• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرشین رجیستر دامنه ir رو 3800 ثبت میکنه؟؟؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
عجب سیستم توپی راه انداختی آقا محمد حسین بسیار عالی خیلیم خوب هر موقع یه دامنه توپ به نظرمون رسید میتونیم بیاییم و سریع و ارزون ثبتش کنیم دمتون گرم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ما با "پرشن رجیستر" خواستیم یک دامنه جدید ثبت کنیم ، رو وب سایتشون گفته که رابط ها رو در nic به همه تغییر بدید و بعد اقدام به ثبت کنید ... من هم تمام رابط ها رو به غیر از صاحب امتیار به همه تغییر دادم و درخواست ثبت دامین رو دادم ، اما موقع ثبت دامین وب سایتشون ارور می دهد ...

لطفا نفرمایید که باید صاحب امتیاز رو هم به همه تغییر بدهم !!! قبلا که معدود باری از طریق کس دیگری دامین ثبت و یا تمدید می کردم فقط رابط مالی رو به شناسه ایشون تغییر می دادم ! نه بقیه رو ...

mh_nox

Registered User
لایک‌ها
151
خوبه
اما مشکلش اینه که با شتاب در ارتباط نیست
از طریق اینترنتم بخوای پرداخت کنی 2% مالیات می گیره که قیمت می شه : 2895
بعد باید بری توو زرین پال به حسابشون پول بریزی
درد سر زیاد داره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوبه
اما مشکلش اینه که با شتاب در ارتباط نیست
از طریق اینترنتم بخوای پرداخت کنی 2% مالیات می گیره که قیمت می شه : 2895
بعد باید بری توو زرین پال به حسابشون پول بریزی
درد سر زیاد داره
این ممد کاراش همیشه همین جوره :D

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
تائید میشن

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ما با "پرشن رجیستر" خواستیم یک دامنه جدید ثبت کنیم ، رو وب سایتشون گفته که رابط ها رو در nic به همه تغییر بدید و بعد اقدام به ثبت کنید ... من هم تمام رابط ها رو به غیر از صاحب امتیار به همه تغییر دادم و درخواست ثبت دامین رو دادم ، اما موقع ثبت دامین وب سایتشون ارور می دهد ...

لطفا نفرمایید که باید صاحب امتیاز رو هم به همه تغییر بدهم !!! قبلا که معدود باری از طریق کس دیگری دامین ثبت و یا تمدید می کردم فقط رابط مالی رو به شناسه ایشون تغییر می دادم ! نه بقیه رو ...

کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟! شما صاحب امتیاز شناسه رو رو هم تغییر میدید برای استفاده از پرشین رجیستر ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

جمهوری اسلامی ایران - ایرنیک - بی قانونی - ...
هر روز یه قانونی اضافه میشه. و موظفید که رعایت کنید. چه خوشتون بیاد چه نیاد.
...
کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟! شما صاحب امتیاز شناسه رو رو هم تغییر میدید برای استفاده از پرشین رجیستر ؟
همه این کار رو میکنن!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما فقط "رابطه های مجاز" رو بر روی همه بذارید و رابط مالی رو به "sa1601-irnic" عوض کنید ، بعد که دومین تمدید/ثبت شد دوباره برگردونید به حالت اول، به همین راحتی!

بالا