• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه های خود را با کدام تکنولوژی انجام میدهید

پروژه های خود را با کدام تکنولوژی انجام میدهید

• asp classic (asp 3.0)

Votes: 1 8.3%
  • only asp.net I

Votes: 1 8.3%
  • only asp.net II

Votes: 5 41.7%
  • asp.net I and asp.net II

Votes: 3 25.0%
  • asp.net II powered by Atlas or Ajax

Votes: 2 16.7%

• Total voters
    12

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
گفتم بد نیست یه آماری بگیریم ببنیم کاربرای این قسمت در چه وضعی هستند ، البته خوب اوضاع اکثر دوستان رو میدونیم ولی یه آمار رسمی هم بدک نیست . لطف کنید همکاری کنید. :happy:

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در حال حاضر یک CMS نوشتم که با 1.1 و SQL Server 2000 می باشد (آن موقع که داشتم روش کار میکردم صحبتی از 2 نبود) . یک پروژه 3 لایه هست .

در حال حاضر تمام وقت اضافه صرف طراحی یک سیستم مدیریت محتوای خیلی خوبه که با استفاده از دات نت 2 و SQL Server 2005 در حال اجرا می باشد .

موفق باشید .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من تغییر کمی سخته ! (ببخشید خیلی سخته ) و اثبات شده که آدمیزاد همیشه طالب سکون اه و از تغییر خوشش نمیاد ، اونم تغییرات بزرگی مثل پرش از دات نت 1 به دات نت 2 !

در نقل آمده که بیل گیست به شوخی به رائیس کارخانه فرد (یا یکی دیگه از کارخانه های خودرو سازی آمریکایی) گفت اگه من جای تو بودم الان ماشین هام دنیا رو گرفته بودن ، اون بنده خدام جواب داد : اگه تو جای من بودی هربار که به مدل جدید ماشین میدادی بیرون ملت مجبور بودن برن از اول رانندگی یاد بگیرن !

حالا این ضرب المثل خیلی هم بی ربط نمیگه ! دات نت از ورژن 1 تا 2 خیلی تفاوت داره البته نمیتونیم بگیم که همونقدری که شباهت داره تفاوت هم داره ولی خوب در بعضی موارد خاص مخصوصا اگر این حرف رو بزینم پر بیراه نگفته ایم !

حالا حکایت ما و چند تا ازدوستان هم در این باب برای خودش شنیدن داره :
ما و جمعی از دوستان جزو سری های اولی بودیم که تا دات نت 2 اومد توی بازار ایران پریدیم رفتیم و خریدیم ! و جالب اینجا بود که همگی در یک جورایی شبیه هم بودیم :
در نگاه اول اونقدر حال کردیم که سر از پا نمیشناختیم ! بعد اومدیم باهاش پروژه بنویسیم دیدیم خدایا چرا ما ماشین رو میذاریم دنده یک میره دنده عقب ! خلاصه ازش متنفر شدیم برگشتیم به همون روش سابقمون ! باز یواش یواش سعی کردیم باهاش دوستی کنیم . با اطلس و امکاناتش اومدیم خودمون رو راضی کردیم که بابا به خدا این بهتره ولی بازم جواب نداد تا اینکه بالاخره مجبور شدیم ! (به عبارت دیگه مجبورمون کردن ! ) که از دات نت 2 استفاده کنیم ! حالا ای راضی هستیم ، بالاخره جا میفته !

(حکایت نیدفر اسپید آندرگراند دو اه و مست واند ! اونایی که nfs رو به صورت حرفه ای بازی میکردند میفهم من الان دقیقا چی گفتم ! ).

خوب شماهام یواش یواش شروع کنید ! بالاخره باید تغییر کرد ! حالا یه سری دوستان که نوز چسبیدند به asp 3 !

زیاد حرف زدم ! خوب،بقیه هم رای بدید !!(ممنون از دوستانی که رای دادن و میدن ! )

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دات نت 1 کار می کنم و دات نت 2 رو تمرین !
البته کندی اون که نمی دونم عیب از سیستم منه یا دات نت 2 زود اعصابمو بهم میریزه (شایدم بلد نیستم چجور باهاش کار کنم !)
راستی ، دات نت 2 براتون کند نیست ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب ظاهرا دوستان هم متوجه مشکل شدن ولی ناراحت نباشید راه حل داره ! :
مشکل به خاطر Navigation Bar اه که کمی باعث کندی میشه .
Tools->Options->Text Editor->C#->General

بعد چک مارک Navigation bar رو بردارید انشااله درست میشه !

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون حسین آقا !
ما اگه شما رو نداشتیم چیکار می کردیم !
کلی این قضیه رو اعصابم راه میرفت !

ممنون

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حسین آقا ، غیر از مورد Navigation bar چیز دیگه ای رو نمیشه غیرفعال کرد ، هر چند سرعت نسبیه اما احساس میکنم هنوز کنده !

ممنون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اینجا چارش یه فقره رم 512 به بالاست که باید به سیستم تون اضافه بشه چیزی حدود 40 تومن :d حالا این وسط بین 40 تومن و سرعت یکی رو انتخاب کنید!

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
پروژه ی بزرگی نداشتم تاحالا اما فعلا با 2 net. کار میکنم و چون اصلا تخصصی کار نمیکنم و کتاب و چیزی هم نمیخونم و هر چیزی رو هر وقت لازم دارم با یه سرچ یاد میگیرم اصلا فرق 1 و 2 رو هنوز نفهمیدم:p فقط فهمیدم ورژن 2 تاریخ شمسی رو هم ساپورت میکنه :p
---
بد نبود میگفتی ملت این رو هم بگن با چه زبانی با دات یا ای اس پی استفاده میکنن.من که JScript+Notepad رو ترجیح میدم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وب ماتریس ( فارسی ماتریکس اه همون که توش درایه داره و سطر و ستون ! ) مال ما نیست ، خوشبختانه ما به اندازه کافی پول داریم که ویژال استدیو 2005 رو بخریم (البته نه از این نظر که روی نفت نشستیم ! از اونجایی که تحریممون کردن خدا رو شکر ! ) قیمت ویزال استدیو 1000 تومن اه روی یه dvd !
برو اون رو بخر خودتو هم عذاب نده !

vb.net 2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با asp.net 2 ,sql server 2005 , crystal report xi

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
جالبه دوستان که با asp 3 کار میکنن ، (و من میدونم که چند نفری حد اقل هستند ! ) هیچ کدوم رای نمیدن !
بابا بیاین شمام رای بدید دیگه !

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با asp کلاسیک کار می کنم البته نه همه کدهام رو بلکه هر کجا دریم ویور چیزی نداشته باشه حیف که دات نتش افتضاحه.البته تو ورژن 8 آپدیت شده(8.2) دریم ویور به شیوه کد نویسی جالبی برمی خوریم که مثلا ساپورت یونیکد در آن فقط نیاز به یه 202 ساده داره و نیازی به اون N نیست.

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
من دات نت 2 با اطلس البته بعضی قسمتهای یک پروژه با اطلس ... گاهی اوقات هم میشه که پروژه رو ای اس پی کلاسیک و دات نت یا کلاسیک و پی اچ پی انجام میدم...:D
موفق باشید

Fawks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنیا asp.net 2

بالا