• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرنده تخم طلا!!!!! دستگاه جوجه كش دارا بيان تو ضرر نداره؛)

blu3 boys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
به فكر يك درامد خوب هستين؟
به فكر سرمايه گزاري پر سود هستين؟
دستگاه جوجه كشي خريدين ولي هرچي توش ميزارين سود نداره؟
خب من نميخوام تبليغ آنچناني كنم ولي يك پيشنهاد دارم واستون!
خودتون مطلب زير رو بخونين و قضاوت كنين!
يك سري تخم ميگيري و داخل دستگاه ميزاري و بعد ٢٨ روز به جوجه تبديل ميشه و مثل جوجه مرغ محلي پرورش ميدين با شرايط زندگي سنتي بعد ١١ ماه همون جوجه تخم ميزاره كه ميتونين دستگاهتون رو باز پر كنين و يا تخم هارو بفروشين من الان دارم دونه ٦٥٠٠ ميفروشم البته اول دستگاه خودمو پر ميكنم و بعد ميفروشم كه همين الان ٤٠٠ ٥٠٠ تا سفارش دارم به نظرتون كاره به صرفه اي نيست؟!
اينم يه مختصر توضيحي درباره اين نژاد اصلاح شده
حاصل سالها تجربه و تخصص دانشمندان روسی و ایرانی
انقلابی در پرورش بوقلمون در ایران
فرق متمایز این نژاد با نژاد محلی:
وزن نژاد محلی:3 تا 5 کیلو
وزن نژاد اصلاح شده: 15 تا 20 کیلو
تعداد تخم نژاد محلی: 15 تا 20 عدد در سال
تعداد تخم نژاد اصلاح شده: 150تا200 عدد در سال
تخم گذاری این نژاد در 11 ماهگی
نطفه دار بودن بیش از 90درصد تخم ها
مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی
معرفی به عنوان طرح مشاغل خانگی
سازگار با هر محیط و هر دمایی و قابل نگه داری در محیطهای محلی و باز
تلفن تماس جهت كسب اطلاعات بيشتر ٠٩١٨٣٣٩١٢٤٧

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
شما دستگاه جوجه کشی هم میفروشید ؟
البته کم حجم مثلاً در حد 50-100
یه چیز تمام اتوماتیک و حرفه ای خوش قیمت !

Last edited:

blu3 boys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما دستگاه جوجه کشی هم میفروشید ؟
البته کم حجم مصلاً در حد 50-100
یه چیز تمام اتوماتیک و حرفه ای خوش قیمت !

نه والا ولي ٥ ٦ تا دست دوم داريم كه ازشون استفاده نميكنيم با بازده ٥٠ درصد كه زياد جالب نيست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

blu3 boys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظرتون در مورد این دستگاه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای کار خونگی..............

golden chick - دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک با قابلیت ستر و هچر همزمان مدلR.COM KINGSURO

یک سوال داشتم برای پرورش این پرندگان باید بریم مجوز بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کشتار و مجوز های بهداشتش در ابعد کوچیک به چه صورته؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا از بهترين دستگاهاي موجود در بازارن
نه مجوز نميخواد واسه كشتارم اينا مشتري خودشون رو دارن و رو هوا ميبرن كافيه كمي جا بيفته

llseyedll

Registered User
لایک‌ها
25
سلام جناب
میشه یک دستگاه جوحه کشی خانگی به من معرفی کنید که هم قیمتش مناسب باشه هم دستگاه جا افتاده ای باشه.
تا 24 یا 30 تخم کفایت میکنه.
درضمن این تخم های بوقلمون رو هنوز دارین؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سوال اینکه چجوری 11 ماه اون لامصبیا رو بزرگ کنیم !

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام جناب
میشه یک دستگاه جوحه کشی خانگی به من معرفی کنید که هم قیمتش مناسب باشه هم دستگاه جا افتاده ای باشه.
تا 24 یا 30 تخم کفایت میکنه.
درضمن این تخم های بوقلمون رو هنوز دارین؟

منم همین سوالا رو دارم

AMIMAN

Registered User
لایک‌ها
46
درود .

من پرنده نگه میدارم ؛ سخت تر و روی اعصاب تر از اینکار نداریم .

کلا همه ی کار های فیزیکی وقت گیر و کم بازده ان ( نسبت به وقتی که میگذاری ):thumbsdow

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
منظور شما از پرنده تخم طلا بوقلمون هست یا مرغ؟

مرغ گوشتی و تخمی چون تولید صنعتیش داره انجام میشه، تولید سنتیش سود آنچنانی نداره و با مرغداری ها نمیشه رقابت کرد.
بوقلمون هم نژاد محلیش که هیچ چی، سودی نداره مگر اینکه یه گله بزرگ با حداقل 1000 متر زمین تو روستا داشته باشید. چیزی هم که ازش درمیاد خرج کارگری که باید اونجا رو بچرخونه میشه.

بوقلمون نژادهای سنگین هم به دلیل جثه بزرگ بصورت طبیعی امکان جفت گیری ندارن و تخم نطفه دار گرفتن ازشون کار من و شما نیست چون تلقیح مصنوعی نیاز داره. الان تعداد انگشت شماری تو کشور این کار رو دارن انجام میدن ولی کارشون صنعتی و روی اصول هست. مابقی همه تخم یا جوجه رو از خارج خریداری می کنن. علاوه بر این بوقلمون موجود بسیار بی عقل و کودنی هست. خیلی باید مراقبش بود. در برابر بیماری ها بسیار حساس هست و با مرغ اصلاً قابل مقایسه نیست. من دو سری جوجه بوقلمون گرفتم، سری اول نیوکاسل همشون رو کله پا کرد، سری دوم هم آبله گرفتن. این در حالی بود که بلدرچین هام بدون هیچ مشکلی تو همون محیط زندگی می کردن.

