• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پریدن ترافیک حجمی Adsl (راهنمایی)

patogh90

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.
من اینترنت پر سرعت از نداگستر صبا میگیرم..ترافیک حجمی من خیلی سریع کم میشه
یعنی تو هر کانکت حدود 100 مگ کم میشه
از انتی ویروس نورتون استفاده میکنم
من فایر وال و اپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم..و همه برنامه هارو از استارتاپ خالی کردم ولی بازم کم میشه چیکار کنم؟راهنماییم کنید ممنون میشم
منتظرم;)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
خیلی سادس دوست عزیز status تون رو چک کنین ببینین واقعا انقدر حجم ترافیک مصرف میکنید یا خیر. اگه همین قدر استفاده دارین ببینین چی داره انقدر مصرف میکنه. اگه نه که ازش عکس بگیرین به پشتیبانی صبانت بگین.
ولی اگه همین قدر کم میشه شک من به آنتی ویروستون هست.
میتونید از نرم افزار های مانیتور کردن ترافیک مصرفی هم استفاده کنین که صفحش همیشه باز هست و نشون میده ترافیک مصرفیتون رو.

patogh90

Guest
لایک‌ها
0
سلام
خیلی سادس دوست عزیز status تون رو چک کنین ببینین واقعا انقدر حجم ترافیک مصرف میکنید یا خیر. اگه همین قدر استفاده دارین ببینین چی داره انقدر مصرف میکنه. اگه نه که ازش عکس بگیرین به پشتیبانی صبانت بگین.
ولی اگه همین قدر کم میشه شک من به آنتی ویروستون هست.
میتونید از نرم افزار های مانیتور کردن ترافیک مصرفی هم استفاده کنین که صفحش همیشه باز هست و نشون میده ترافیک مصرفیتون رو.

Status koja

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
کارت شبکتون . روش کلیک راست کنید و status و بزنین یا برین توی قسمت نت ورک و شیرینگ و توی قسمت change adaptor setting اونجا روی کارت شبکتون راست کلیک کنید و گزینه status رو انتخاب کنید.

1.JPG

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
سلام دوستان عزیز.
من اینترنت پر سرعت از نداگستر صبا میگیرم..ترافیک حجمی من خیلی سریع کم میشه
یعنی تو هر کانکت حدود 100 مگ کم میشه
از انتی ویروس نورتون استفاده میکنم
من فایر وال و اپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم..و همه برنامه هارو از استارتاپ خالی کردم ولی بازم کم میشه چیکار کنم؟راهنماییم کنید ممنون میشم
منتظرم;)

به سرعتتون هم ربط داره

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
چک کنید که ویروس نباشه ، چون 3 حالت بیشتر نیست ، یا واقعا مصرف کردید ، یا ویروس مداوم اطلاعات Send/Receive کرده و یا اینکه کسی اکانت شما رو داره استفاده میکنه !!!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
چک کنید که ویروس نباشه ، چون 3 حالت بیشتر نیست ، یا واقعا مصرف کردید ، یا ویروس مداوم اطلاعات Send/Receive کرده و یا اینکه کسی اکانت شما رو داره استفاده میکنه !!!!

حالت چهارمی هم داره.
مثل شاتل شرکتش الکی حجم کم کنه.
شما هم نمیتونید ثابت کنید. مگر با نصب یک برنامه ترافیک مصرفیتون و مانیتور کنید و براشون بفرستید.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
حالت چهارمی هم داره.
مثل شاتل شرکتش الکی حجم کم کنه.
شما هم نمیتونید ثابت کنید. مگر با نصب یک برنامه ترافیک مصرفیتون و مانیتور کنید و براشون بفرستید.

من قبلا این مشکل رو داشتم اینها زیر بار نمیرن دوست من .. اول کلی آدم رو مسخره میکنند که شما تحصیلات اتون چیه که فرق KB و با B نمیفهمی و کاملا مشخصا که برنامه اینها یه جوری که بیشتر حساب میکنه ولی قبول که نمیکنند

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بله من دو بار برای دوستام این مشکل بوده. یکی شرکت شاتل دومی هم صبا نت . خیلی زود حجمش تموم شدو توی درست یک هفته 5 گیگ تموم شد.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یکی از دوستان 2 گیگ در چند ساعت تمام کرد و فقط 100MB استفاده کرده بود .. پشتیبانی گفته بود که اکانت شما را استفاده کردند .. درصورتی که اکانت دوست من تک کاربره بود ( یعنی وقتی یه جا وصل میشه ) از جای دیگه نمیشه استفاده کرد ..

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یکی از دوستان 2 گیگ در چند ساعت تمام کرد و فقط 100MB استفاده کرده بود .. پشتیبانی گفته بود که اکانت شما را استفاده کردند .. درصورتی که اکانت دوست من تک کاربره بود ( یعنی وقتی یه جا وصل میشه ) از جای دیگه نمیشه استفاده کرد ..

سلام برای چه شرکتی و چه نوع سرویسی بود؟؟؟
اگه adsl باشه که روی فقط همون خط کار میکنه . اگه وایمکس باشه هم همزمان نمیشه. مگر مودم وایرلس داشته باشه و کسی از اون استفاده کرده باشه.

patogh90

Guest
لایک‌ها
0
سلام والا من الان که اینترنت وصل می کنم بدون باز کردن صفحه Send va Received میندازه
هر چی هم میگم باور نمی کنن از صبانت گرفتم
به نظر شما چیکار کنم؟

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان مشکل من هم دقیقا انه که خیلی زیاد از حجم کم میکنه ساعات ریز مصرفش هم درسته ولی برای 6 ساعت سایت دیدن 800 مگ کم میکنه مشکل چیه؟

FileForosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزيز

من چند وقتي هست كه با ترافيك نتم مشگل پيدا كردم

من هميشه سه ماهه با سرعت 256 خريداري ميكنم اكثر دانلود هامو هم شب انجام ميدم كه رايگان هست حدودا دو سه سال هست كه اينار ميكنم و مشگلي نداشتم اما الان يه دو ماهه كه به ور غير طبيعي ترافيك نتم كم ميشه در صورتي كه وب گرديم و دانلودم نسبت به قبل كمتر شده كه بيشتر نشده .قبلا من نحايتا يك گيگ ترافيك اضافه ميخريدم اما الان باور كنيد دو ماهه من بيشتر از هفت گيگ خريدم .يعني با يه چند صفحه وب گردي حدودا تو پروفايلم كه چك ميكنم 200 مگابات دانلود و 100 مگابايت اپلود ميزنه اخه اين انصافه؟
از دوستان تا حالا كسي با چنين مشگلي برخورد كرده؟
icon_16.gif

پدرم در اومد تو اين گروني از بس پول نت دادم
icon_16.gif

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
احیانا مودم شما وایرلس نیست ؟! :دی

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
احتمالا اکانت تون رو کسی داره استفاده میکنه
وارد پرفایلتون بشید و رمز عبورتون رو عوض کنید .

FileForosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دوستان وايرلس نيست

اكانت رو هم از زملني كه مك تعريف شده كسي نميتونه استفاده كنه فقط خط خودم ولي چند بار پسورد رو هم عوض كردم

بالا