید .ساده تر بگم که برای راه اندازی یک سایت سیستم های از قبل کد نویسی شده و اماده زیادی هستند مثل جوملا و وردپرس که از معروفترین سیستم های مدیریت محتوا هستند و یا میتونید از اسکریپت های آماده که به صورت دستی و یا تحت فریم وورک های مثل کیک پی اچ پی و یا کدینگ نایتر و سمفونی و کد نویسی شده استفاده کنید و یا خودتون اگر از اموزش ها استفاده کنید میتونید به صورت اختصاصی برای خودتون سایت طراحی و کد نویسی کنید برای طراحی سایت به صورتی که خودتون میخواهید شروع کنید باید ابتدا طرح psdآن را در فتوشاپ طراحی کنید سپس آن را به زبان htmlتبدیل و بعدش کد های phpیا aspرا در جاهایی که میخواهید فراخوانی کنید .همچنین برای زیباتر شدن سایت میتونید از زبان های برنامه نویسی javascriptو ajax استفاده کنید .پس شما باید در زمینه کد نویسی یکی از زبان های برنامه نویسی تحت وب رو تا 70 الی 80 درصد فراگرفته باشید .
هاست :
هاست مکانی هست که وبسایت شما بعد از طراحی در فضای مجازی روی آن قرار میگیرد تا به وسیله دامنه مورد نظر شما که با هاست ست میشه برای عموم بازدیدگننده ها به اجرا گذاشته بشه .
هاست را باید بنابر کد نویسی(php,asp)انتخاب کنید .
هزینه هاست میتواند دوره ای یا سالانه و یا 5 ساله و..باشد که بنابر استراتژی شرکت میزبان تعیین میشود .
اگر شما فایل رو روی یک سرور دیگه دارید مدیریت میکنید میتوانید با سیستم وردپرس و یا جوملا یک سایت کامل برای خود پیاده سازی کنید تا بتونید با دامنه خاص و مورد نظر خودتون به فعالیت بپردازید در این مورد افزونه های زیادی وجود دارد و به نظر من در جهان در حال حاضر وردپرس از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در زمینه طراحی وب هست . با بیش از 25000 افزونه رایگان و پولی .
موارد مورد نیاز برای راه اندازی سایت :
1-هاست
2- دامنه
3-قالب مورد نظر
4-پشتکار و حوصله (مهمترین مورد )

حالا راه اندازی سایت باید شما هاست بخرید ،دامنه رو با هاست هماهنگ کنید ،سیستم وردپرس و یا هر سیستیم که مد نظر شما هست نصب کنید روی هاست ،سپس یک قسمت مثلاً در وردپرس www.Dshoma.ir/wp-admin قسمت مدیریت سایت در اختیار شما قرار میگیرد که در این قسمت شما میتوانید هر ان چیزی که در پیشرفت و زیباتر شدن سایتتون لازم است به کار بگیرید .
در پایان از اینکه این مطالب رو خوندید تشکر میکنم البته اینا نظر شخصی من هستن شاید مورد انتقاد و اعتراض برخی از دوستان باشد و به هر حال بنده انتقاد و اعتراض رو میپزیم و هر سوالی دیگه ای و راهنمایی خواستید من صراحتاً بیان میدارم که آماده یاری شما برای راه اندازی سایت ایده آل شما در کنارتون هستم .

داداش سلام ، دمت گرم
خیلی آقایی ، شرمنده مون کردی خدایی

پس اینطور شد که من باید برم هاست بخرم دیگه؟
کدوم سایت معتبره؟!
برای خرید سایت جستجو کردم تو گوگل ، سایتهای خیلی زیادی تو این زمینه اومدن
ببخشید دوستِ عزیز ، بعدش من هاست بخرم ، طراحی سایت رو چیکار کنم؟ توهمون سایتی که هاست میفروشن طراحی سایت هم میکنن یا باید برم یه جای دیگه؟

شرمنده چنتا سوال ،
1-سرور چیه؟!
سرور اختصاصی داریم و اشتراکی و مجازی ، به چه دردمون میخورن؟

2-تو این سایت http://onlineservers.ir/hosting/dlhosting ، منظور از پهنای باند چیه؟ همون فضایی هست که روش آپلود میکنیم ؟
منظور از سی پی یو و رم و اینا تو پایین همین لینکی بهت دادم چیه؟!

3-برای اینکه دانلود از سایتم سرعتش بالا باشه ، باید به چه چیزایی توجه کنم؟

شرمنده سوال زیاد می پرسم! :'( آخه هیچی نمی دونم!

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
بله هاست بخرید
والا من اینجا نمیتونم شرکت معتبر رو بیان کنم ولی پیشنهاد های خودم رو براتون پ خ خواهم کرد
1- هاست اختصاصی به نظر من بهتر است ولی هزینش نسبت به سایر موارد زیاد هست .
2- پهنای باند در واقع واضحتر بگم مثل حجم دانلودی هست که شما وقتی اینترنت خود را شارژ میکنید و با هر بار جستجو یا دانلود در گوگل از ان کاسته میشود . فضایی که شما روی آن سایت رو نصب و فایل های خود را اپلود میکنیدهاست هست که میتونه اشترکی .اختصاصی و.. باشه .
3- دانلود از سایت شما سعی کنید از هاست دانلود برای آپلود فایل های خود استفاده کنید

دشمنتون شرمنده .

بالا