• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه ساخت مسنجر درآمد عالی و آینده خوب

amir_mehrabon

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان بر آن شدم تا تجربیات بسیار ارزشمند خود را به دیگران منتقل کنم
از آنجای که یک سرمایه گذار در دنیایی مجازی به شک تردید می افتد که چه کاری انجام دهد خوب کارهای بسیاری است که میتوان باسرمایه خود
دست به چنین کارهای زد
ولی بنده با از سال 2004 در یاهو حضور داشتم و پا به دنیای مجازی گذاشتم حدود 4 سال فعالیت حرفه ای من در همان اوایل در مسنجر یاهو و در فرومهای معروف یاهو رقم خورد بدون شک بهترین دوران من بود و خیلی تجربه های زیادی کسب کردم
از همین رو علاقه من به مسنجر و برنامه های ارتباطی بسیار پر رنگتر شد و نقش حضور من در این اجتماع قابل توجیح بود و من در مسنجرهای مختلف و معروف حضور داشتم و از کیفیت و کم و کاست برنامها و مسنجرها با خبر بودم و کسب و کار صاحبان این وسائل ارتباطی بسیار خوب بود
و هم باعث اشتغال زایی میشد و من شاهد این کار بودم

از همه اینها که بگذریم ساخت و آماده سازی یه مسنجر خوب نیازمند تیم برنامه نویسی و طراحی کارشناس و مشاور خبره دارد و سرمایه خوبی را برای این کار می طلبد تا آینده بسیار روشنش پر فروغ و عملی شود

از کسانی که واقعا سرمایه خوبی دارند و علاقه مندند دست به چنین کاری بزنند بنده حاضرم مشاوره بدم (پ خ)

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان بر آن شدم تا تجربیات بسیار ارزشمند خود را به دیگران منتقل کنم
از آنجای که یک سرمایه گذار در دنیایی مجازی به شک تردید می افتد که چه کاری انجام دهد خوب کارهای بسیاری است که میتوان باسرمایه خود
دست به چنین کارهای زد
ولی بنده با از سال 2004 در یاهو حضور داشتم و پا به دنیای مجازی گذاشتم حدود 4 سال فعالیت حرفه ای من در همان اوایل در مسنجر یاهو و در فرومهای معروف یاهو رقم خورد بدون شک بهترین دوران من بود و خیلی تجربه های زیادی کسب کردم
از همین رو علاقه من به مسنجر و برنامه های ارتباطی بسیار پر رنگتر شد و نقش حضور من در این اجتماع قابل توجیح بود و من در مسنجرهای مختلف و معروف حضور داشتم و از کیفیت و کم و کاست برنامها و مسنجرها با خبر بودم و کسب و کار صاحبان این وسائل ارتباطی بسیار خوب بود
و هم باعث اشتغال زایی میشد و من شاهد این کار بودم

از همه اینها که بگذریم ساخت و آماده سازی یه مسنجر خوب نیازمند تیم برنامه نویسی و طراحی کارشناس و مشاور خبره دارد و سرمایه خوبی را برای این کار می طلبد تا آینده بسیار روشنش پر فروغ و عملی شود

از کسانی که واقعا سرمایه خوبی دارند و علاقه مندند دست به چنین کاری بزنند بنده حاضرم مشاوره بدم (پ خ)
سلام
لطفا شرایط رو پ خ کنید.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اگه سرور مسنجر تو ایران باشه عالیه چون خیلی از مشکلات کیفیت پایین بخاطر سرورهای خارجیه
مسنجری هست که سرورش تو ایران باشه ؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اتفاقا بنده میخواستم هزینه کنم یه چیزی عینا مشابه واتس آپ بسازم! ولی به این شکل که در هر سیستم عاملی قابل نصب باشه و برای تائید هر نفر یک شماره تلفن بخواد ولی از پرتکل ههای اینترنت برای ارتباط استفاده کنه!
اگر اطلاعات تکمیلی رو پــــ . خ کنید ممنون میشم...

بالا