• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر لیزری سامسونگ ML 1640

وضعیت
موضوع بسته شده است.

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش پرینتر لیزری ML 1640 سامسونگ سیاه و سفید

در کل 25 روز کار کرده

کارتریج پر پر هست

هر کارتریج 400 عکس با کیفیت بالا میزنه خالی هم که شد خودتون میتونید پودرش رو تهیه کنید و شارج کنید رسیت هم نمیخواد

400 تا عکس A4 میزنه با هر کارتریج نوشته هم که خدا داند چه قدر میزنه

سالم سالم به شرط

علت فروش هم میخوام R200 بخرم

قیمت خودم هم 60000 تومن است هر کی میخواد یا علی

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش

من دنبال یه پرینتر لیزی هستم که تاپیک شما رو دیدم

دوستام بهم پیشنهاد کرده بودن که Hp1020 بخرم ولی دست دوشو کسی نداشت .!

میشه یه عکس از دستگاه بزارید ؟

درضمن قیمت کارتیج این دستگاه چقدره ؟

و قیمت نو این دستگاه چقدر است ؟

و چون دوستام گفتن با hp1020 میشه 1500 تا 2000 صفحه پرینت کرد (فک کنم تکست ) با این حدودا چقدر میشه پرینت کرد ؟

چون الان مغازه خدماتی و فروش سخت افزار زدم به شدت نیاز دارم و براش تاپیک هم زدم

یا پی ام بزن یا همینجا توضیحات رو بده

منتظرم ...

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین عزیز این پریتنر از همه لحاظ بهت حال میده

کیفیت تصویر عالی

میتونی عکس بزنی با یه کارتریج 400 تا عکس A4 یعنی شما بخوای تکست بزنی بالای 5000 تا صفحه میتونی باهاش بزنی

کارتریج رو هم خودت میتونی شارج کنی با 7000 تومن یه پودر میخری میریزی تو کارتریج نیاز به رسیت کارتریج هم نداره

مشخصات فنی دستگاه هم رم دستگاه 8 مگ هست و در هر دقیقه 16 صفحه میتونه بزنه

قیمت اکبند هم 82 تومن هست

سری جدیداش چیپ دارن که فعلا هم مثل این که رسیتور ندارن و نمیشه شارج کرد که کارتریجشون هم 55 تومن هست ولی مال من شارج میشه خودت هم میتونی شارج کنی برد رسیتور هم نمیخواد در کل نیاز به کارتریج نداری

http://www.hardwarezone.com.sg/img/data/articles/2008/2591/Samsung_11.JPG

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام به داداش عزیزم

پس اینطور

باخریدش موافقم ولی قیمت بالاست !

چون قیمت نوش رو الان زنگ زدم پرسیدم از همکارم گفت 75 تومن میتونه بهم بده البته فک کنم کرایه هم بخوره و..

الان ماله شما رو بخرم 60 تومن و قیمت کارتیجشم که همون 60 تومن میشه !!!

چون امکانش هست کارتیجش دچار مشکل شده باشه یا دچار مشکل بشه و بخوام تعویضش کنم

پس به قول یارو بیچاره میشم وقتی تعویض بکنمش !!

چون من یه پرینتر HP2400 جوهر افشان دارم که دیگه کلافم کرده یه چند سال پیش حدود 250 تومن براش پول دادم والان 5 برابر قیمتش براش کارتیج خریدم و کلافم کرده

باوجود اینکه چندبار شارژشم کردم ولی شارژ کجا و کارتیج کجا !

به هرحال دوست گلم با این شرایط تا 35.000 تومان میتونم بخرم

اگه موافق بودین شماره حساب بدین تاپول رو پرداخت کنم

باتشکر

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی تو پرشین تولز قیمت توپ میدن

داداش برا من بیار بدون کارتریج 45 از شما میخرم مردم رو حرفم وا میستم

یه مرد حرف از تو دهنش در میاد نه از اونجاش :D من وقتی میگم پرینتر سالم یعنی این که در سلامت کامل به شما تحویل میدم

