• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژ کسب درآمد میلیونی از اینترنت

xmohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من محمدرضا امینی دانش آموخته سمپاد،مدت هاست در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت میکنم(البته نه در ایران).اکنون با توجه به نیاز های پیشین خودم مطمئنم هنوز جوانانی هستند که بخواهند به آرزوهای خود برسند و نیاز به پول داشه باشند.من هنگامی شروع به کار کردم که شدیدا به پول احتیاج داشتم و بعد از ماه ها تلاش نه تنها نیازهای خودم بلکه بسیاری از دوستانم را تامین کردم.
اکنون پروژه ای از من در حال اجراست که شما بدون هیچ هزینه ای وب سایت خود را ایجاد میکنید و در زمینه های علمی-آموزشی شروع به فعالیت میکنید و من شما را به سایت هایی معرفی میکنم و شما میتوانید تبلیغات آن ها را در سایت خود قرار دهید و برای هرکلیک تا 5$ پول بگیرید و من آخر هرماه به شما کمک میکنم پول خود را به ایران وارد کنید.مطمئن باشید هیچ دردسری ندارد.
نکته مهم:
ممکن است در سایت های دیگر خوانده باشید از سیستم کلیکی پولی نمی شود به دست آورد ولی این موضوع فقط وقتی صحیح است که با سایت های ایرانی که برای هر کلیک حداکثر 100 تومان میدهند کار کنید نه سایت هایی که من معرفی میکنم که برای هرکلیک 5$ معادل 5 هزار تومان میپردازند.

لطفا برای شرکت در این پروژه رایگان و بدون صرف هیچ هزینه ای به سایت RealDaramad.mihanblog.com مراجعه یا به لیمیل من [[email protected]] ایمیل و یا با شماره 09130099165 تماس بگیرید.

با تشکر
خواستار موفقیت شما جوانان پارسی هستم
ایزد انوش توفیقتان دهاد​

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

پس چي شد . چرا وبلاگتون حذف كرديد ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
متاسفانه این اقا یا ما را بلانسبت چیز فرض کرده اند اول ما یک سوال پرسیدم گفتند که تنها راه کسب درامد از اینت گوگل ادسنس است و کلی خندیدم چرا اینو گفتند چون دارند در یک فروشگاه حساب وریفای شده و ادرس مجازی امریکا را می فروشند و چند سوال کردم که جواب من را ندادند دوست عزیز وقتی تایپکی را ایجاد می کنی بیا وایسا و ازش دفاع کن و اینکه تایپک الکی بزنی اصلا شما 20 سال سمپادی باش چه فرقی می کنه شما در یک تایپک گفتید از سایت تو دلار 1000 دلار برای بار دوم گرفتید اول گفتیم بیا چک برداشت را بگذار نگذاشتی بعد در سایت پی تی ز اینوگیشن ما رفتیم ادرس سایت را زدیم دیدم که اسکمه دوست عزیز لطفا درست تایپک بزنید و اگر اطلاعاتی هم دارید درست در اختیار دوستان قرار دهید با تشکر

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

پس چي شد اين پروژه .

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بنظر من بجاي كليك كردن بريم دنبال همين سيستمي كه تو وبلاگم معرفي كردم خيلي بهتره .

http://worke.blogfa.com/

kamyabline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
شما می توانید پس از عضویت در این سامانه به عنوان بازاریاب، از طریق ارجاع بازدیدکننده به وب سایت حامیان ما، به کسب درآمد بپردازید. آنچه ما را متمایز می سازد ابتکار در شیوه پرداخت دستمزدها است. کلیه تراکنش های مالی در این سامانه به صورت کاملا کاربرگرا می باشد و مبالغ بدون واسطه توسط خود اعضا به حساب بانکی یکدیگر واریز می گردد و درآمد ما تنها از طریق جذب اسپانسر و نمایش تبلیغات خواهد بود. چنانچه تمایل دارید به جمع حامیان ما بپیوندید در برقراری تماس با ما راحت باشید. کسب درآمد اینترنتی را در فضایی امن و متفاوت در کنار تیم مدیریتی فعال و پاسخگو، از طریق سامانه پرقدرت ما تجربه کنید. هم اکنون زمان تحقق یک رویای بزرگ فرا رسیده است.

بالا