rezaki
Registered User
سلام
پرشین رجیستر دامنه ir رو 3800 ثبت میکنه؟؟؟
پرشین رجیستر دامنه ir رو 3800 ثبت میکنه؟؟؟
خدا از تو راضی باشه که به این امت اسلامی کمک به این بزرگی کردی :دی
5 min هم طول نمیکشه :blink:درد سر زیاد داره
این ممد کاراش همیشه همین جورهخوبه
اما مشکلش اینه که با شتاب در ارتباط نیست
از طریق اینترنتم بخوای پرداخت کنی 2% مالیات می گیره که قیمت می شه : 2895
بعد باید بری توو زرین پال به حسابشون پول بریزی
درد سر زیاد داره
آقا ما با "پرشن رجیستر" خواستیم یک دامنه جدید ثبت کنیم ، رو وب سایتشون گفته که رابط ها رو در nic به همه تغییر بدید و بعد اقدام به ثبت کنید ... من هم تمام رابط ها رو به غیر از صاحب امتیار به همه تغییر دادم و درخواست ثبت دامین رو دادم ، اما موقع ثبت دامین وب سایتشون ارور می دهد ...
لطفا نفرمایید که باید صاحب امتیاز رو هم به همه تغییر بدهم !!! قبلا که معدود باری از طریق کس دیگری دامین ثبت و یا تمدید می کردم فقط رابط مالی رو به شناسه ایشون تغییر می دادم ! نه بقیه رو ...
آقا ما با "پرشن رجیستر" خواستیم یک دامنه جدید ثبت کنیم ، رو وب سایتشون گفته که رابط ها رو در nic به همه تغییر بدید و بعد اقدام به ثبت کنید ... من هم تمام رابط ها رو به غیر از صاحب امتیار به همه تغییر دادم و درخواست ثبت دامین رو دادم ، اما موقع ثبت دامین وب سایتشون ارور می دهد ...
لطفا نفرمایید که باید صاحب امتیاز رو هم به همه تغییر بدهم !!! قبلا که معدود باری از طریق کس دیگری دامین ثبت و یا تمدید می کردم فقط رابط مالی رو به شناسه ایشون تغییر می دادم ! نه بقیه رو ...
همه این کار رو میکنن!کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟! شما صاحب امتیاز شناسه رو رو هم تغییر میدید برای استفاده از پرشین رجیستر ؟
شما فقط "رابطه های مجاز" رو بر روی همه بذارید و رابط مالی رو به "sa1601-irnic" عوض کنید ، بعد که دومین تمدید/ثبت شد دوباره برگردونید به حالت اول، به همین راحتی!کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟! شما صاحب امتیاز شناسه رو رو هم تغییر میدید برای استفاده از پرشین رجیستر ؟