شما که میگی تیونر اصلی کجا فرعی کجا حاظرم دست رو قران بزارم شما وقتی شارج میکنی خیلی بهتر از اون اصلی خودشه !!!! میگی چرا ؟؟؟ چون کارتریجی که خود شرکت میزاره روش بیشتر از 180 تا صفحا A4 نمیزنه ولی وقتی شما 7 تومن پودر میخری میریزی توش 400 تا عکس A4 با همون کیفیت قبلی میزنه .. من تو عمرم نون حروم نخوردم که بخوام با کلاه برداری یا جنس خراب دادن به مردم شکم زنو بچم رو پر کنم در ضمن شما سامسونگ الان بازار رو که بخری تونرش شارج نمیشه چون رسیتور میخواد که فعلا گیر نمیاد .. تونر هم شما که میگی خراب میشه فقط در یه صورت خراب میشه اونم اینه که ببری بالا سرت محکم بکوبی به زمین فقز در این صورت خراب میشه شارج کردنش هم مثل اب خوردن 3 تا پیچ رو باز میکنی در پوشو بر میداری پودر رو میریزی توش درو میبستی میزنی جا یا علی میگی یو پرینت میزنی

در ضمن اون پرینتر 75 تومنی بازار رو به من 20 تومنم بدن نمیخرم پون کارتریج اون تست هست 150 صفحه که زد 55 تومن باید کارتریج براش بخری ولی مال من با 7 تومن 400 صفحه عکس A4 برات میزنه

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جوهر افشان رو با لیزری مقایسه نکن چون این تو 1 ثانیه یه صفحه رو پرینت میگیره اون 5 دقیقه پرینت میگیره 5 دقیقه هم باید بزاری خشک بشه :))

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
خیلی تو پرشین تولز قیمت توپ میدن

داداش برا من بیار بدون کارتریج 45 از شما میخرم مردم رو حرفم وا میستم

یه مرد حرف از تو دهنش در میاد نه از اونجاش :D من وقتی میگم پرینتر سالم یعنی این که در سلامت کامل به شما تحویل میدم

شما که میگی تیونر اصلی کجا فرعی کجا حاظرم دست رو قران بزارم شما وقتی شارج میکنی خیلی بهتر از اون اصلی خودشه !!!! میگی چرا ؟؟؟ چون کارتریجی که خود شرکت میزاره روش بیشتر از 180 تا صفحا A4 نمیزنه ولی وقتی شما 7 تومن پودر میخری میریزی توش 400 تا عکس A4 با همون کیفیت قبلی میزنه .. من تو عمرم نون حروم نخوردم که بخوام با کلاه برداری یا جنس خراب دادن به مردم شکم زنو بچم رو پر کنم در ضمن شما سامسونگ الان بازار رو که بخری تونرش شارج نمیشه چون رسیتور میخواد که فعلا گیر نمیاد .. تونر هم شما که میگی خراب میشه فقط در یه صورت خراب میشه اونم اینه که ببری بالا سرت محکم بکوبی به زمین فقز در این صورت خراب میشه شارج کردنش هم مثل اب خوردن 3 تا پیچ رو باز میکنی در پوشو بر میداری پودر رو میریزی توش درو میبستی میزنی جا یا علی میگی یو پرینت میزنی

در ضمن اون پرینتر 75 تومنی بازار رو به من 20 تومنم بدن نمیخرم پون کارتریج اون تست هست 150 صفحه که زد 55 تومن باید کارتریج براش بخری ولی مال من با 7 تومن 400 صفحه عکس A4 برات میزنه

سلام عزیز

خوب قیمت همیناس داداش من چرا ناراحت میشی ؟ :rolleyes::(

درضمن من نگفتم یه مدل دیگه رو 75 گفتن دقیقا همین مدل ماله شمارو که 1640 باشه به این قیمت گفتن نه مدل دیگه ای رو ;)

درضمن مگه دیوانم که واسه 15 تومن دستگاه دست دو بخرم ؟!

چرا 75 ندم و نو نخرم و خیالم از هر نظر راحت باشه !؟

خوب ببین منطقی هم حساب بکنی : 75 قیمت دستگاه هست و 55 قیمت تونر خوب وقتی تونر استفاده شده باشه یا مشکلی داشته باشه پس تونر حساب نمیشه ! اگه از 75 تا 55 تاشو برداریم میمونه 20 تا ! تازه بماند درصدی واسه کارکرد خود دستگاه کم کرد !!