اگر واقعاً به این کار علاقه دارید و دنبال سودش هستید، قرقاول رو امتحان کنید. چند نفر رو میشناسم این کار رو می کنن اما سود اون هم آنچنان چنگی به دل نمیزنه و اغلبشون با ترفندهایی که تو چند سال کار و تجربه بدست آوردن میتونن از این کار سود بگیرن. شما هم که تازه قراره شروع کنید زیاد انتظار سود نداشته باشید چون اوایل کار هر چی درمیارن یه چیزی باید بگذارید روش و هزینه خوراک پرنده، استهلاک دستگاه جوجه کشی، محل نگهداری، گرمایش و سرمایش، تلفات، تخم های پوچ و... رو بدید تا لم کار دستتون بیاد.

این واقعیتی بود که دوست داشتم بعد چند ماه تحقیق و مطالعه و صحبت با 4-5 نفر که تو این کار تجربه داشتن به اشتراک بگذارم. اگر نتیجه مطالعاتم اشتباه بوده خوشحال میشم یکی یه طرح توجیهی که در ابعاد کوچیک و با سرمایه زیر 10-15 میلیون عملی باشه ارائه بده.
البته مشخص هست که طرح های صنعتی با سرمایه قابل توجه، تجهیزات استاندارد و نیروی کار متخصص میتونن سود ده باشند اما هزینه چند صد میلیونی ساخت سالن پرورش و حقوق دامپزشک و کارگر و... رو هر کسی نمیتونه پرداخت کنه.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

مرغ گوشتی و تخمی چون تولید صنعتیش داره انجام میشه، تولید سنتیش سود آنچنانی نداره و با مرغداری ها نمیشه رقابت کرد.
بوقلمون هم نژاد محلیش که هیچ چی، سودی نداره مگر اینکه یه گله بزرگ با حداقل 1000 متر زمین تو روستا داشته باشید. چیزی هم که ازش درمیاد خرج کارگری که باید اونجا رو بچرخونه میشه.

بوقلمون نژادهای سنگین هم به دلیل جثه بزرگ بصورت طبیعی امکان جفت گیری ندارن و تخم نطفه دار گرفتن ازشون کار من و شما نیست چون تلقیح مصنوعی نیاز داره. الان تعداد انگشت شماری تو کشور این کار رو دارن انجام میدن ولی کارشون صنعتی و روی اصول هست. مابقی همه تخم یا جوجه رو از خارج خریداری می کنن. علاوه بر این بوقلمون موجود بسیار بی عقل و کودنی هست. خیلی باید مراقبش بود. در برابر بیماری ها بسیار حساس هست و با مرغ اصلاً قابل مقایسه نیست. من دو سری جوجه بوقلمون گرفتم، سری اول نیوکاسل همشون رو کله پا کرد، سری دوم هم آبله گرفتن. این در حالی بود که بلدرچین هام بدون هیچ مشکلی تو همون محیط زندگی می کردن.

اگر واقعاً به این کار علاقه دارید و دنبال سودش هستید، قرقاول رو امتحان کنید. چند نفر رو میشناسم این کار رو می کنن اما سود اون هم آنچنان چنگی به دل نمیزنه و اغلبشون با ترفندهایی که تو چند سال کار و تجربه بدست آوردن میتونن از این کار سود بگیرن. شما هم که تازه قراره شروع کنید زیاد انتظار سود نداشته باشید چون اوایل کار هر چی درمیارن یه چیزی باید بگذارید روش و هزینه خوراک پرنده، استهلاک دستگاه جوجه کشی، محل نگهداری، گرمایش و سرمایش، تلفات، تخم های پوچ و... رو بدید تا لم کار دستتون بیاد.

این واقعیتی بود که دوست داشتم بعد چند ماه تحقیق و مطالعه و صحبت با 4-5 نفر که تو این کار تجربه داشتن به اشتراک بگذارم. اگر نتیجه مطالعاتم اشتباه بوده خوشحال میشم یکی یه طرح توجیهی که در ابعاد کوچیک و با سرمایه زیر 10-15 میلیون عملی باشه ارائه بده.
البته مشخص هست که طرح های صنعتی با سرمایه قابل توجه، تجهیزات استاندارد و نیروی کار متخصص میتونن سود ده باشند اما هزینه چند صد میلیونی ساخت سالن پرورش و حقوق دامپزشک و کارگر و... رو هر کسی نمیتونه پرداخت کنه.

به عنوان شغل اصلی نمیشه روش حساب باز کرد اما برای شغل دوم بازده خوبی داره

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
خود جوجش را برای فروش دارید ؟ دونه ای چند ؟
از قناری بزرگتره :blush:

blu3 boys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تئضیحات خوبی بود ولی خب این توضیحات کاملا درسته ولی یه غیر از این نژادی که ما داریم برای بقیه صدق میکنه
این نزاد خودشون جفت گیری میکنن و تخماشونم نتفه داره تو ایران فک کنم فقط ما داریم
یه نیگاه به سایتم بندازی میفهمی منظورمو
فروش تخم بوقلمون

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
یواشکی به من یه دستگاه معرفی کن
smile%20%2851%29.gif

بالا