• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ برداشت و واریز به حساب های الکترونیکی از طریق حواله سوئیفت

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
درود دوستان من...
آیا حساب های نام برده شده می توان از طریق حواله سوئیفت برداشت یا وازیر کرد یا اینکه وریفا کرد؟
۱.وبمانی
۲.پرفکت مانی
۳.اوکپی
۴.پیمنت وال
۵. .و...
تجربه شما چیست؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
درود دوستان من...
آیا حساب های نام برده شده می توان از طریق حواله سوئیفت برداشت یا وازیر کرد یا اینکه وریفا کرد؟
۱.وبمانیhttp://www.bankmellat.ir/order.aspx
۲.پرفکت مانی
۳.اوکپی
۴.پیمنت وال
۵. .و...
تجربه شما چیست؟
اونجوري كه من بررسي كردم به نظر مياد شعبه هاي ارزي بانك ملت حواله ي سويفت رو دريافت ميكنن . لينك بانك

* شرايط حواله ارزی وارده(بانك ملت)
۱ - افتتاح حساب یا داشتن حساب (ارزی یا ریالی) نزد بانک؛
۲- مدارک شناسایی معتبر (کارت ملی، شناسنامه، گواهی نامه رانندگی، گذرنامه) درصورت پرداخت وجه بدون داشتن حساب.
براي اطلاعات بيشتر گفتن با واحد ارزي تماس بگيرين.
دلار كه تحريمه فكر كنم به يورور مي تونيد برداشت بزنيد. تو پرفكت امتحان نكردم اما تو پايير هر مبلغي رو برداشت بزنيد 15 يورو كارمزد داره. براي مبالغ بالا گمونم خوب باشه.

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
اونجوري كه من بررسي كردم به نظر مياد شعبه هاي ارزي بانك ملت حواله ي سويفت رو دريافت ميكنن . لينك بانك

* شرايط حواله ارزی وارده(بانك ملت)
۱ - افتتاح حساب یا داشتن حساب (ارزی یا ریالی) نزد بانک؛
۲- مدارک شناسایی معتبر (کارت ملی، شناسنامه، گواهی نامه رانندگی، گذرنامه) درصورت پرداخت وجه بدون داشتن حساب.
براي اطلاعات بيشتر گفتن با واحد ارزي تماس بگيرين.
دلار كه تحريمه فكر كنم به يورور مي تونيد برداشت بزنيد. تو پرفكت امتحان نكردم اما تو پايير هر مبلغي رو برداشت بزنيد 15 يورو كارمزد داره. براي مبالغ بالا گمونم خوب باشه.

وبمانی داره ولی با پاسپورت معمولی نمیشه و باید سطح پاسپورت رو بالا ببرید

جسارتا این سایتی که توی امضاتون معرفی کردید خودش اکسچنجر نیست و فقط برای معرفی و مقایسه سایتهای اکسچنجر هست

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
وبمانی داره ولی با پاسپورت معمولی نمیشه و باید سطح پاسپورت رو بالا ببرید

جسارتا این سایتی که توی امضاتون معرفی کردید خودش اکسچنجر نیست و فقط برای معرفی و مقایسه سایتهای اکسچنجر هست
سلام.
فكر نمي كنم براي باز كردن حساب ارزي توي بانكهاي ايراني نيازي به پاسپورت باشه.
اين جور كه معلومه سويفت همون حواله ارزي وارده هستش كه گمونم بانك ملت شرايطش در دريافت حواله از بقيه راحت تر باشه.
آره اكسچنجر نيست اما با امكانات فراواني كه داره مي تونه بهترين اكسچينج رو براي شما معرفي كنه كه به نفع شما باشه.. از جمله نظرات كاربران درباره اكسچينج كردن توي سايتها كه نشانه اعتبار اون سايت مي تونه باشه.
موفق باشيد

بالا