تازه من 35 خوب هم گفتم چون و کم کم 5 تومن هم هزینه ارسالش میشه و بهم میفته 40 تومن بعد باید براش تونر هم بخرم عزیز !

درضمن شما تهرانی دوست گلم ؟ و کجای تهران :rolleyes:

Last edited:

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر یه خورده بیشتر دقت کن من چه نوشتم بالا

شما الان پرینتر نو از بازار بخری وقتی کارتریجش تمام بشه دیگه نمیتونی بری شلرجش کنی چون رسیتور میخواد که فعلا برای این مدل گیر نمیاد ولی در عوض مال من سری اول وقتی خودت پودر رو بریزی توش دیگه نیاز به رسیتور نداره چون کارتریجش چیپ نداره ولی الان همه اونایی که تو بازار هست چیپ دارن گرفتی چی میگم ؟؟؟؟؟؟؟

دسته دو به پرینتری میگن که شیرش رو کشیدن نه به پرینتری که یک باز شارژ شده

من دو ساعت کوری خوندم من پول هروم تو زندگیم نمیزارم وارد بشه قیمتی که گفتم اخرشه میتونی از بازار اک بخری ولی هر 200 صفحه باید 55 تومن تونر بخری ولی مال من هر 400 صفحه 7 تومن شارژ میشه مثل روز اولش

بازم میل خودته اخرین قیمت من همونه

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

نه داداش 60 زیاده

اومدی پایین پی ام بزن یا همینجا بگو

babak19259

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
50 میخرم!

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یه شارژ هر کاغز A4 که تکست بزنی دونه ای 3 زار با شما در میاد یعنی هر 3 صفحه که بزنی 1 ریال

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من 52 بر میدارم
بشرطی که کارتریجش پر باشه
خواستی پیغام خصوصی بذار

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارتریج رو خودم فول فول میکنم بعد میفرستم ولی قیمت همون 60 تومن

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
شرمنده عزیز
میدونم خیلی سخته ادم یه چیز نو بخره و میدونه نو هست و میخاد بفروشتش دلش نمیاد
چون خودش میدونه نو هست و ارزشش فلان قدره
اما خیلی شرمندت اگر داشتم حتما ازت 62 میخریدم عزیز
اما ندارم اگر داشتم نو میخریدم خواستی من تا 15 فروردین قصد خرید دارم همون 52 بر میدارم میتونی رو من حساب کنی
مرسی

اصغري

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من من قصد خرید ندارم فقط یک نکته بگم:

من خودم پرینتر لیزری فرانسوی اصل اچ پی دارم که 440 برام خرج برداشت تا حالا یک بار شارژ شده و یک ساله دارمش و بسیار بسیار تمیز است با تمام وسایل ولی بازار بردم برای فروش گفتند 80 بیشتر نمی خریم. !!! من هم از فروشش منصرف شدم.
خوب حالا شما پرینتر رو می خوای 20% زیر قیمت بفروشی ! باز هم راضی نمی شی دل بکنی ازش:eek:

:wacko:

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اگر تا 15 دهم نفروختم مال شما البته کرایش هم پای شما هست اینم چون رک راست گفتی خدایی خوشم اومد وگر نه تو پیام خصوصی 54 هم خواستنش تا اون موقع اگر بالا تر نخواستن مال شما کارتریج هم خودم برات فول میکنم میفرستم هر موقع هم پودر خواستی اینجا فراون 7 تومن میدن دیگه چی میخوای

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش هر چی به قیمتش شما داری میگی 1 سال پیش این یک ماه از عمرش میگزره از اخرین مدل های سامسونگ هست و با رم 8 مگ که تو پرینتر ها یه شاکار محسوب میشه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
خیلی پرینتر خوبی بنظر میاد بنظرم سالم هم باشه
باشه اگر تا اون موقع کسی نبود من هم اگر چیزه دیگه ای نخرم که بعید بدونم من ازت 52 بر میدارم الته ادرستون حدودا کجاست بینم میتونم بیام تحویل بگیرم پول پیک ندم چون گفتم خدایشش ندارم بیشتر وگرنه ازت 62 برمیداشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا