• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرينت كردن DVD Cover

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خوام كاور دي-وي-دي پرينت بگيرم اما وقتي بصورت معمولي پرينت مي گيرم خيلي بزرگ در مي آد. نمي دونم كه چه جوري مي شه تنظيم كرد كه دقيقاً توي همون ابعاد دلخواه پرينت گرفته بشه. توجه كنين كه من فقط يه كامپيوتر دارم و يه پرينتر و سطح دسترسي ام هم بالا نيست. يعني نمي تونم نرم افزار نصب كنم پس لطفاً نگين چيزي نصب كنم. اگر كسي مي دونه بگه لطفاً :wacko:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با چه برنامه ای پرینت میگیری؟

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Windows picture and fax viewer نمي دونم با چيز ديگه‌اي اگه بگيرم فرقي مي كنه يا نه. من مي دونم كه كاور دي-وي-دي ابعادش 27.3 در 18.3 سانتيمتر هستش. حالا مي خوام چيزي كه پرينت مي كنم دقيقاً تو اين ابعاد باشه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من مي خوام كاور دي-وي-دي پرينت بگيرم اما وقتي بصورت معمولي پرينت مي گيرم خيلي بزرگ در مي آد. نمي دونم كه چه جوري مي شه تنظيم كرد كه دقيقاً توي همون ابعاد دلخواه پرينت گرفته بشه. توجه كنين كه من فقط يه كامپيوتر دارم و يه پرينتر و سطح دسترسي ام هم بالا نيست. يعني نمي تونم نرم افزار نصب كنم پس لطفاً نگين چيزي نصب كنم. اگر كسي مي دونه بگه لطفاً
به نظر نمی رسه بدون نصب نرم افزار به نتیجه برسی.

اگر میتونی نرم افزار نصب کنی
فکر کنم باید عکستو توی فوتوشاپ باز کنی و سایزشو در قسمت Image تغییر بدی. راه حل دیگه اینه که از اول کارتو در فوتوشاپ انجام بدی.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از rezadignity :
به نظر نمی رسه بدون نصب نرم افزار به نتیجه برسی.

اگر میتونی نرم افزار نصب کنی
فکر کنم باید عکستو توی فوتوشاپ باز کنی و سایزشو در قسمت Image تغییر بدی. راه حل دیگه اینه که از اول کارتو در فوتوشاپ انجام بدی.
آقا مرحبا..گل گفتی..اومدم جواب بدم پست شما را دیدم..عالی بود..:D
این راه حل واقعا خوب جواب می ده بدون اینکه کیفیت عکس بیاد پایین..در مورد کاور هم مصداق دارد..;)

بالا