به نظر من تغییر کمی سخته ! (ببخشید خیلی سخته ) و اثبات شده که آدمیزاد همیشه طالب سکون اه و از تغییر خوشش نمیاد ، اونم تغییرات بزرگی مثل پرش از دات نت 1 به دات نت 2 !
در نقل آمده که بیل گیست به شوخی به رائیس کارخانه فرد (یا یکی دیگه از کارخانه های خودرو سازی آمریکایی) گفت اگه من جای تو بودم الان ماشین هام دنیا رو گرفته بودن ، اون بنده خدام جواب داد : اگه تو جای من بودی هربار که به مدل جدید ماشین میدادی بیرون ملت مجبور بودن برن از اول رانندگی یاد بگیرن !
حالا این ضرب المثل خیلی هم بی ربط نمیگه ! دات نت از ورژن 1 تا 2 خیلی تفاوت داره البته نمیتونیم بگیم که همونقدری که شباهت داره تفاوت هم داره ولی خوب در بعضی موارد خاص مخصوصا اگر این حرف رو بزینم پر بیراه نگفته ایم !
حالا حکایت ما و چند تا ازدوستان هم در این باب برای خودش شنیدن داره :
ما و جمعی از دوستان جزو سری های اولی بودیم که تا دات نت 2 اومد توی بازار ایران پریدیم رفتیم و خریدیم ! و جالب اینجا بود که همگی در یک جورایی شبیه هم بودیم :
در نگاه اول اونقدر حال کردیم که سر از پا نمیشناختیم ! بعد اومدیم باهاش پروژه بنویسیم دیدیم خدایا چرا ما ماشین رو میذاریم دنده یک میره دنده عقب ! خلاصه ازش متنفر شدیم برگشتیم به همون روش سابقمون ! باز یواش یواش سعی کردیم باهاش دوستی کنیم . با اطلس و امکاناتش اومدیم خودمون رو راضی کردیم که بابا به خدا این بهتره ولی بازم جواب نداد تا اینکه بالاخره مجبور شدیم ! (به عبارت دیگه مجبورمون کردن ! ) که از دات نت 2 استفاده کنیم ! حالا ای راضی هستیم ، بالاخره جا میفته !
(حکایت نیدفر اسپید آندرگراند دو اه و مست واند ! اونایی که nfs رو به صورت حرفه ای بازی میکردند میفهم من الان دقیقا چی گفتم ! ).
خوب شماهام یواش یواش شروع کنید ! بالاخره باید تغییر کرد ! حالا یه سری دوستان که نوز چسبیدند به asp 3 !
زیاد حرف زدم ! خوب،بقیه هم رای بدید !!(ممنون از دوستانی که رای دادن و میدن ! )