saeed_abdilar
Registered User
- نوشتهها
- 230
- لایکها
- 68
سلام یه پروژه دانشگاهی پایان ترم دارم که باید به زبان سی شارپ نوشته بشه .
اسم پروژه ، تبادل کتاب هست .
من برنامه ای میخوام که وقتی فردی کتابی آورد ، این کتاب ها رو لیست کنه در دسته مشخص و کتابی که این افراد می خواهند نیز لیست بشه و این برنامه خودش کتاب هایی رو که باید به افراد مورد نظر بدهد رو مشخص کنه و در جایی ثبت کنه که فلان فرد باید کتابش رو بیاد و تحویل بگیره .
البته این برنامه باید دارای پایگاه داده SQL باشه و پیاده سازی خود برنامه با سی شارپ هست .
راستی کتاب باید دارای اطلاعات زیر باشه :
قیمت کتاب ، فردی که کتاب رو آورده ، دسته کتاب ، نویسنده کتاب ، تاریخ تحویل
این برنامه باید افرادی که کتاب رو تحویل میدهند نیز ذخیره کنه و یک رابطه بین این فرد و کتاب ها باشه . فرد تحویل دهنده کتاب هم اطلاعات زیر رو داره :
نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن ، کتابی که اورده ، ایمیل ، نام کتابی که می خواد
این برنامه باید عمل جست و جو ، مرتب سازی ، ذخیره سازی ، پاک کردن و بازیابی رو دارا باشه .
افرادی که توانایی نوشتن این پروژه رو دارند ، قیمت رو پ.خ کنند . لطفا قیمت های هیجانی ندید چون خودم تو این کار هستم ولی به خاطر عدم وقت کافی نمی تونم بنویسم .
زمان تحویل پروژه هم تا اواخر مردادماه هست .
اگر سوالی دارید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
توجه : ترجیحا برنامه نویس ساکن تهران باشد .
توجه : در صورت تمایل برای انجام ، یک شماره تماس پ.خ کنید .
شرح پروژه :توجه : در صورت تمایل برای انجام ، یک شماره تماس پ.خ کنید .
اسم پروژه ، تبادل کتاب هست .
من برنامه ای میخوام که وقتی فردی کتابی آورد ، این کتاب ها رو لیست کنه در دسته مشخص و کتابی که این افراد می خواهند نیز لیست بشه و این برنامه خودش کتاب هایی رو که باید به افراد مورد نظر بدهد رو مشخص کنه و در جایی ثبت کنه که فلان فرد باید کتابش رو بیاد و تحویل بگیره .
البته این برنامه باید دارای پایگاه داده SQL باشه و پیاده سازی خود برنامه با سی شارپ هست .
راستی کتاب باید دارای اطلاعات زیر باشه :
قیمت کتاب ، فردی که کتاب رو آورده ، دسته کتاب ، نویسنده کتاب ، تاریخ تحویل
این برنامه باید افرادی که کتاب رو تحویل میدهند نیز ذخیره کنه و یک رابطه بین این فرد و کتاب ها باشه . فرد تحویل دهنده کتاب هم اطلاعات زیر رو داره :
نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن ، کتابی که اورده ، ایمیل ، نام کتابی که می خواد
این برنامه باید عمل جست و جو ، مرتب سازی ، ذخیره سازی ، پاک کردن و بازیابی رو دارا باشه .
افرادی که توانایی نوشتن این پروژه رو دارند ، قیمت رو پ.خ کنند . لطفا قیمت های هیجانی ندید چون خودم تو این کار هستم ولی به خاطر عدم وقت کافی نمی تونم بنویسم .
زمان تحویل پروژه هم تا اواخر مردادماه هست .
اگر سوالی دارید بگید تا بیشتر توضیح بدم .
Last edited: