• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرچمداران ( تبلت زد یا آیپد 4)

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
دوستان من تو چندا پست که مقایسه بود نتیجه گرفتم که تبلت زد تا یه ماه ارزون می شه و من می تونم بگیرمش ولی از اون جایی که من به پردازنده و کارهای گرافیکی بیش تر از هر چیزی اهمیت می دم تو یه سایت گفتن :
اگه کارهای گرافیکی مد نظرتون هست باید آیپد 4 بگیرید بعد جیلبریک هر برنامه ای که خواستید بزنید . این حرف درسته با جیلبریک می شه نرم افزار زد من از آی او اس خیلی سر در نمی یارم؟
ولی یه پردازنده هر چه قدر قوی باشه ( پردازنده ی آیپد ) دیگه چهار هسته بهتر می شه ؟
مگر این که پردازنده گرافیکی 4 هسته ای ( آیپد ) بهتر باشه؟
شما نظرتون چیه ؟
من فک کنم همه ی خواسته هامو اینا دارن بازم میگم
انتظارات :
از همه مهم تر 1- کارهای پردازشی و گرافیکی
2- صفحه نمایشی مناسب برای گزینه اول
3- دوربین
4- بدنه خیلی نه ولی ضعیف نباشه ( کدوم بهتره)

راستی کدوم سیستم عامل بهتره :
آندروید نرم افزار هاش بیش تره
آی او اس روونه
نکسوس 10 چطوره
بالاخره- IPAD 4 WI-FI
بگیرم یا صب کنم زد بگیرم
فقط لطفا با دیلیل جواب بدین
( شما لطفا بیش تر رو خواسته ی اول تمرکز بشید)

Last edited:

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نظر شخصی من:اندروید بهتره

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
تبلت اندروئيد دار درمقابل آيپد يه اسباب بازيه بدردنخوره ! حالا هرچندتا هسته كه ميخواد داشته باشه !

من توصيه ميكنم كه وقتتون رو با اسباب بازي هاي اندروئيدي طلف نكنيد، به اين دلايل:

١- كيفيت و تكنولوژي ساخت آىپد از هر ديوايس اندروئيدي بهتره...

٢- نرم افزارهاي آيپد هرچه باشند با جيلبريك يا حتي بي جيل بريك هم ميشه رايگان نصبشون كرد. ولي اندروئيد نرم افزارهاي بدرد بخورش به اين راحتي ها در دسترس نيستن.

٣- نرم افزارهاي اندروئيدي درمقابل نرم افزارهاي آي او اس حكم دكور دارند ! حتي اونهايي كه براي هردو سيستم عامل از يك شركت بيرون اومدند... وقتي استفاده كنيد متوجه خواهيد شد ؛)

٤- يه چيزايي هست كه وقتي آي ديوايس خريدي و استفاده كردي ميبيني كه هيچ جايي تبليغ نشده بودند... خيلي چيزها هست كه وقتي ديوايس اندروئيدي خريدي تازه ميفهمي كه همش تبليغات و بزرگ نمايي بوده...

٥- باتري آيپد، كيفيت صداي آيپد، كيفيت تصوير آيپد، برنامه هاي كاربردي آيپد، سرعت آيپد و سيستم عامل دوست داشتني آيپد رو هيچ تبلتي نداره...

پ ن : دوستان اندروئيدي لطف بفرمايند پست بنده رو كلا نديد بگيرند.

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان نظر شخصیه من بعد از استفاده انواع تبلت و گوشی اینه که / تبلت فقط و فقط ایپد گوشی هم فقط نکسوس این دو تا کنار هم غوغا میکنن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
تو ادام ه بحث ببینم مگه جیلبریک برای دستگاه مشکل ایجاد نمی کنه ؟ اگه می کنه نام ببرید؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فقط آیپد !

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
تو ادام ه بحث ببینم مگه جیلبریک برای دستگاه مشکل ایجاد نمی کنه ؟ اگه می کنه نام ببرید؟

نه چه مشکلی /الان هرکی آیفون یا ایپاد یا آیپد میخره اولین کاری که میکنه جلیبرک میکنه

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

نه چه مشکلی /الان هرکی آیفون یا ایپاد یا آیپد میخره اولین کاری که میکنه جلیبرک میکنه

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من فقط یه سوال برام پیش اومد

شما گفتی تعداد نرم افزارای اندروید بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اندروین 1/3 IOS هم نرم افزار نداره

من تا حالا برای IOS نگشتم که نرم افزار طراحی پیدا کنم اما فکر کنم توکار شما روون بودن مهمترین چیز باشه که 100% اپل بهتره
تو صفحه نمایش هم که معلوم کدوم بهتره IPAD2 صفجه نمایشش خیلی بهتر از Z (شوخی :ی)
دوست ندارم توهین کنم اما به حرف بعضی از دوستان هم گوش نکن که بدونه منطق میگن اندروید

شما فقط بدون هیچ موقع کپی(اندروید) با اصلش (IOS) قابل مقایسه نیست اما بعضی ها مثه.......فقط میگن اندروید اندروید

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270

به نظر من شما اصلا جیل نکن !!!!!

یا ORG از خود STORE بگیر یا
از برنامه ی 25pp استفاده کن(کل برنامه هاش free)

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من فقط یه سوال برام پیش اومد

شما گفتی تعداد نرم افزارای اندروید بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اندروین 1/3 IOS هم نرم افزار نداره

من تا حالا برای IOS نگشتم که نرم افزار طراحی پیدا کنم اما فکر کنم توکار شما روون بودن مهمترین چیز باشه که 100% اپل بهتره
تو صفحه نمایش هم که معلوم کدوم بهتره IPAD2 صفجه نمایشش خیلی بهتر از Z (شوخی :ی)
دوست ندارم توهین کنم اما به حرف بعضی از دوستان هم گوش نکن که بدونه منطق میگن اندروید

شما فقط بدون هیچ موقع کپی(اندروید) با اصلش (IOS) قابل مقایسه نیست اما بعضی ها مثه.......فقط میگن اندروید اندروید
آخرین آماری که داشتم تعداد برنامه های اندروید بیشتر شده از ios.
شما بی منطق میگی ios.
اصلانم معلوم نبود جاخالی رو با منی:D

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
تا 2-3ماه پیش که ای او اس خیلی بیشتر نرم افزار داشت:eek:

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
فک نکنم چون تا اون موقع دو نسخه از آ>دروید میاد و از آی او اس یه نسخه پس این طوری نگید

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تا 2-3ماه پیش که ای او اس خیلی بیشتر نرم افزار داشت:eek:
دقت کرده باشی تو کنفرانس های اپل همیشه رو این موضوع تاکید داشتن که برنامه های ios بیشتر از اندرویده.تو آخرین کنفرانس این گفته نشد و به جاش گفته شد بیشترین برنامه های دانلود شده مال ios هست.یه جام خوندم که برنامه های اندروید بیشتر شده.

بالا