پاسه به دوست عزیزمون که در خصوصی سوالشون رو پرسیدند
من جواب رو این جا میدم شاید سوال بعضی از دوستان باشه
سوال:مار وبگیرم خوبه آیا؟برای آپارتمان و ویژگی های اخلاقی هر کدام و نکنه ماره یهو بیاد بخورتم و اهلی نشه:general107:کلا اگر مار بخوام بگیرم چه نوعی و.......توضیخات کلی و مهم
خب پاسخ این سوال:
مار ها موجودات بسیار خوب و باهوشی هستند و ویژگی های اخلاقی خاصی دارند اگر می خوایند مار بخرید باید به این نکات توجه کنید
شرایط نگهداری کامل ازش رو داشته باشید
شرایط نگهداری از هر گونه مار متفاوت هستش
این شرایط رو اگر داشتید مار حیوان مناسبی می تونه باشه
من به شخصه مار بال پیتون رو برای نگهداری در خونه پیشنهاد می کنم زیرا خطری ندارد و کم دردسر تر است
شرایط زیر برای نگهداری از مار های بال پیتون است
1-باید غذای اون رو از همستر و رت تهیه کنید نه موش های کثیف بنابراین باید بخرید( البته کار سختی نیست شما با خرید یک جفت رت و یا همستر می تونید تا مدت ها غذای مار خودرا تامین کنید)به مار هر هفته غذا بدهید البته به مارهای بالغ 12 الی 14 روز یکبار
2-همیشه ظرف آب برای بال پیتون ها بگذارید
3-محفظه ای که در آن مار خودتان رو نگه داشتید باید توانایی پذیرش دستگاه حرارتی رو داشته باشه تا بتونید دمای مورد نیاز مار خود را تامین کنید محفظه هم باید دستگاه خنک کننده و هم بخاری داشته باشه دمای محیطی که مار خودش رو اونجا گرم می کنه باید بین 88 تا 96 درجه فارنهایت(31 تا 35 درجه سانتی گرا باشد) و دمای محیط باید بین 78 تا 80 درجه فارنهایت (25 تا 26 درجه سانتی گراد ) باشد .
4-ایجاد رطوبت مکان نگه داری بال پیتون باید 50% الی 60% باشد و رطوبت نباید از این مورد تجاوز کند گذاشتن ظرفی آب می تواند کمک خوبی باشد تا مار خودش را در آب بخیساند و رطوبت مورد نیاز خوش را تنظیم کند
5-بال پیتون هارو در آکواریومی تقریبا بزرگ نگهداری کنید
6-روزنامه بهترین و ارزان ترین بستر برای بال پیتون ها است
اینا فقط کمی از مطالب بودن برای آگاهی کامل از شرایط نگهداری بال پیتون ها به دیگر سایت ها نیز مراجعه کنید
در ضمن نترسید مار بال پیتون نمیاد شمارو بخوره
ممنون میشم سوالتون رو همین جا بپرسید تا بقیه هم ببینن